eşimin ailesinden uzak durmasının nedeni ben miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Eşimin ailesi özellikle babası beni tanıdığı günden beri mesafeli benimle pek Görüşmek istemiyor. Biz eşimle ailesinden uzakta yaşıyoruz , çok kafama takmıyorum bu nedenle. geçtiğimiz hafta eşimin babası yaşadığımız yere geldi. Bize gelmedi tabi herzamanki gibi akrabalarının yanına gitti. eşimle Görüşmek istemiş ama eşim hiç Oralı değil. Şaştım kaldım. Sanki babası hiç yakınlarda değilmiş gibi , unuttu varlığını. Kafama takmaya başladım, acaba ailesi bana mesafeli diye mi eşim soğudu onlardan , yoksa Hayırsız evlat mı. iki durumdada ne yapıcağımı bilemedim

Eşinize sorsanız?
Acaba aralarında bilmediğiniz bir şey mi geçti?

Hayır tatlım oğluna değer vermediği için sana mesafeli.ben 13 yılın sonunda bu sonuca vardım.bu soruyu ben kendime çok sordum ve vardığım sonuç bu.dertleri nedir diye dusunmuyorum sadece hasta olduklarını düşünüyorum.sen de böyle dusun ve hayatına bak

Çok ilginç bir durum ama bence seninlr değil eşinle alakali gibi geldi bana.

Tenezzul edip oglunun evine gelmek yerine akrabalara gidiyorsa, oglunun da gormemeye gitmemesi gayet normal. Senlik bi durum yok. Benm de babam yasadigim sehre gelip akrabaya gidip gel falancadayim seni goreyim dese bende gitmem. Bu ne kufur etse daha iyi.

Sizi neden istemediklerini bilmiyorum. Ama benim ailem de tamamen keyfi sebeplerle hayatımı paylaştığım insanı yok sayıp, evime gelmek yerine beni ayağına falanca fişmanın evine çağırsa ben de görüşmeye gitmem.
Öyle ya da böyle o eşi seçmek benim kararımdı, eşime hakaret bana hakarettir.

Kör istemis bir göz Allah vermis iki goz
bence hic rahat batmasin derim sizle alakasi olsa illaki simdiye kadar esinizden tepki alirdiniz
Konusunu bile acmam ben olsam

ama neden size değil onlara geliyor

adam sizinle hiç mi konuşmuyor

eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz

küs vs değiliz ama bir süre sonra eşim kendini geri çekti

hatta burada da yazmıştım git ilgilen diye ben uğraşıyorum diye

o bazı şeyleri fark etti

aile ilişkilerinde onu maşa yapmaya kalktılar küçük diye diğerlerinin arasını bulacakmış, o gidecekmiş vs vs

büyükler için hep çaba sarf edilmiş ona da sen kendi başının çaresine bak havası olmuş biraz

o da bu nedenlerle mesafeli

bir de her gittiğinde görüştüğünde onu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun derdinde herkes neden ben insanların gönlünü hoş tutayım kimse bize haliniz nicedir diyor mu şeklinde bir tavrı var

belki onun da öyledir

Oğlunun karısını yok sayıyosa kendi bilir. Oğlunun evine gidemeyerek yapıcağını kendine yapmış kayınpeder zaten.Boşver nedenini görüşmezse görüşmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X