Esımın aılesınden nefret edıyorum!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ya88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evlenmeseydiniz o zaman. işi yokken, eşinizin maddi olarak gücü yokken ne diye 20 yaşında kaçar gibi evlendiniz. evi geçindirdim diye havalara girmenin alemi yok... kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz resmen

hele hele bu devirde kimse sizin evinizi dizmek zorunda değil. başkalarının sözüne değil eşinize güvenecektiniz.

bu konu amacını aşmak üzere.
belli ki sinirlerin bozulmuş. bu yüzden de tepkilerin üslubun çok sert.

aranızdaki sorunların boyutunu bilmiyorum. sorun kimde onu da bilmiyorum.
ama sen ne kadar hatalı olsan da çok gençsin.
bu kadar genç yaşta çocuk evlendirdiklerine göre,
büyüklerin yakınlık göstermesi büyüklük yapması gerekir diye düşünüyorum.

sorunun ne olduğunu anlamayan arkadaşlar olmuş
ben de anlamadım ama,

boşanıyorum diyen oğluna 'boşver' diyen bir annenin pek iyi bir anne olduğunu sanmıyorum açıkçası.

ne kadar acımasız bir yorum.

zorun neydi de aileni dinlemeyip kendi tabirinle evlenip küçücük yaşında yük altına girdin.ne kadar küçümsesende görümcelerin akıllı.niye işi gücü olmayan biriyle evlenip sorun yaşasınlarki

evet bencede cok akillilar 40 yasindan sonra bile besik sallayamayacaklar

yine okadar acimasiz yorumlar gelmeye baslamiski bizim kk,daki kadinlar günlük stresini burda atiyorlar galiba

konu sahibi arkadasim esinle aran madem iyi esinin ailesiyle arani mesafeli tut ve baska seylere odakla beynini unutmaya calis yoksa kinin gittikce daha büyür,olanla ölüme care yok demisler yasamissin bitmis olarak gör gelecegine bak kizinla esinle

o zaman konu sahibide 20 yaşında evlendim,yük altına girdim diye hayıflanmayacak

o zaman konu sahibide 20 yaşında evlendim,yük altına girdim diye hayıflanmayacak

arkadaşım her insan hata yapar.
hatasını yapar cezasını çeker. hayıflanır da. niye yaptım diye.
sen hiç mi hayıflanmadın bişeylere.
yapmayın bu kadar nolur. gencecik kız.

kiz nerden bilsin kendisinin calisip esinin evde oturcagini ,kiza dügün öncesi esyalarinizi biz düzcez demisler ama kendi evlerini düzmüsler o parayla,kizda unutamiyor yapilanlari haliyle

bazen sorunlar öle büyük görünürki ama anlatıldığında ise amann buda dertmi denir.aslında eklene eklene eklene büyür sorunlar.önceleri anlamazsınız sonları aldırmazsınız sonra alınmaya başlar ses edemessiniz en sonundada bi patlar pir patlarsınız.herkesin bi dayanma sabrı vardır.bazıları çok sert bi şekilde dile getirir.konu sahibi arkadaş belliki fazlasıyla dolmuş burda patlamış. ama niye evlendin doğru değil bence.hepimiz severek güzel hayallerle evlenmiyomuyuz?boşanana boşanacaktın madem neden evlendin denmediği gibi bu durumada denmemeli.biraz kendimizide arkadaşın yerine koyalım.yaşıda ufak bunca yük için sert çıkışıyor haliyle.bizim yapmamız tek gereken akıl vermek yada sessiz kalmaktır.hepimiz ailelerle neler yaşamıyruzki....

acimasiz yorumlara bakma sen
esim ayaklarimin altini opuyor sevgisini dile getiriyor
demen bile birilerini cildirtiyor burda )))

esini seviyorsan biraz yumusamaya calis
ve esine sorumluluklari konusunda sartlar koy
yiprandigini hayal kirikligi yasadigini iyice anlamasi gerek esinin..
ve bence ailesiyle aranda mesafe olsun..

her zaman olumsuzluklari dusunursen bir seyden tad alamazsin..
geldi gecti diye dusun..

evet bir hataydi bu kadar ödün vererek evlenmek
ama olan olmus artik yapacak bir sey varmi?

bir ah de bin tane laf işit.kız patlama noktasına gelmiş sorunlarını anlatıyor hemen nie evlendin küçük yaşta.kimse kimseye mecbur değil yardım etmeye.sen tercih etmişsin işsiz kocayı falan falan...herkes çok mu pozitif gerçek hayatındada buraya bir konu açılınca yükleniliyor konu sahibine anlamıyorum.klavye başında asmak kesmek çok kolay.destek olmak yerine köstek olmak egoyu yükseltiyor sanırım

kız yazmş zaten misafirliğe gelen annemi babamı kovmaktan beter ettiler diye
bu bence büyük sorun herkesin ailesi kıymetllidir
sen onlardan uzak yaşamaya baak sanırım bi konunda farklı şehirlerde olduğunuzu yazmıştın
eşin görüşsün sen mesafeni koy yüz bulamasınlar senden
umarım eşinde bi iş bulur kızınızla beraber dahadaa mutlu olursunuz

