Esimin ailesini gormek bile istemiyorum :(

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.013
1.005
333
Merhaba.

Bebegim oldugundan bu yana cok siki takip edemiyorum ama isin icinden de cikamiyorum. Danismak istedim. Ozetlemek gerekirse 6.yilimiz bitti evliligimizde. Suan 7 aylik bebegim var. Esimin ailesi isteme,soz,nisan,dugun zamanlarinda cok kiriciydilar ve hicbirsey yapmadilar.(ne bileyim en basiti bi kinagecemde kuafore bile goturmediler, yatak odamizi alacaklardi almadilar,butun takilarimizi paralarimizi aldilar.) yapmadiklari gibi bir oturdum bide kv ile. Neyse cok sukur kendimiz evimizi aldik kredi cektik hala oduyoruz esyalarimizi aldik kendimiz. Neyse cok detay vermeyeyim. Yapariz dedikleri hicbirseyi yapmadilar. Neyse bebegim oldu bende suan icin evdeyim iste istemez sikisiyor esim maddi anlamda. Benim ailem bize yardimci oldu ailem calisiyor annem ablam babam vs. Yoksa evimizi satacaktik. Esim ailesine bunu soylediginde hicbirsey yapmadilar yine. Umursamamazliktan geliyorlar. Ama evime geldiklerinde karismadiklari hicbirsey yok. Ne pisirecegimden esyalarima ne bileyim iste. Surekli karisma halindeler ve kv surekli begenmeme halinde. En basiti gecen konumdada anlatmistim kp doguma gidecegim bi iki gun oncesi bavul hazirladinmi geceligini iccamasirini da koy felan diyen adam. Cok rahatsiz ediyorlar beni.surekli ailemle ilgili seyler soyluyorlar. Bunlar yasadiklarimin binde biri bile degil oladar sikildimki.Kv surekli evinde dolabında kalan eski sebze meyveleri getirir birde soyler gecen haftalardan kaldi diye. Okadar sikildimki yuzlerini bile gormek istemiyorum esim artik hak veriyor bana. Cunku cok zor zamanlar gecirdik. Onceden laf soyletmiyordu onlara ama suan hak veriyor bana. Sehirdisina gitme ihtimalleri var. Esime geliriz kaliriz muhabbeti yapiyorlar. Simdiden yolunu yapiyorlar

lütfen insanların size bir şey yapıp yapmamasına bu kadar takılmayın.
benim annemde çok takıyor böyle şeyleri.
ben hep kendim yapmak istiyorum niyeyse..
bu arada doğum yaptınız mı?

Eşinin ailesi ister istemez gelecek
Hiç bişey yapmasarda annesi babası
Kac günlüğüne geliyorlar ki

Bi daha getirdiklerinde artanlari onlarin yaninda çöpe koy yemiyoruz mesajı ver

K.pederemi kalmış valizi sormak,helede iç çamaşırdan bahsederek .
Bunlar özel şeylerdir..

İnsan başına gelmeden çok da akıl veremiyor açıkcası.
Ben olsaydım diyorum belki de eşime açıkca söylerdim. Olaylar bu şekilde oluyor görüyorsun, artık sen de müdahale eder misin gibi.

lütfen insanların size bir şey yapıp yapmamasına bu kadar takılmayın.
benim annemde çok takıyor böyle şeyleri.
ben hep kendim yapmak istiyorum niyeyse..
bu arada doğum yaptınız mı?

Yaptim 7 aylik bebegim. Yapip yapmamalarina bu kadar laflari sozleri olmasa inanin takilmazdim. Zaten kendimiz yapalim diye birlikte oturdum.ev aliris esyalarimizi aliriz diye. Ama cenelerinden biktim. Daha dogumdan cikar cikmaz (zorunlu sezeryan oldum) cocugu erkenden aldirdin diye bidi bidi basimda soylenen insanlar.2 gunluk bebegim varken ver bebegi sen sunu sunu yap diyen kadin daha dikis yerlerim agrirken. Ya evime televizyon aliyorum kimsenin haberi yok sagda solda konusuyorlar oladar diyeyim laflarindan konusmalarindan okadsr biktimki sirf hayatimdan ciksinlar diye esimle bosanmak bile istedim.

