heralde anne değilsin canım bu kadar sert eleştırı yapabılıosun eğer kendı annem olsa da el ne der diye yanıma gelecek olursa
kapımdan ıcerı sokmam ayrıca kv bana oyle deyınce bende o ele gıt gelın benı evden kovdu de dedım sen çocuum ıcın yanımda olmuycaksan olma dedım kendı bıle kabahatını anladı ama sen onu savunuyosun çok ilginç benım kaynanam çocugum olmesın
yasasın dıye değil el ona gulmesın dıye gelecek yanıma nıyet kötu olduktan sonra yapılan hiçbişeyın benım için bı onemı yok
ayrıca ben ağlamıyorum ben sadece hadı benı gectım gelınım sonucta el kızıyım ama kendı oğlunu bıle dusunmeden
sırff MILLETTT BAK GELİNE BAKMADI demesınler dıye yanıma gelmesı sence normal mı bunu normal karsılıosan
benım uzulmemı anormal karsılıosan canım kusura bakma olaylara senınle aynı pencereden bakmıoruz sen çokkkkk farklı bı ınsansın
sanırım kayınvalıdemle aynı göruslere sahıpsın o yuzden eleştırıyosun
ama sunu unutma kımse kınamadığı şey başına gelmeden ölmeyecek....
inşallah basına gelmesın boyle bısey demiştım ama inşallah gelsın dıyorum o zaman anlarsın belkı benım ne kadar uzulduuumuuuu
sonra yaaaa ben ne demıstım bak nasıl bı duyguymus dersınnn
evet evet çok farklıyızzz canım hadı hoşçakal gule gule burda senın dusuncelerını tartısmıoruz burda konu sahıbının ,Hahaha bence hamilelik senin sinirlerini bozmus, yok anne degilsin de yok herkes kinadigini yasayacak da falan filan. Ya anneme kizmam icin herhalde anne olmama gerek yok di mi? Ayrica sirf elalem ne der dedi diye annesini ya da kaynanasina sert cikan ben degilim sensin. Evet cok farkliyiz neyse...
evet evet çok farklıyızzz canım hadı hoşçakal gule gule burda senın dusuncelerını tartısmıoruz burda konu sahıbının ,
sıkıntısı var herkes guzel bı sekılde yardımcı olmaya çalışıo senın yaptıın bana laf sokmak konu ben değilim kı ıstersen
konu acayım ben bır derdım var da ordan konus canım burası uygun dıııl açmamı istersen acıyım hemen
benım vaktım var canım yatak ıstırahatındeyım gel senınle arkadas olalım galıba senın de sınırlerın bozukYok canim konu acma. Ben zaten yeterince dertliyim senin bedduandan sonra. Hamile kalinca kaynanam bana "Elalem ne der diye gelmem lazim" diyecekDusunebilio musunuz??? Ben ve bebegim icin degil elalem icin gelecek kadin Ben su an bunu dusunuyorum ayri bir konuya ayiracak vaktim yk
benım vaktım var canım yatak ıstırahatındeyım gel senınle arkadas olalım galıba senın de sınırlerın bozuk
tama guzelım sen bılırsın hadı sen çalış işine bak ALLAH daha buyuk dert vermesınnn bız bıze taş atana gul atıyoruz canımm benımm sen çalış ıstedıın zaman ozelden mesaj at derdımız paylasalımmEvet canim kara kara kaynanamin elalem icin gelme meselesini dusunuyorumAma benim calismam lazim, yoksa isterdim ayni dertten muzdarip kisilerle oturup buyuk sorunumuzdan konusmak
benım vaktım var canım yatak ıstırahatındeyım gel senınle arkadas olalım galıba senın de sınırlerın bozuk
dalga gectıımı sanma cıddıyım sen bişeye çok uzulmussun gıbı geldı bana tabı ıstemessen o ayrı
Evet canim kara kara kaynanamin elalem icin gelme meselesini dusunuyorumAma benim calismam lazim, yoksa isterdim ayni dertten muzdarip kisilerle oturup buyuk sorunumuzdan konusmak
tama guzelım sen bılırsın hadı sen çalış işine bak ALLAH daha buyuk dert vermesınnn bız bıze taş atana gul atıyoruz canımm benımm sen çalış ıstedıın zaman ozelden mesaj at derdımız paylasalımmal sana bıssurur sevgı tomurcuuu bendenn
cok saol canım yhaaa aminnnnn bu hergun acaba dusecek mı korkusu çok zor once de dusurdum bıtane 4 aylıktı Allah kımseye ne evlat acısı versın ne de onu kaybetme korkusunu versın dunyada daha ağğır bı sınav yoktur heraldebüyük kavgalar büyük dostluklar doğururmuş... neyse işi çabucak tatlıya bağladığınıza sevindim .
xbeyaztavsanimx çooook gemiş olsun,Allahım acil şifalar versin ve sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin..
çok tesekuuurrr ederımm canım benım dur bu tabagı akşama kadar yollayalım ama senın ısın var bos olduunda gerı yollarsınBenden de bebise nazar boncugu canimBiz de tabak bos gonderilmez
cok saol canım yhaaa aminnnnn bu hergun acaba dusecek mı korkusu çok zor once de dusurdum bıtane 4 aylıktı Allah kımseye ne evlat acısı versın ne de onu kaybetme korkusunu versın dunyada daha ağğır bı sınav yoktur heralde
amın cANIMMM baska bı duam yok zaten su anda haklısın canım yok sınırlenmıorum ben ama kvnın dedıı hakkaten zoruma gıttı o sınırle kadına gelme dedım sonra kendıde özur dıledı ama onun genel tavrı budur her zaman herseyde el ne der dıye dusunur baska seylerde açıkçası umursamıodum ama bızım dururmumuza da aynı yorumu yapmnası çok sıktı canımı neyse konu sahıbının konusunu dağıtmıyım benAllah yardımcın olsun,inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. olumlu düşün,strese girme kim ne derse desin sakın üzülme.. hamilelikl strest,üzüntü yaşamak risklidir.. kim ne yapmış,kim ne yapmmaış boşver sen sadece bebeğinin doğacağı zamana odaklan,geri kalanı Allaha havale et...
selam arkadaşlar, ben yaklaşık bir aydır yatıyorum geçirdiğim rahatsızlığımdan ötürü. eşimin evde olmasından dolayı her iki tarafta gelme gereğii duymadı. sebep evde bakacak birinin olması. ...
Yok canim konu acma. Ben zaten yeterince dertliyim senin bedduandan sonra. Hamile kalinca kaynanam bana "Elalem ne der diye gelmem lazim" diyecekDusunebilio musunuz??? Ben ve bebegim icin degil elalem icin gelecek kadin Ben su an bunu dusunuyorum ayri bir konuya ayiracak vaktim yk
Evet canim kara kara kaynanamin elalem icin gelme meselesini dusunuyorumAma benim calismam lazim, yoksa isterdim ayni dertten muzdarip kisilerle oturup buyuk sorunumuzdan konusmak
Benden de bebise nazar boncugu canimBiz de tabak bos gonderilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?