Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şükürler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz görüyorum onun gözünde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak görmüyor.bugün tartıştık eve gelmeyeceğini söyledi birkaç eşyalarınıda alıp gitti oda abisi küçük bir operasyon geçirdi hastanede çıkışı vardı bugün ailesi çıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkaç gün cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatçı kaldı eşinin yanında ve biz küsüz geçen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dün eşimle geçmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hiçbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dün gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem için seni boşarım!! Öyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tüm bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık çıkmazdayım..

Bence ağırlığınızı koymanız gerek eşiniz gerçekten de esas ailesinin siz olduğunu idrak edememiş. Bırakın gitsin gelirse almayın bence öyle g*te böyle şaplak. Abisi yatacakmış. Hayır madem evde çocuğuna bi faydası olmuyo alıp hastaneye bile götürmekten aciz bir adam, fazlalık etmesin madem.

Evlenmeden önce ailelerinden nefret eden, umursamayan adamlar değildi bunlar değil mi? Bile isteye evleniyorsunuz sonra vay efendim ailesine düşkün, şöyle böyle.
Bu adamın ailesiyle problem yaşamaya devam ederseniz sonunuz boşanmaya kadar gider.

Balık baştan kokmuş
Sen ise ısrarla o balığı yemişsin
Ve zehirlenmişsin
Demem o ki baştan ne olduğu belli olan adamdan ne diye çocuk yaparsın? Çocuğunun hastalığını bile düşünmeyen umursamayan keyfine göre eve gelmeyen adamı baba yapmışsın.

Böyle aile düşkünü erkeklerinin ailesini karşına almaman lazım , ayırıca abisi için seni boşamaya kararlı erkekten bir halt olmaz
Kesinlikle ama karşıma almıyorumki sonuçta bizimde işimiz var neden öncelik sürekli ailesi oluyor ve gidebilirlerdi hem o elti kılıklısıyla aynı ortamda olmak istemiyorum pişkin pişkin hiçbirsey olmamış gibi eşim konusuyor abisiyle suratına bakmıyor oda lafa dalıyo benle sanki hiç dargın değilmiş gibi..

Bence ağırlığınızı koymanız gerek eşiniz gerçekten de esas ailesinin siz olduğunu idrak edememiş. Bırakın gitsin gelirse almayın bence öyle g*te böyle şaplak. Abisi yatacakmış. Hayır madem evde çocuğuna bi faydası olmuyo alıp hastaneye bile götürmekten aciz bir adam, fazlalık etmesin madem.
Çok dedim bak yuvamızı kurduk tmm düşkün elbetteki olucaksın ama abartıyosun her akşam kardeşler birbirlerini ararlar eve vardınmıdyr zaten iş yerinde birlikteler ortak çalısıyorlar e birde yatana kadar ya araşırlar ya msjlaşırlar artık yeter..abisini benden çok seviyormuş yani sapkınlık bunlardaki annesiyle gelmiş eşim öglen anneside diyor ayıramazsın kardeşleri bizim bağlılığımızı komikler yaa vallahi diyorum benim amacım ayırmak değil ama burdada ailesi bunların sülalece piskolojileri tavan yapmış

Kesinlikle ama karşıma almıyorumki sonuçta bizimde işimiz var neden öncelik sürekli ailesi oluyor ve gidebilirlerdi hem o elti kılıklısıyla aynı ortamda olmak istemiyorum pişkin pişkin hiçbirsey olmamış gibi eşim konusuyor abisiyle suratına bakmıyor oda lafa dalıyo benle sanki hiç dargın değilmiş gibi..
İşte rol yapıyor böyleleri , sen rol yapmıyorsun diye haksız oluyorsun , bu yeni nesil hep böyle artık

Eşi ve ailesi için seni boşayacak adam, o çocuğuna babalık da yapmaz belli ki ..

