eşimin ailesine düşkünlüğü

aynen öyle nazcım kalabalık ortamda alışmış bianda benle tek kalınca hönq diye kalıverdi adamcağız kaydirigubbakcemile3

alışcak inşallah zamanla

ya bende evin bi kızıyım kalabalık ortam bazen hoşuma gidio ama bazende sıkıyo işte..hep hep olmuyo..çakıştığımız nokta bu işte..neyse arayı bulcaz inş..

eşimi seviyorum onun beni sevdiğinide biliorum tek derdimiz bu olsun dimi çözülmiycek bi konu değil inşşş..

herkese çok tşklr cevaplarınız için..

annesinden hiç ayrılmayan erkek sendromu

benim eşim üniv yükseklisans doktara derken tam 10 yıl ailesinden uzak yaşamış haliyle pekte güçlü olmayan ana-oğul ilişkisi zayıflamış şimdide bayramlarda tatillerde görüşüyor(uz) sıcak bi ana oğul ilişkisinden uzak bunlarınkisi faydasını görmüyorda değilim aradaki resmiyet işime yarıyor doğrusu

zaten lise çağlarındada okulda eve geldiklerinde kayınvalidemi evde bulamazlarmış kendi ihtiyaçlarını hep kendileri yapmış ütü yemek vs..kayınlarımda öyle...

bu erkeklerde genelde evlendikten sonra eşlerine daha bağlı oluyorlar tam tersi ise bu başlığı açan kardeşimin eşi gibi oluyor el kızını kabullenmenin anneyi ihmal ettiğini ona nankörlük ettiğinni zannediyor..

kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun

aynen öyle nazcım kalabalık ortamda alışmış bianda benle tek kalınca hönq diye kalıverdi adamcağız kaydirigubbakcemile3

alışcak inşallah zamanla

ya bende evin bi kızıyım kalabalık ortam bazen hoşuma gidio ama bazende sıkıyo işte..hep hep olmuyo..çakıştığımız nokta bu işte..neyse arayı bulcaz inş..

eşimi seviyorum onun beni sevdiğinide biliorum tek derdimiz bu olsun dimi çözülmiycek bi konu değil inşşş..

herkese çok tşklr cevaplarınız için..

yok arkadaşım çözülmeyecek bi durum değil şükürkaydirigubbakcemile5
inan bazen işe bile yarar iyi o zaman bende annemde kalırım derim hemen döner ben sensiz uyuyamam ki diye:lepi:
bu cümle seni o kadar mutlu eder kiŞeniz
anlarsınki sadece muhabbet arıyor her kafadan bi ses duymak istiyosempatiksalakcinni
benim eşimde 4 kardeş ve 3 ü erkek yani hep gırgır şamata maçhihoyyyt
haklılar be bende bazen sessizlikten sıkılıyorum
yanlızlığı sevdiğim haldebilmiyorumkismile

zamanla düzelir emin ol.. şimdi Ben de evlensem her gün annemin yanına gelmek isterim.. çook zor olur Benim için. ama zamanla, Böyle Bir sene falan geçtikten sonra alişirim sanırım.. aBlam da evlendikten sonra her gün gelmek isterdi, eniştemle kavga Bile ederlerdi Bu yüzden.. Bi sene sonra haftada Bire düştü ama gelmeleri =) eşin de alışacak.. dırdır yapmadan kendi haline Bırak.. Bir de kendi evinizdeyken olaBildiğince güzel sofralar hazırla, güzel güzel cilveleş falan gör Bak nasıl senle yalnız kalmak isteyecek =)

benim eşim de aynen böyleydı en ufak bir boşlukta annesinin evine atıyordu kendini,deli oluyordum güzellikle anlatıyordum ,o da hasta olsa gidip orda yatıyordu ben evdeyım ya da değilim ben gtmesem de bazen beni bırakıp o giderdi,hatta bazen bana annenlerle tatıle gt de ben de gidip annemın evınde kalayım derdı:))) aklı fikri hep ordaydı.sonunda onu annesinin evine geri yolladım.4 sene sonunda boşandık ,düzelmedi çünkü evini ev yuvasını yuva bilemedi

Oldum olası şu birilerinin evinde yatmayı kalkmayı anlamamışımdır..:olmaz:
Gurbet olsanız anlıcam da..
Aynı memlekette ne yatması, ne bu kadar mıç mıç görüşmek anlamadım..:dilcikar:
Arkadaşım tavrınızı koyun,eşinize artık evli bir adam,sahip olduğu bir yuva olduğunu hatırlatın..
Sonra önüne geçemezsiniz bunun..
Kişi nerede rahat ediyorsa oraya alışıyor..
Önce kendi evim sonra diğerleri..gamyoncuiremsu

