eşimin ailesine düşkünlüğü

spook_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
55
1
86
Ankara
eşim ailesine çok düşkün yani tamam düşkünolurda bu kadarmı olur ya ailesiyleyakın oturuyoruz..misal kayınvalidemgilin evine gittik ordan çıkası gelmio ya burda yatalım dio gündüz oluyor aklı fikri orda...

hayır nişanlıyken böyle değildi evlendik kıymete bindi herşey..

ha ailesi kötüi nsanlarmı hayır..eşim kötü bi insanmı hayır banada düşkün ve çok sevdiğinide biliyorum..

gitmessek komşular laf edermiş yeni gelin olunca annesinin yaptığı yemekleri öğrenmemi istiyomus acelesimivar ya ömür boyu birliktyiz nasıl olsa..

bazen iş oluyor gitmiyorum bi bakıyorum belli bi saatten sonra annesigile gidio..nerdesin diorum annemgildedio napıyosun diyorum yatıyrum dio..hey yarabbim ya...

bende sinirleniyorum bazen pat pat söylüyorum herşeyi öle yaptıkca dahada tat kesio hrşey..of nasıl davrancağımı bilmioum yaaaa alsanaalsanasmile

böle bi evlilik hayal etmemiştim bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten hoş bir durum değil.benim ailem yanımda onunki şehirdışında ben işte kendi ailesine uzagız benimkine yakın kıskanabilirmi ya da başka düşüncelere kapılabilirmi diye aileme bile çok olmasada uzak bir ev tutmak istiyorum..daha fikrim netleşmedi oturup nabzını yoklcgm..yani hassas konular evlendin diye kimse sana aileni at demiyor ama sonuçta sende bi yuva kurduysan onun bilincinde olcaksın anamın evinden çıkmıcaksam niye evlendimm.yada aynı şekildeonun içinde geçerli.sonuçta bunlar sorun olabiliyor.hassas konular..

senin ailene sukadar gideriz benimkine niye bu kadar..seninkine böyle benimkine niye öyle polemiklerine girmmek için hassas davranmaya çalışıyorum.erkeklerde öyle bir durum malesef söz konusu..evlendikten sonra aileleri pek bir minnete biniyor nedense.devir tersine döndü önceleri kızla ana babalarının dizi dibinden ayrılmazken şimdi erkekler ayrılmak istemiyorlar..sinir bir durum..ama oturup sakince konuşmaya calış..sabır gererktiren bir konu..ama çıkışırsan pekte olumlu sonuçalanacagını sanmıyorum canım..

evliliğin ilk zamanlarında böyle oluyor.bi kere bütün anneler sanki oğullarını ellerinden kaçırmışlar gibi davranıyorlar,eşşek kadar oğulları sanki bebekmiş gibi.oğluşuumm,kuzuşummm diye neler yapardı kayınvalidem ilk günlerde,bebek sever gibi:)))erkeklerin de kafası karışıyor bence.
eşim daha yakın zamanlarda söyledi,ilk aylarda bu ev hiç benimmiş gibi gelmiyordu hep babamgilin ev kendime ait geliyordu diye.üzülmüştüm,çünkü kendini evinde hissetsin diye neler neler yapıyordum.ama oluıyor bunlar zamanla geçer umarım.

Eşiniz sizede düşkünmüş.Daha ne istiyrosunuzki??
Hayır ne yapsın adam haftada bir mi gitsin sizinle evli diye annesine anlamıyorum..
Bu mantığı anlamıyorum..
Kocam benim,ailesine düşkün olmasın kimsesi olmasın filan.Vallahi şaşırıyorum..

ben öyle bi düşüncede değilimki..tabikide gitcek ama kendi evimiz bucağımız varken neden hergün orda yatalım....bizim bi özel hayatımız olmıycakmı..

