eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

atanamayanogretmen

Körler sağırlar birbirini ağırlar 💯
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
4.536
9.919
358
15 gün önce düğünümüz oldu eşimin memleketinde
onun bir hafta öncesinde de benim memleketimde olmuştu
Bu iki düğün arasındaki bir haftayi da KV nin evinde kaldik ve birlikte yattik esimle

Düğün bitti esim beni eve cikardi, ailem gideceği için hep birlikte oturuyoruz
Eşimin halasi geldi yanima
"ben herkesi evden gönderiyorum, siz rahatça şey yapin, iki rekat namaz kilin duanizi edin tamam mi kizim". dedi gitti ben tabi ailemin yaninda bir şey diyemedim

Ailem gitti ben odamiza geçtim esimi bekliyorum
bu kez KV geldi ( eşimin adina ali diyelim)
"Aliyi dualiyorlar şimdi gelecek" dedi ben de tamam dedim
"abdestinizi alin tamam mi kizim" dedi
tabi bana geldiler artik, ben de tersledim
"tamam anne bunlari biz de biliyoruz zaten" dedim
O da "Bana da söyle dediler diye söylüyorum "
dedi gitti

şimdi size soruyorum bunlar normal şeyler mi ben mi abartiyorum tepki göstererek
benim annem, kiz kardeşim, teyzem, yengem yanimdayken bunlari söylemek erkek ailesine mi kalir ki biz zaten bir hafta birlikte yattik iki düğün arasında

15 gün geçti ama aklima geldikçe hala sinirleniyorum, zor toparlayip yazdim kusura bakmayin

valla benım annem teeee ben ergenken bu durumlar nasıl olur nasıl yasanmalıdır en guzelı nedır cok uygun dılle okadar guzel anlatmıstı kı...
erkek tarafının gelıne boyle bırsey demesı cok yanlıs
ılla konusmak ısteyen varsa babası abısı dayısı neyse eşinıze bılgı verırdı
gereksız olmus yaptıkları...

Bu iki düğün arasındaki bir haftayi da KV nin evinde kaldik ve birlikte yattik esimle

"ben herkesi evden gönderiyorum, siz rahatça şey yapin, iki rekat namaz kilin duanizi edin tamam mi kizim". dedi gitti ben tabi ailemin yaninda bir şey diyemedim

dedi gitti

şimdi size soruyorum bunlar normal şeyler mi ben mi abartiyorum tepki göstererek
benim annem, kiz kardeşim, teyzem, yengem yanimdayken bunlari söylemek erkek ailesine mi kalir ki biz zaten bir hafta birlikte yattik iki düğün arasında

15 gün geçti ama aklima geldikçe hala sinirleniyorum, zor toparlayip yazdim kusura bakmayin
tamam cok hos degil ama abartilacak bsy de goremedim ben; kotu niyet yok ama cahilce davranilmis.. ayrintiya girilmemis en azindan.. bidaha konusu acilirsa yuz verme, kavgaya gerek yok, anlamazlarsa o zamsn gerekeni soylersin..

Son düzenleme:
iç Anadolu da adettir kız tarafında ya da erkek tarafından birisi gelir ve anlatır. hoş değil orası ayrı. çünkü 15 yaşındaki çocuklar bile biliyor maalesef neyin nasıl yapılacağını

ne alaka canım benim kayınvalidem konuşsa bende hiç hoş karşılamam ha adeti nedir olayın kızın bi yakını kınada anlatır öyle gelinlikle herkesin ortasında rahatça şey yapın ne lan töbeee :D değil onun kendi halam bile bunu dese ortalığı ayağa kaldırırım valla bana kimse bile anlatmadı ben kına gecesi milleti taciz ettim sırf şebeklik olsun die anlattırdım :D

Valla canim bana abes geldi bunlar ama tercih meselesi
Bana gore iki dugun yapinca aradaki surede evde yalniz degilseniz bir arada yatmaniz anlamsiz,evinizde olsaniz yalniz olsaniz tamam normal,sadece nikahli olmaniz yeterli
Iki dugunun arasinda oyle cumle alem bir arada mi kalinirmis bana anlamsiz geldi
Iki yetiskin insan herhalde abdest alacaksa bunu bilir bir baskasinin soylemesi cok cok ayip,ona mi soracaksin napacagini
Bir de siz laboratuvar faresi degilsiniz ne o oyle deney yapar gibi iliski mi olurmus?bastan asagi yanlis bir baslangic olmus ama tabiiki onemli olan sizin mutlulugunuz,sorun gormuyorum derseniz de kimse var demez

dedi gitti

Gerdek tavsiyesi mi bu?

Ben de başlığı görünce ohaaa, nasıl tavsiyelerde bulunmuşlar ki acaba dedim, öyle bir başlık ki direk bel altı sanıyorsun.

Ay cok sinir oldum su an resmen isguzarlik
Benim ailemle evlenirken hic boyle mevzular acilmadi
Ama dugun sabahi kv ye kahvaltiya gittik.kapidan herkez bizi yolcu ederken kv balayinda cok havuza denize girme mikrop kaparsin yaradir oran dedi:KK57:
Ben esimin halasi kuzenleri yaninda dona kaldim.simdi diyorum keske tersleseymisim:KK34:
Onlara neyse belki once birlikte oldunuz yada o gece olmayacaksiniz.insanlara ne yani:KK34:

Ay cok sinir oldum su an resmen isguzarlik
Benim ailemle evlenirken hic boyle mevzular acilmadi
Ama dugun sabahi kv ye kahvaltiya gittik.kapidan herkez bizi yolcu ederken kv balayinda cok havuza denize girme mikrop kaparsin yaradir oran dedi:KK57:
Ben esimin halasi kuzenleri yaninda dona kaldim.simdi diyorum keske tersleseymisim:KK34:
Onlara neyse belki once birlikte oldunuz yada o gece olmayacaksiniz.insanlara ne yani:KK34:
Oha yani daha neler
Kabuk tuttu artik sorun olmaz diyeydin

Back
X