Esimin ailesini gormek bile istemiyorum :(

benim kayınbabamda çokçok patavatsızdır, bir kadının bir kadına sormayacağı soruları sorar yapmayacağı muhabbeti yapar.ben doğum yaptığımda da durmadan yanımdaydı yeni doğumdan çıkmışım kan ter içinde çocuk emzirmeye çalışıyorum birden yanımda bitiyor rahatsız oluyorum , eşim durmadan babasını alıyor uzaklaştırıyor sonra yine yanımızda. ben de artık yeter dedim tek göğsüm dışarda geziyordum ben utanmıyorum artık baban utansın dedim:) eşim bu doğum seni çok değiştirdi utanmaz oldun üstünü başını topla diyordu, çocuğumun aç kalmasından önemli değil diyordum kayınbabamda uzak kalıyordu. çok iğrenç zamanlardı 3 yıl oldu unutamıyorum adamdan nefret ediyorum

Ayni sey iste bebegimi alip yatak odama gidiyorum emzirmek icin pat diye kapiyi aciyor sonra kusura bakma der gibi sasirip kaliyor neye sasiriyorsa sanki 500 m2 ev. Diyorumya yardimlari yok surekli ne zaman calisacaksin diyor. Cildirmak uzereyim.

Kp im 40 cikarmaya bile geldi evdeydi. Esime dedim al banani gotur 40 cikaricaz ne isi var evde diye. Kp le esim ciktilar. Kv arkalarindan sesleniyor nereye gidiyorsunuz diye.

Valla bu dusuncesiz, gorgusuz insanlardan gina geldi. Milletce egitime ihtiyacimiz var. Keske tum yurtta aksam okullari acilsa da, zorunlu insanlik dersi verilse.

Ay ne kadar güzel yazmışsınız. Ne kadar da doğru...

Ayni sey iste bebegimi alip yatak odama gidiyorum emzirmek icin pat diye kapiyi aciyor sonra kusura bakma der gibi sasirip kaliyor neye sasiriyorsa sanki 500 m2 ev. Diyorumya yardimlari yok surekli ne zaman calisacaksin diyor. Cildirmak uzereyim.

Lütfen sakin olmaya çalışın. Biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın. Bebeğinize siniriniz geçebilir. Siz bir annesiniz. Sizi çok iyi anlıyorum ama görünen o ki çok da yapabileceğiniz bir şey yok. Az görüşmeye çalışın.

Konunuzu okuyunca kendi teyzemin kv olmuş hali canlandı gözümde. Allah müstakbel kuzenimin eşine sabır versin şimdiden. Neden derseniz kendi evini yiyecek içecekle tıka basa doldurur, yenmeyeni bozulanı üst kata ananeme çıkarır anne biz bunu yiyemedik alın siz yiyin diye. Sonuç israf yiyecek çöpte. Ayrıca para vermez mesela bana yardımı dokunmaz öğrenci olarak ama herşeyime karışır. Yok onu şöyle yap bunu şöyle yap bu bölümü oku vs demediği kalmadı. Böyle insanlara uyuz olurum. Anneme de çektirdi yıllardır. Ananem bize ev alırken ondan bir miktar borç para almış, sonra eli bollaşınca aynen geri ödemiş. Hala o evi benim paralarımla aldınız diyip duruyor. Sizin kv de bu hesap biri. Bence uzak kalmak en güzeli. Gerçekten sürekli gelip gidemicekleri bi yere taşının yoksa beyninizi kemirir onlar. Kp de bir ilginçmiş çünkü. Evliliğinizi onlar yüzünden riske atmayın...

Geçmişi düşünüp birsey yapmadılar falan gibi bir düşünce sizi cok yipratir. Geçmişi unutun. Ama suan sizin elinizde. Evimin esyasinin yerini degistirmeyin burası benim evim ve ben böyle seviyorum demelisiniz. Ya da mevlidi begenmemisse yardiminiz dokunma bari elestirmeyin diyebilmelisiniz. Eşinizin tepkisi ne olur? Destekler mi sizi? Bunları siz daha iyi bilirsiniz.

Neden eşin dengelemiyor ailesini? Bunu sen görüyorsan eşin de görmeli, çeneleri için bir şeyler yapmalı, sen bir şey yapamazsın yaparsan da kötü olursun. Eşinin işi kendi ailesini düzeltme işi, evlendiniz sonuçta evliliğini de koruyabilmeli ve sahip çıkmalı... Yoksa yaş o iş...

lütfen insanların size bir şey yapıp yapmamasına bu kadar takılmayın.
benim annemde çok takıyor böyle şeyleri.
ben hep kendim yapmak istiyorum niyeyse..
bu arada doğum yaptınız mı?
ben sana bişi deyimmi benim annemde çok takar 40 yıl olmuş daha eski defterler evliliğin ilk yılından tutta şimdiki yıllara kadar dır dır.o yüzdende banada çok çektirdi evlenirken hazırlıklı ol valla neler neler ister annen haklı olarak kendi görmediği için.kendimiz düğün yapmayalım diye maaşım iyi olmasına rağmen el koydular bir yıl kartıma kına gecesi verdi babam.

aynı benimkiler :)

sizi tebrik ediyorum, kan bağınız var diye toz kondurmamızlık yapmamışsınız. Kuzeninizin eşine destek olmuşsunuz bravo.

Bu nasıl bi aile allah sabır versin size

Ailene ettikleri lafı falan bilemem ama insanları sevip seçmene maddi temele dayandirmamak lazım, atıyorum düğün dernek zamanı herseyinizi onlar yapsa çok mu sevecektin, ya da fakir olan insanların sevilme ihtimali yok mu

Sen taç takmaya utanmışsın benim kp sezeryan sonrası odamdan hiç çıkmadı kv keza öyle, hemşireler altımdan kanlı bezler çıkarırken dahi ordalardı

Sen taç takmaya utanmışsın benim kp sezeryan sonrası odamdan hiç çıkmadı kv keza öyle, hemşireler altımdan kanlı bezler çıkarırken dahi ordalardı
Nekadar ayip insanin kendi babasi bile durmuyor bu ne ya allah sabir versin.

Nekadar ayip insanin kendi babasi bile durmuyor bu ne ya allah sabir versin.

Kendi babam doğumdan 1 ay önce vefat etmişti zaten, kv uyarabilirdi çık diye,başkası yapsa tefek koyar, eşim yanıma gelir gelmez durumu söyledim ama bu yüzden de artık görüşmem denmez ki o utansın napıyım

Basin sagolsun canim.Tabiki kp utanmiyosa senin yapck birseyin yok .

Maddi şeyler değilde manevi sıkıntılar daha fena oluyo, eski sebzeleri getirmek falan...

Kp ne diyor kadin sanki. Ben olsam. X baba sen tecrubelisin galiba derdim ve gülerdim. Mesafe koy. Birşey getirirse getirmeyin biz de de var deyin. Bir iki kez onlar gelmeden dolabi doldur. Birşey getirirse ayy bizde de var yiyemeyiz ya götür yada çope gidecek de. Yok felan derse bass çöpe. Benim de kv dem eline geçen bez parçasinı dahi getirdi yada gönderdi. Bir gun sinirlendim bastim çöpe bir tane de yine büyük bir kilim tarzı birşey verdi ısrarla götür diye. Ihtiyacım yok doyorum olursa yeni alırım yok yok. Aldım onun evinde bir yere sakladım. Eşime de söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…