Esimin ailesine uyum saglayamiyorum

Sekerprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
39
9
1
36
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Benim cok canimi sıkan bir konu var ben normaldede ice donuk bir insanim.Evlenince oyle olmak istemiyorum yeni ortama girince belki degisirim dedim ama olmadi.Birturlu uyum saglayamadim bu aileye kaynanamin yanina hic gitmek istemiyorum 4 eltim var hepsiyle mesafeliyim hep bir arada biseyler yapiyorlar ve beni hep yok sayiyorlar bu durum cok canimi sıkıyor.Bana sen soguksun aramiza girmiyorsun diyorlar.ne yapmam lazim...

Beni hep yok sayiyorlar birseye cagirmiyorlar bende bunu gorunce iyice soguyorum bazen iyi olmaya calisiyorum ama cok kisa suruyo eski hale devam bu durum cok canımı sıkıyor

Ayni binada olunca ister istemez kaynasmak zorundayimAma yapamiyorum icimden gelmiyo bide obur eltiler biraz yalaka ben yalaka olamiyorum kaynana nin da onlari daha cok sevdigini dusunuyorum

Bu konu da hep ustume geliyorlar canim sıkılıyor ve her zaman bana sen cok soguksun deniyo esim bile oyle düşünüyor surekli olur olmaz sebepten sorun cikariyom artik kimsede fazla takmiyo zaten kirildigimi falan

Mesela ayni binada oturdugum iki eltim var surekli bir birlerinin isini yaparlar beraber takilirlar ama ben olsem biri kapimi calmaz Bunu gorunce daha cok uzaklasiyorum ister istemez...

Evet mesafe iyi ama kendimi bu sekilde cok yalniz hissediyorum onlar oyle alismis bende boyle bu saatten sonra ne yapsamda degismez bu

Eltileri yok say gerek yok muhabbete ama kv ile iyi ol ne de olsa eşinin annesi diğerleri yabanci, kaldi ki yabanci gibi davraniyolar

Değişmez evet onlar çok sıcakkanlı siz mesafeli anormal değil ki.Siz onları yargılıyor musunuz sürekli dipdibe çok yakınsınız diye hayır.Onların sizi yargılaması saçma zaten.Bir anormallik yok aslında sizde.Sadece mesafeli insanı şuan tek başınıza temsil ediyorsunuz.İyidir devam edin :KK48:

Back
X