Son düzenleme:
Oldum olası şu birilerinin evinde yatmayı kalkmayı anlamamışımdır..lmaz:
Gurbet olsanız anlıcam da..
Aynı memlekette ne yatması, ne bu kadar mıç mıç görüşmek anlamadım..:dilcikar:
Arkadaşım tavrınızı koyun,eşinize artık evli bir adam,sahip olduğu bir yuva olduğunu hatırlatın..
Sonra önüne geçemezsiniz bunun..
Kişi nerede rahat ediyorsa oraya alışıyor..
Önce kendi evim sonra diğerleri..gamyoncuiremsu

Bence eşiniz ile konuşun.Her iki aileye de eşit mesafelerde davranın.Herkezin anası babası kıymetli, ama kendi evini barkını bilsin.Elalememi dertmiş ayrıca sizin hergün gidip gitmemeniz ?

Benim eşimde çok düşkündür oradayken kalalım der,gidelim derim.Düzenimiz bozuluyor.
Yni eşinizin ailesine düşkünlüğü sizin için bir kızma konusu olmamalı..
Yatma konusuna takıksanız söylersiniz evimiz düzenimiz var ne gereği var hayatım diye.Anlamayacağını düşünmüyorum.
Erkekler çocuk gibi anneleri konusunda,ki haklılarda.Benimde annem yaşıyor olsa bende aynı durumda olurdum.

vereliniortak

erkekler evliliğe adapte olmakta zorlanırlar özellikle annesine düşkün olanlar daha çok zorlanıyorlar
tek tavsiyem güzellikle tatlılıkla eşinle bu konuda konuşmandır
tamam gidip gelelim ama biz artık evlendik kendi düzenimizi kurduk aynı şehirde neden yatılı kalalım gibilerinden konuşun
zıtlaşıp tartışmayın bu ancak evliliğine ilişkinize zarar verir.sabırlı olup tatlılıkla konuşun
eğer anne bağımlılığı hastalık boyutunda değilse zamanla düzelecektir

haklısın da benm anlamadığım kadınlar neden böyle değil dde erkekler böyle..

evlendikten sonra bu şekil tavır sergileyen hep erkekler ..

hiç anlamıyorum..

bence taviz vermeyin, aynı şehirde habire orda kalmak neden? arada sırada tamam da zırt pırt ne gerek var?insan yeni evli başbaşa kalmak ister ya..

bazı erkekleri anlamak çok güç..

bence taviz verme sonra alışkanlık olur.

aynen böyle yap canım..

zıtlaşınca inada biner daha kötü olur.

ben annesine gitmesine birşey diyemem gitsin görsün ama aynı şehirde zırt pırt orda yatmak bana ters..

ben kendi annemde de kalmak istemem habire konu kayınvalide evi değil benim için..ne gerek var? ama erkeklerin bazıları fazla anneci işte.

Bu kına gecesini erkeklere yapmak lazım vallahi :)

Bence ne yap biliyor musun. Eşin annesindeyken sen ben dışarı çıkıyorum de ve arkadaşlarınla takıl o orda uyurken gez toz arama.

yeni evine alışamamış sanırım. evinde ki rahata alışsa o kadar istemez.

benim eşimde yorgunsa onun yada benim annemde yemek yedikten sonra kalalım mı burada diye sorar. ama bizim köpüşlerimiz var. köpeklerle ilgili birşeyleri bahane ederim evimize döneriz.

sizde eviniz de mümkünse köpek besleyin yada kedi kuş balık falan besleyin.

hadi hepsini anladım da aynı şehir yakın mahalle sanırım evin yatağın varken neden annesinin evinde yatyo ilginç???
biz kaynvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ama ben yokken eşim annesinde yatmaz,biz yatmadan yatmaya evimize gideriz ama eşim bende çok çabaalr gidelim artık diye..
kabul etmek gerekir artık evimiz değişti,hiçbirşey eskisi gib değil, bize ait bi yuvamız var.her dakika her dakikda ne annesinde anlamdımbilmiyorumkismile..

olabiliyor canım böyle durumlar benim eşimde kalabalığı sevdiği için sadece kendi ailesinde değil benim ailemdede kalmayı seviyor
aynı senin eşin gibi seneler ge.ti hala fırsat kollar gırgır şamata için ailelere gitmeye
bunu kişisel almayın lütfen zaten zamanla azalıyor bu istekleri
ama en çabuk aileye bi fert daha katılınca çözüm olur :)
bebekle öyle her istendiğinde oraya buraya gidilmez sonuçta eşin seni seviyor senden kaçmak için değil kalabalığı sevdiği için gidiyrdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…