Böyle kişiliksiz adamla mutlu olunmaz. Keşke büyümeden evlenmeseydi. Çocuk da olmadan vur kıçına tekneyi.Selam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum