- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.583
- 298
- Konu Sahibi Depresiff polianna
Bende kafası öyle rahat biri değilim aslında. Özellikle oğlum hasta olduğunda yapılan yorumlar beni benden alıyorMisal " x (eşim) hiç hasta olmazdı küçükken, annesi kurban olsun ben nasıl bakardım ona" Şair burada çocuğu hasta ettin demek istiyor
ama bunun beni yenmesine izin vermiyorum. Bildiğinden değil işte, öyle konuşuyor diyorum. Hatta bazen şakayla karışık laf bile sokuyorum artık, komik oluyo
Bir de bence eş kişisinin tutumu da çok önemli. Benim eşim ben demeden çoğu şeyi söyler. Oyüzden takmıyorum belkide, içimde kalmıyor.
Bak bak bak bak laflara bak. Bu varya kibirden ote birsey degil. Boyle insanlardan cok nefret ediyorum cocugum hastalanmadi hic. Eeee?? Hastalikta Allah tan degil sanki.
Benim esim ben konusmadan hic konusmazdi.
Birgun cazgirligim oyle bir tuttu ki,bak dedim lokantaya gideriz garsonla kavga ederim,magazaya gideriz tezgahtarla trafikte biri bisey yapsin arabadan iner kavga ederim bak sen beni tanımıyorsun karsimdaki 50 60 yasinda olsun farketmez dedim
Zannettim ki kaale almadi
Almış,bir gun annesine gittik bitane komşusu var bos bos konusuyor
Esim gozlerimdeki atesi görmüş olsa gerek hemen ben konusmadan atladi
Yok x teyze onun tiroidi var doktor ona kilo alma dedi almasin kilo falan baktim beni savunmaya gecti
Millet benim zayifligima takmış bu arada
Ama senin esin iyiymiş iste bazen adamlar var bazen adamcik lar
Bizim sansimiza.adamcik düşmüş sanırım...