Son düzenleme:
senin mutlu olduğunu gören herkes seni üzmek ister bu hayatta sen onların seni üzmesine izin verme sen yoluna bak üzülme sen eşinede bağlan yuvana bu kadar fedakarlık etmişken biraz daha sabret işler yoluna girdiğinde kaymağınıda sen yiyecen dert etme güzel kardeşim sen kafanı bozsalarda bozmuyomuş gibi davran bak nasılda kudurcaklar:)

canım sen varya başından sonuna kadar haklısın ne demek gelin istemeye giderken herşeyi yapacağız diyip hiç bişe yapmamak sözlerini tutmamışlar bu resmen yalancılıkltır.
oğulları işsiz kalıyor kızcağız çalışıyor bide hamile kalıyor doğurana kadar o halde çalışıp evini geçindiriyor , üstüne kızcağızın ailesini kovmaktan beter ediyorlar
kusura bakmasın kimse ama bu terbiyesizliğin son noktası oğulları çalışmıyor bu kızcağız hamile hamile ev geçindiriyor oğlumuza bakıyor diyeceklerine bu durumdan mahçup olacaklarına
canım aslında iyi yönünden bak sende , eşin seni çok seviyormuş sende sevmesen bu kadar şeye katlanmazdın eşinin ailesinin kötü davranmasını bu yaptıklarını eşinin görmesini sağla onlarla görüşme eşini kendine daha çok bağla , mutlu yuvanı onların inadına daha çok güçlendir , sen boşanırsan sevineceklerse sende aksi davranıp boşanma keyfine bak

tsk ediyorum nihayet anlayisli bir yorum gördum, benim söyleyemedimi sen söyledin.

Neolursa olsun bak ne olursa olsun yazıyorum : Bu kadar büyük bir nefret sadece insanın kalbini öldürür, başkada bir işe yaramaz ..
Zaten o kadar nefretle dolmuşsun ki sevmeyi unutmussun / eşine karşı ..

diyceksin ki neler yaşadım sıze uzaktan davulun sesi kolay gelıyor , ama değil..
Yani konunu okurken çok etkılendım ya barındırdıgın nefret beni çok üzdü, tanımam etmem seni ama senın adına uzuldum ..
Ölüm var , hastalık var , hesap var..
Bu kadar Nefret iyi değil..
İnşallah bu nefreti kalbinden atmayı başarır ve eşine, yuvana bir şans daha verip sevmeyi başarabilirsin ..

anlayisli bir yorum icin gercekten cok tsk, benim zaten hatam cok genc yasta evlenip onlara 100% guvenip dayanmam oldu. benim gidecegim tek adres onlar oldu ve bunlar oldu, disarda gercek hayatta paylasamadigim dusunculerimi bu siteye döktum, belliki hata etmisim. ben gercekten cok sasirdim burada beni kötuleyip kinayanlara cunku gercekten kendileri böyle haksizliklara gelseler, yani baslarindan gecse yine ayni fikirde olurlarmiydi cok merak ediyorum

tsk ederim yorum icin. zaten dediginiz gibi oldu bu evlilige sans verdim, bu yazdan beride kontagimi kestim esimin ailesi ile, artik onlarla kontagimda olmaz bu yasananlardan sonra,hassas bir kizdan kalbi tas kesilen bir kiz oldum, simdi icimde sadece nefret var onlara karsi , bunlar sicak sicagina yasandiginda resmen travma gecirdim, kaldiramicak derece cok darbe yedim, abartiyor sannediyor cogu burada ama benim yasadiklarimi cogu kisi belkide kaldiramazdi, tekrar sans vermezdi bana bunu yapmayi haklari yok diyerekten. zatan haksiz olsam esim yanimda durmazdi. sen haklisin diyor, beni boynu bukuk evlendirdiler diyor. bazilari burada esinin ailesinemi guvenerek evlendin diyor ama bilmedikleri sey suki esim maasini aldigi gibi babasina verirdi biriktirin diye dugunumu yapsin diye. hatta ben daha bekarken esime 1200 tl para verdim kendi biriktirdiklerimden uzerine aldigi ailesinin borcunu kapatsin diye. cok fazla iyi niyetliydim cok asiktim deli gibi. bu hayata bana kocaman bir tercube oldu. kolay kolay kimseye guvenmem hatta anamdan baska kimseye guvenerek yola cikmam artik.

haklisin! tsk ederim.

canım arkadaşların dediği gibi kendini bu kadar yıpratma olan sana olur. boşver onlar istediklerini yapsınlar. sen onları sallamayınca daha çok sinirlenecekler. bence de araya mesafe koy. ama bırak çocuğunu görsünler. haklıyken haksız konuma düşme bence.hepimizin eşlerimizin ailesiyle yaşadığı sorunlar var. bu konuda yanlız değilsin canım. ama eşinden ailesini kötleyecek bir laf mümkün değil duyamazsın. ailesi ne yaparsa yapsın hep haklıardır çünkü. bunu böyle kabul et. eğer kabul etmezsen evliliğin de zarar görür ki anlaşılan onların isteği de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…