Böyle mıç mıç insanlar evlenmesin baba olmasın ya !
Baştan belli etseydi ahhh keşkee inanın oyle çıkmazdayımki dedimki geçer değişir ama 1 buçuk yıl oldu artık yeter yuvana odaklan anneside tutturmuş oğlumun üzerine cok gitme bak dışarıya gözü kayar rahatını bozma diyor oda bi alem

Cok anlasilmaz yazmissiniz.
Ama su cümleyi doğru anladim sanirim. "Ailem icin seni bosarim"
Bu kafa yapisinda bi adam nasil duzeltilir bilemiyorum
Turkcem biraz bozuk almanyada yaşıyordum orda doğdum eşimi sevip yerleştim turkiyeye ailemi herkezi bıraktım onun icin..evet doğru ailesi icin beni boşarmış sanki ailesine kotu soz etmişim gibi en ufak şeyde köpürüyor gel konuşalım diyorum asla bu zamana kadar birbirimizi dinleyip sakin kafayla konuşmadık konuşmuyor hep kafası telefonda

Seni eski konundan hatırladım.
Eşiniz koloni halinde yaşamaya alışmış. Eve geç gelme, akraba ziyaretleri, gece seni yalnız bırakıp alkol alma, kazanılan parayı anneye verme, ihtiyaç halinde anneden harçlık alma...
Sen de mutlu değilsin hem de hiç olmadın. Tutunacak bir dal arıyorsun evliliğinde ama yok sanırım.
Çocuğun Alman vatandaşı oldu mu? İşlemleri yaptın mı? Kendini herşeye hazırla ki, zor zamanda çıkıp gidebilesin.

Evlenmeden önce ailelerinden nefret eden, umursamayan adamlar değildi bunlar değil mi? Bile isteye evleniyorsunuz sonra vay efendim ailesine düşkün, şöyle böyle.
Bu adamın ailesiyle problem yaşamaya devam ederseniz sonunuz boşanmaya kadar gider.
Yo tabiki düşkün olduğunu biliyordum ama benim ve herkezin ailesine düşkün olduğu gibi zannediyordum bu derece delice değil bunu kendi teyzeleride soyluyor cok garipsiniz oğlum diye yüzlerine vuruyorlar ki teyzesi bir keresinde şahit olmuş hala soyler çok garip farklısınız diye 1 kere birinden biri telefon aramasına cvp vermesin panik oluyorlar ve evine kadar gidiyorlar acaba bişeymi oldu diye oysaki diyorum ya işi vardır sonuçta evli adam bekle bi 10,15 dk döner sana ama yok..evet sonu boşanmaya gider haklısınız

Ne kadar kalabalik bir evlilik. Roller net degil. Al adami karsina. Annene evlat, agbine kardes, bana koca, cocuguna baba olacaksin. Biri icin birini feda etmeden kirmadan dokmeden... Eger bu dengeyi saglarsan hepimiz mutlu olacagiz.
Aksi takdirde yalniz kalacaksin. Ne kadar seni tamamlamaya calissalar da kalbinin en ucra kosesinde yapayalniz kalacaksin...

Nefret etsin demiyorumki ama ailem icin seni boşarım demesi veya sürekli ailesi icin yaşaması cokmu doğru artık yuva kurmuş aileyi sevmesin demiyorum ama eş aile ayırdımını yapmasını bilmesi lazım

Balık baştan kokmuş
Sen ise ısrarla o balığı yemişsin
Ve zehirlenmişsin
Demem o ki baştan ne olduğu belli olan adamdan ne diye çocuk yaparsın? Çocuğunun hastalığını bile düşünmeyen umursamayan keyfine göre eve gelmeyen adamı baba yapmışsın.
Aahh ne doğru yazmışsınız :( değişir sabret diye kandırdım kendimi cocukta sevdiğim adam diye istiyordum bu kadar sorun yaşamıyorduk başlarda pişman değilim şükürler olsun evliliğimden tek bebeğimden yana pişman değilim

Back
X