Eşimin ailesine gitmek istemiyorum

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Kızlar eşimin ailesiyle yaşadığımız birtakım şeyler yüzünden onlardan çok soğudum.Eşim bir kısmını ve hissettiklerimi biliyor. Tamamını anlatamıyorum. Aylardır görüşmüyoruz zaten, öyle sürekli gidelim gibi bir baskısı yok. Bu haftasonu gidelim dedi cevap vermedim. Hiç istemiyorum. İnsanları sevmediğimi belli edemiyorum, rol yapamıyorum. Gidersem çok tatsız olacak. Gitmesem de eşim de ailesini özledi. Cocukları da görsünler özlediler diyor. Esim icin katlanmali miyim?

Durumunuzu biliyorsa ... Esiniz cocuklarla gidiversin...

insan yasadıklarını ve hıssettıklerını esıyle paylasamayacakta kımınle paylasacak
bır kısmını bııyor dıyorsunuz neden

boyle boyle seyler yasadım sen bılmıyorsun gonlum onlara karsı bır turlu dogrulamıyor unutamıyorum benım aılem aynı seyı sana yapsa ne hıssederdın sahsen ben bıle aıleme tavır alırdım senı uzselerdı o yuzden anlayıs beklıyorum sen cok ozledıysen gıt sonucta senın aılen ama emın ol zaten benım gelmemı beklemıyorlar dıyebılırsınız ?

Kızlar eşimin ailesiyle yaşadığımız birtakım şeyler yüzünden onlardan çok soğudum.Eşim bir kısmını ve hissettiklerimi biliyor. Tamamını anlatamıyorum. Aylardır görüşmüyoruz zaten, öyle sürekli gidelim gibi bir baskısı yok. Bu haftasonu gidelim dedi cevap vermedim. Hiç istemiyorum. İnsanları sevmediğimi belli edemiyorum, rol yapamıyorum. Gidersem çok tatsız olacak. Gitmesem de eşim de ailesini özledi. Cocukları da görsünler özlediler diyor. Esim icin katlanmali miyim?
Eşiniz gitsin çocuklarla. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. 5 yıl böyle aman herkesin gönlü olsun modunda takıldım, pişmanım. İnsan en çok kendinden veriyor.

Gidip görüşmek istemeyecek kadar ne yaşadınız?
Eşiniz tam olarak bilmiyorsa büyük bir olay yoktur öyle olursa bilirdi herhalde.

Aylardır görmüyormuşsunuz zaten kısa bir süre idare edebilirsiniz, eğer isterseniz. Tamamen iletişimi kesmek için ciddi sebepler olmalı bence.

Sürekli gidelim görelim şeklinde değilse bu seferlik git bence.Zaten eşin durumdan da haberdarmis.Torunlari gösterin,eşinde özlemini gidersin.
Sonrasında da gelin.Zaten eşin kendisi için gittiğini biliyor.

Eşler birbirine yapışık değil bişeyler yapılmışsa gitmek zorundada değil
kv gelir çok toruna meraklıysa
Zaten çocuk sayısı arttıkça ma aileyi toplayıp gitmenin alemi yok kim daha azsa o gelir görür
Benim görüşüm bu tabi 😁
Eşimde gidelim der gitmiyorum oraya gidip ruh hastası olmaya niyetim yok
Eşim için böyle bişeye katlanamam ortada bi mağduriyet söz konusu değil
He gidince tek mağdurda gelinler oluyo

Back
X