Eşinin ailesi ister istemez gelecek
Hiç bişey yapmasarda annesi babası
Kac günlüğüne geliyorlar ki

Bi daha getirdiklerinde artanlari onlarin yaninda çöpe koy yemiyoruz mesajı ver

Ya kac kere soyluyorum getirme diyorum anlamiyor kendi evinde fazla kalan seyleri artan seyleri bayiliyor getirmeye.

İnsan başına gelmeden çok da akıl veremiyor açıkcası.
Ben olsaydım diyorum belki de eşime açıkca söylerdim. Olaylar bu şekilde oluyor görüyorsun, artık sen de müdahale eder misin gibi.

Esimi dedesi buyutmus. Hatta kaynanamda acik acik soyluyor bizim ona aliskanligmiz yok diyor. Esime diyorum bu sana aliskin olmadiklari halimi? Diye. Birde aliskin olsalar bilmiyorum ne olur.

K.pederemi kalmış valizi sormak,helede iç çamaşırdan bahsederek .
Bunlar özel şeylerdir..

Dogum odama bile surekli girdi dogum tacimi bile surekli yanima girdiginden takamadim cok utandim. Esime soyluyorum o seni kizi gibi goruyor oyizden oyle demistir dedi. Ben onu babam yerine koymuyorum dedim kavga ettik doguma bikac gun kala sirf onlarin patavatsizliklarindan.

Ya kac kere soyluyorum getirme diyorum anlamiyor kendi evinde fazla kalan seyleri artan seyleri bayiliyor getirmeye.
Yani bozuk değilse yani yazık günah beraber yiyelim diye getiriyordur

Benim kayinvalide de getirir bende kalacağı zaman burda beraber yiyelim der bende tamam anne derim

Sen istemiyorsan yanlarında köy çöpe istemediğini anlarlar

benim nişanlımın ailesi de aynı.resmen kendilerine yalvartıyorlar bir şey yapmak için.kendimiz yapalım dedik mi bizi birşeye karıştırmıyorlar habersiz iş yapıyorlar.nişanlım okurken annesi aramaz etmezdi babası ayda bir ancak arardı.şimdi kıymete bindiler nedense habire arıyorlar.hiç umursama geldiklerinde de hasta numarası yap surat yap boşver.sinir bozmaya bile değmez bunlar

Evet skt si 1 ay gecmis tavuk mesela

Rabbim size bağışlasın inşallah. Ben sizi anlıyorum bende çok böyle şeylere gelemem.
ama malesef evlenirken ailelerle de evleniliyor

Ya kizdigim su hicbirseye manen yardimci olmuyorlar. Mesela mevlid yaptik bi yardim etmeye gelmedi annem isten cikip geldi cunku bebegim kolikti hic susmuyordu hicbirsry yapamiyordum. Annem herseyime yardim etti. Bide ustune ustluk begenmedi hanfendi hiçbir şeyi. Diyorumya laflarindan okdr biktimki

Evet skt si 1 ay gecmis tavuk mesela
A işte öyle olmaz ben taze olursa diye dedim taze meyve sebze gibi şeyler
1 aylık tavuk dolapta ne kadar durur tadida olmaz
Senin kaynana tavuğu alınca yemiyomu da koştura koştura yemeyip icmeyip sana getiriyo
Tavuk benim bildiğim ya hemen tuketilir yada bi kac gun dondurucuda saklanır

vallahi aynısı benimkinin ya...ben onlarla aynı şehirde yaşamayıp ailemle aynı şehirdeyim yine de kadın telefonla da olsa huzursuz ediyor ama benim huzursuz olmam onu mutlu ettiği için ben keyfime bakıyorum onu umursamıyorum o huzursuz olsun benim mutluluğumdan.annen yanında ne güzel hiç umursama güçlü ol kocana da üzülme yok borç bilmem ne diye emin ol o o kadar takmazdı sen zorda olsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…