esimin ailesini bi turlu sevemiyorum

ferzan30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
54
18
3
34
Esimle 8 yillik evliyiz evlenirken ailesi hicbir konuda bize destek olmadi evlendikten sonra hicbir sebep yokken ikimizide disladilar nisanliliktan itibaren sikinti cikarmaya basladilar aldigimiz mobilyalardan tuttugumuz eve kadar laf söz ettiler borclarimizi biz kendimiz odememize ragmen burnumuzdan getirdiler benim ailem her konuda bize destek oldu esyalarimin yarisini aldi onlarida kiskandilar gelip gittikce hep laf sokup morallerini bozmaya calistilar bu seneye kadar hepsine sabrettik ailemde bende esimin hatrina o bize destek oluyor diye ama bu sene sabrimin sonuna geldim artik hicbirisini gormek istemiyorum esim bu duruma cok uzuluyor eskisi gibi gelip gitmemizi iyi davranmamizi istiyor ama benim icimden hic gelmiyor napacagimi bilemiyorum

Son düzenleme:
Esimle birlikte gitmeyince doldurup gonderiyorlar aramuzi bozuyorlar bu durumda napiyim((

Reactions: mha
samimi olmadan gelip gidin sana geldiklerinde veya gittiklerinde rahatsız oldugun seyler varsa eaine söyle o müdahale etsin.

Esim onceden benim tarafimi tutuyordu simdi gorumcemle kaynanam napti etti kendi taraflarina cektiler ne yapacagimi bilemiyorum ins aramizi daha fazla bozmazlar((

Eşinin ailesini çoğu gelin sevemez zaten.
Mesafe koyun seyrek görüşün ama tamamen kesmeyin.
Eşiniz arada kalır ve doldururlar, siz kötü olursunuz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…