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. bizimkide öyleydi ilk aylarda bende dedim ben kendi yatagımda yatmak istiyorum. göçebe gibi ne öyle ya aynı şehirde yatılı sürekli.yemege gidiyoruz burda kalın diye tutturmalar sonra yine bugecede falan offf ne gıcık. tavrını koymazsan sonrasında daha neler neler istiyorlar sonra söylesende fayda vermiyor.

canım bence haklısın bir de bazı erkekler kendilerinin ayrı bir yuva kurdugunu unutuyorlar
ama bazı arkadaşların dediği gibi zamanla azalacaktır bu durum ben de benzer durum yasadım
biz uzaktayız ama ilk evlendiğimiz sırada eşim bir işte çalışmıyordu tam 20 gün kaldık ve balayına da gitmedik ailesinin evinde kaldık yani yeni evliyken neyse kendi evimize geldik aradan bir hafta gecti kayınbirader bize geldi yüksek lisansını tamamlamak için eşim işe başladı inan iki ay yalnız kaldık kayınbiraderle artık ipleri kopardım ben senden çok kardeşinle vakit geçiriyorum diye ondan sonra zaten 2 gün sonra yurda çıktı ses çıkarmasam yeni evlilerin yanında daha kalacak
seni çok iyi anlıyorum
yapman gereken konuşmak evliliğin tadına varamadığını evini benimseyemediğini konuşacaksın
herşeyin bir sınırı var

Herkezin huyu farklı olduğundan kimsenin eşinin tavrı diğerinkine uymaz vede yaşamadan kimse anlamaz birinize saçma böyle şey olurmu ben asla kabul etmem dediğiniz tavır ve davranışlara bir başkası mecbur oluyordur katlanmaya herkezin kendi istediği gibi bir eşi olsa ama maalesef olmuyor ya eşiniz iyidir ailesinden çekersiniz ya aile iyidir eşiniz beş para etmez yada her ikiside kötü çıkar hayatınız mafolur kısaca bayanlar yaşamadan anlaşılmıyor her şey gönlüneze göre olsun diyorum

spook_girl, aynı şeyleri bende yaşadım, evlendiğimizde ilk bir yılım bu tür konulardan dolayı tartışmakla geçti, benim eşimde beni evde bırakır annesinin yanına giderdi, hatta orada yatılı kalırdı (yan binada oturuyor annesi) düşünsene ne komik, yan binada oturan annesine yatılı gidiyor, ilk zamanlar beni de zorluyordu orada kalalım bu gece diye, sonra ben gitmek istemediğimi kesin bir tavırla ortaya koydum, bu seferde eşim kendi gitmeye başladı, ne kadar sinir olsam da sabrettim ve tartışmaktan vazgeçtim, ben evde yemeği hazırlardım, aaa bir bakardım eşim yemeğe annesine gitmiş, ben tek başıma yerdim yemeği, onun sevdiği bir yemeği yapardım mesela, annesine sen ne pişirdin diye sorardı, sonrada çeker giderdi, ben çoğu yemeğimi çöpe döktüm böyle, ama sonunda ne oldu biliyor musun, eşim şimdi annesine gitmek bile istemiyor, zamanla kendisi sıkıldı bu durumdan ve vazgeçti, şu anda 6 aylık bir kızımız var, eşim işten eve koşarak geliyor, gözü kimseyi görmüyor bile..
Sende yeni evli olduğun için eşinle başbaşa kalmak istiyorsun ve bu en doğal hakkın ama zamana bırak ve sabret, herşey yoluna giriyor, ben asıl şimdi yeni evliyim diyorum kendime, hatta geçenlerde eşim itiraf etti, evimi evliliğimi benimseyememiştim, kaçıp kaçıp annemlere gidiyordum, şimdi evimden ayrı olmayı düşünemiyorum bile dedi, inşallah sizinde evliliğiniz düzene girer ve bu sorun ortadan kalkar.

Konusursan anlamaz hayatım.Sakın aılesı hakkında en ufak bır kotu soz soyleme.Sen kendını sevdır,kocana ver gazı.Sensız olamam trıplerı.Bu erkekler guclu kadından hoslanmıyor onu anladım.Gucun ıcınde olsun .Ona sen olmasan bır nane olamam trıpleır yap

Back
X