eşimin ailesine gitmek istemiyorum

bende genelde hep önce eşimin ailesine orda kalırız hatta cogunluk ordan da kendi annemlere gelirim cünkü adetlerimize göre böle ögrendik benimde annemin 3 gelini var ve hep önce bize gelirler annemde cok sevinirdi haliyle bende az bucuk kendi ailem nasıl mutlu oluyosa eşimin ailesinede onu yapıyorum çok şükür eşimden de ailesinden de çok memnunum illaki arada bazen seler oluyodur uzatmamak lazım sonucta onlar eşimin ailesi annesi dogurmus babası büyütmüş beslemiş ne kadarda olsa hakları var ben zaten böle bişi istemem hani gitmem annenlere felan diye cünkü allah kayıl olmaz bırak kulunu canım çünkü benimde yarın evlatlarım olacak ben ne ekersem onu biçerim kimsenin ahını almak istemem o yüzden bende herkesi tenzi ederekten fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim .....yerimseniben

kusura bakmayın ama düşünce tarzınız beni ürküttü!gelenek görenek hep erkeklerden yana,annenizin gelinlerinin annelerinin hiç öncelik hakkı yokmu?yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum ama bu ATAERKİL düşünce sistemi beni kızdırıyor ve kaygılandırıyor.Kadınsal onur erkeğin karşısında bu kadar zayıf mı?peki çocuklarınızın hep kız olduğunu düşünün.Sırf kadın olduğum için ailemin ikinci plana atılması beni çileden çıkarıyor!Bu ülkede artık değişsin birşeyler lütfen!BEN değil BİZ olsun.SIYRILALIM BU EZİLMİŞLİKTEN!

her iki ailedede eşit kalınmalı bence..herkesin ailesi kendine kıymetli..şahsen ailem ikinci plana atılmaya çalışıldığı zaman isyan ediyorum..eşimle bu yüzden çok tartışmamız oldu..eşimin ailesindede öle bi mantık var..kayınvaldem kendi kayınvaldesine gitmezken evine dahi geldiğinde oğlunu arayıp yine geldi gıcık diye şikayet ederken benden ailemi ikinci plana atmak gibi bi fedakarlık beklediğinde isyan ediyorum..arama konusuna gelince ilk evlendiğim sene arıyodum haftada bikaç kez..sonra bigün eşimi arayıp iki gün önce konuştuğumuz halde karın bizi hiç arayıp sormuyo kırılıyoruz dedikten sonra aramalarımı kestim..kendileri istedi böle olmasını..şimdi bende istemeyerek gidiyorum giderken ama evliliğimin huzurumun kaçmaması için gidiyorum.. :75:

Back