spook_girl, aynı şeyleri bende yaşadım, evlendiğimizde ilk bir yılım bu tür konulardan dolayı tartışmakla geçti, benim eşimde beni evde bırakır annesinin yanına giderdi, hatta orada yatılı kalırdı (yan binada oturuyor annesi) düşünsene ne komik, yan binada oturan annesine yatılı gidiyor, ilk zamanlar beni de zorluyordu orada kalalım bu gece diye, sonra ben gitmek istemediğimi kesin bir tavırla ortaya koydum, bu seferde eşim kendi gitmeye başladı, ne kadar sinir olsam da sabrettim ve tartışmaktan vazgeçtim, ben evde yemeği hazırlardım, aaa bir bakardım eşim yemeğe annesine gitmiş, ben tek başıma yerdim yemeği, onun sevdiği bir yemeği yapardım mesela, annesine sen ne pişirdin diye sorardı, sonrada çeker giderdi, ben çoğu yemeğimi çöpe döktüm böyle, ama sonunda ne oldu biliyor musun, eşim şimdi annesine gitmek bile istemiyor, zamanla kendisi sıkıldı bu durumdan ve vazgeçti, şu anda 6 aylık bir kızımız var, eşim işten eve koşarak geliyor, gözü kimseyi görmüyor bile..
Sende yeni evli olduğun için eşinle başbaşa kalmak istiyorsun ve bu en doğal hakkın ama zamana bırak ve sabret, herşey yoluna giriyor, ben asıl şimdi yeni evliyim diyorum kendime, hatta geçenlerde eşim itiraf etti, evimi evliliğimi benimseyememiştim, kaçıp kaçıp annemlere gidiyordum, şimdi evimden ayrı olmayı düşünemiyorum bile dedi, inşallah sizinde evliliğiniz düzene girer ve bu sorun ortadan kalkar.