23 yasinda bir genc bayanim, esimin ailesinden nefret ediyorum okadar cok yanlislarini gördumki, kabul edilmeyecek davranislarda bulundular, beni kendi ailemin yaninda rezil rusfa ettiler, misafirlige gelmis annemi babami evlerinden kovmaktan beter ettiler. okdr iyi niyetliydimki ben ogullariyla evlenirken, onlari sevmeye calistim ama tiksindirdiler, iyiligimi suitimal ettiler. esimle evlendim bir tek esya almadilar bir sofra bezi haric, YEMINLE YALAN YOK, esim 2 sene is bulamadi 2 sene boyunca ben calistim evi gecindirdim kadin halimle... kadin erkek rollerimiz degisti. esim ev isleriyle ugrasirken ben ise gider gelirdim, birde plansiz bir sekilde hamile kaldim okadar korunmama ragmen, hamileligimin son haftasina kadar calistim karnim burnumdaiken 40 haftalik ise giderdim eve para girsin diye. demediler bir gun helal olsun geline elinden geleni yapti evi icin oglumuzu rahat ettirdi vs birde kötu gelin oldum. beni aileme mahcup ettiler . bakin herseye ragmen bu yaz yanlarina gittim , herseye ragmen affetim ama onlar görgusuzluklerini yine gösterdiler, evlendigimde koluma taktigi 3 bilerzik ve 5 gremsenin hesabini sordu. daha ne yapmalari gerektigini söylediler, zaten bir beklentim yoktu ama bu bardagi tasiran son damla oldu. O sinirl esimle ayrilmaya karar verdim evden cik demistim, esim annesine arayip anne ben bosaniyorum dediginde " bos ver oglum canini sikma" demesi beni cildirti. demediki oglum sorun ne cocugun var yapma birde destek oldu. neyse sonra esimle aramiz duzeldi ama su bir gercekki esimin ailesinden dolayi kendisinden sogudum elimde degil, nefretim okdr buyukki kendisi hergun elimi öper defalarca sevdigini söyler YEMIN EDIYORUM zorla ayaklarimin altini öpuyor senden iyisini bulamam asla bosanmam senden diyor. ölurum yine birakmam seni diyo ama ailesine olan kizginligim hala gecmediginden esime soguklukla bakiyorum. cinsellik kalmadi hi arzulamiyorum esimi bunlardan dolayi. varim yogum kizim oldu. esimin ailesiyl kontagi var ve birbirlerine sevgilerini surekli dile getirirler. esimin ailesinden birisi ölse inanin uzulmem o derece yani
birde kizim nerdeyse 1 yasinda, ölene kadar onlara cocugumu göstermicem, esim cocugu onlara göturmeyi cesaret dahi edemez!!!!!!!!!!!!!!!!
birde kizim nerdeyse 1 yasinda, ölene kadar onlara cocugumu göstermicem, esim cocugu onlara göturmeyi cesaret dahi edemez!!!!!!!!!!!!!!!!