• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine alışamadım

ya yemın edıyorum konuyu okuyunca dedım. egem kesın boyle bı cevap yazmıstır.. :52:

konu sahıbı arkadasım oyle kabul edıp devam edıceksın.. ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdıcen. evlenırken dusunmen gerekırdı bunları..

arkadaslar bence bu konularda konu gorgulu-gorgusuz olayindan cok alisagelmis yasam tarzi..kiz tarafi ve erkek tarafinin farkli aileleri haliyle farkli yasam tarzlari var evet evlenirken bu kabul edilerek evleniliyor ama isin icine girince kabul ettiginden daha abuk durumlar oldugunu anlayabiliyorsun..nereden mi biliyorum taabiki kendimden:)
ama bunlari oldugu gibi kabul etmekten baska care yok ve esini dogru yonlendirmen gerekiyor.bu biraz biz bayanlara kalmis durumda.
evet ailesine saygida kusur etmemelisin ama haksiz gordugun konulari esine gercekten uygun bir dille soyleyip ikna etmelisin bu nokta cok hassas cunku biraz abartildiginda esler de ailesini savunmaya gecebilir.

Seni anlıyorum aslında, ben de seninle çok çok benzer, aynı denilebilecek şeyler yaşadım.
Ama yapacak bişey yok, eşimi bunu bilerek aldım sonuçta
Şu an da canımı sıkmamaya çalışıyorum, fakat bana batan ya da direk beni hedef alan davranışları olursa cevabımı da veriyorum, içimde kalmıyor yani.
Beni en çok sıkan espri ve şakalaşma anlayışları...
Şaka niyetine her şeyi söylüyorlar, ilk başta cevap veremiyor kalıyordum, sonra ben de şakayla karışık cevap vermeye başladım, rahatladım azıcık:))

Ahh ah aynı sözde şaka anlayışı benim biricik eşimin ailesinde de var. Kendini yetiştirememiş, iğneli laflara bayılan, cahil insanlar bende senin gibi cevaplarını vermek istiyorum artık hep çok sustum 2.5 yıldır aman uzağız gerçektenten bunu mu dediler, ben onların seviyesine inmemeliyim falan filan sonra eşimin başının etini yedim eşim de hep başkalarının ağızları yüzünden benimle kavga ettin dedi. Sonuç biz yıprandık, şimdi bende bunu öğrenicem hazır cevap sert görünüm başka türlü olmuyor:20:

gene görgülü kültürlü kız tarafıyla,görgüsüz kültürsüz erkek tarafı konusu.hayret birşey nasıl da denk geliyor böyle aileler.daha burada benim ailem kültürsüz ,eşimin ailesi kültürlü diyen birisi çıkmadı.:27:

madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz kültür farkından neden evleniyorsunuz ki:34:
sonrada gelip alışamadım diye koınu açıyorsunuz senede 2-3 kere gördüğünüz insanlar için

ark.ım eşimin ailesi daha kültürlü diyecek olan niye konu açsın buraya genel olrak hep sorunlu kişiler konu açıyor ve bu sorun olmaz çok normal tuhaf olan sizsiniz yani

Back
X