Eşimin ailesine gittigim zaman kahvaltıyı ben hazırlayıp ,bayram temizligini ben yapacakmışım gelin oldugum için !

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.831
815
73
34
Önceden de konu açıyordum biliyorsunuz.Özetle eşimin babası rahatsız nerdeyse her haftasonu gidiyoruz.Bu süreçte evde kaynanama ev işlerinde yardım ediyorum .Bulaşık dizme , çay kahve ve kahvaltıya yardım ediyorum .Ben de bu arada çalışan birisiyim .Eğer kaynanam bir şey isterse yardim ediyorum o demeden de yapıyorum .Ama memnuniyetsizler .Her gittiğimizde kahvaltıyı ya da yemeği benden bekliyorlar.Direk yüzüme söylemediler ama eşime söylemişler ve kayinbabam bu evin gelini sen oldun evi çekip ceçevireceksiniz diye yüzüme söylenip duruyor.Ben de eşime dedim bayram temizliğini birine yaptırabilirler kahvaltıyı da zaten o gün için rica etseler yaparım.Esim de biraz onları haklı buluyor, tartıştık .Yanlış mı bu tutumum.ıHafta içi çalışıyorum,onun için yanına geliyoruz .Ben de hasta diye bir şey demek istemiyorum .Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

Eşinizle diyologunuz nasıl buradan baslayalim ilk olarak
Ailesi dışında problemlerinizi nasıl cozuyorsunuz ne kadar süredir evlisiniz çocuk varmi?nasıl tanıştınız aile ile aranız nasıl
Biraz detaylandirabilirmisiniz

Eşinizle diyologunuz nasıl buradan baslayalim ilk olarak
Ailesi dışında problemlerinizi nasıl cozuyorsunuz ne kadar süredir evlisiniz çocuk varmi?nasıl tanıştınız aile ile aranız nasıl
Biraz detaylandirabilirmisiniz
9 aylık evliyim çocuk yok eşimle tartıştığımız konular vardı ev işi vs .

Gitmeyin.
Evin gelini is yapip, kahvalti hazirliyosa evin damadinin gorevi nedir? O zaman kocaniz da sizin ailenize maddi yardimda bulunsun, evlerinin tadilatını halletsin. Ben olsam her hafta gitmem. 3 gunluk dunyayi insana nasil dar ederiz diye dusunuyolar, hayret bisey
Ben cevap vermiyorum hasta diye eşim şaka yapıyor üstüne alınma diyor sürekli böyle laf olursa gitmeyeceğim galiba

Eşiniz yapsın siz neden yapacaksınız ki? Eşinize yardımcı olabilirsiniz.
Kv evinde asla bir şeye dokunmadım anca kendi yediğimi içtiğimi kaldırırım toplarım onun dışında bir şey yapmam.

Kendi oğlu duruyorken evi niye siz çekip cevirecekmissiniz.

Ben cevap vermiyorum hasta diye eşim şaka yapıyor üstüne alınma diyor sürekli böyle laf olursa gitmeyeceğim galiba

Saka olsa herkes guler. Igneleme olmasa seve seve kahvaltisini hazirlarim, gönlü olsun derim ama igneleyen insana bi bardak su vermem.
Sakasina karsilik olarak evin damadinin gorevi nedir diye sorun bakalim ne diyecek sakaci kayinpederiniz

Back
X