Hayatta en nefret ettiğim şeyler ısrarcılık ve sinsilik. Mesela kv bir ev beğenmiş bizim adımıza hiç bir talebimiz olmadan, sabah kahvaltıdan kalkıp gittik 10 kere aradı bakmak için, tamam baktım beğenmedim, anne dedim bak buraya ulaşım yok ben akşam nasıl geleceğim eve arabam da yok, bize gelirsin bizden eşin alır diyor. Plana bak...Ben 7 de gelirsem eşim en az 8 de gelir çoğu zaman, beni her akşam evine getirtmek için resmen. Yer miyim artık , asla! Ordan markete geçtik beni niye almadınız dedi görmüş eşimin arabasını, markette 3 kere aradı eşimi ve beni, telefonda çemkiriyor küstüm size bilmem ne hızını alamadı beni aradı sen ne biçim kadınsın eşini kandıramıyor musun şu bu, Telefonu kapattım eşime bak annen ısrarından vazgeçmiyor, ben o evi almak istemiyorum dedim. Eşim annesine söyledi istemiyoruz anne bize uygun değil dedi. Kadındaki ısrar beni benden alıyor ya her konuda böyle.
Eşimle kavga ettiğimizde sakın çocuk yapma başına kalır boşanamazsın diyen kadın ben bu lafları duyunca torun istiyorum ben diyor, şaka gibi :)