benim kayınbabamda çokçok patavatsızdır, bir kadının bir kadına sormayacağı soruları sorar yapmayacağı muhabbeti yapar.ben doğum yaptığımda da durmadan yanımdaydı yeni doğumdan çıkmışım kan ter içinde çocuk emzirmeye çalışıyorum birden yanımda bitiyor rahatsız oluyorum , eşim durmadan babasını alıyor uzaklaştırıyor sonra yine yanımızda. ben de artık yeter dedim tek göğsüm dışarda geziyordum ben utanmıyorum artık baban utansın dedim:) eşim bu doğum seni çok değiştirdi utanmaz oldun üstünü başını topla diyordu, çocuğumun aç kalmasından önemli değil diyordum kayınbabamda uzak kalıyordu. çok iğrenç zamanlardı 3 yıl oldu unutamıyorum adamdan nefret ediyorumDogum odama bile surekli girdi dogum tacimi bile surekli yanima girdiginden takamadim cok utandim. Esime soyluyorum o seni kizi gibi goruyor oyizden oyle demistir dedi. Ben onu babam yerine koymuyorum dedim kavga ettik doguma bikac gun kala sirf onlarin patavatsizliklarindan.
benim kayınbabamda çokçok patavatsızdır, bir kadının bir kadına sormayacağı soruları sorar yapmayacağı muhabbeti yapar.ben doğum yaptığımda da durmadan yanımdaydı yeni doğumdan çıkmışım kan ter içinde çocuk emzirmeye çalışıyorum birden yanımda bitiyor rahatsız oluyorum , eşim durmadan babasını alıyor uzaklaştırıyor sonra yine yanımızda. ben de artık yeter dedim tek göğsüm dışarda geziyordum ben utanmıyorum artık baban utansın dedim:) eşim bu doğum seni çok değiştirdi utanmaz oldun üstünü başını topla diyordu, çocuğumun aç kalmasından önemli değil diyordum kayınbabamda uzak kalıyordu. çok iğrenç zamanlardı 3 yıl oldu unutamıyorum adamdan nefret ediyorum
Valla bu dusuncesiz, gorgusuz insanlardan gina geldi. Milletce egitime ihtiyacimiz var. Keske tum yurtta aksam okullari acilsa da, zorunlu insanlik dersi verilse.
Ayni sey iste bebegimi alip yatak odama gidiyorum emzirmek icin pat diye kapiyi aciyor sonra kusura bakma der gibi sasirip kaliyor neye sasiriyorsa sanki 500 m2 ev. Diyorumya yardimlari yok surekli ne zaman calisacaksin diyor. Cildirmak uzereyim.
ben sana bişi deyimmi benim annemde çok takar 40 yıl olmuş daha eski defterler evliliğin ilk yılından tutta şimdiki yıllara kadar dır dır.o yüzdende banada çok çektirdi evlenirken hazırlıklı ol valla neler neler ister annen haklı olarak kendi görmediği için.kendimiz düğün yapmayalım diye maaşım iyi olmasına rağmen el koydular bir yıl kartıma kına gecesi verdi babam.lütfen insanların size bir şey yapıp yapmamasına bu kadar takılmayın.
benim annemde çok takıyor böyle şeyleri.
ben hep kendim yapmak istiyorum niyeyse..
bu arada doğum yaptınız mı?
aynı benimkiler :)ben sana bişi deyimmi benim annemde çok takar 40 yıl olmuş daha eski defterler evliliğin ilk yılından tutta şimdiki yıllara kadar dır dır.o yüzdende banada çok çektirdi evlenirken hazırlıklı ol valla neler neler ister annen haklı olarak kendi görmediği için.kendimiz düğün yapmayalım diye maaşım iyi olmasına rağmen el koydular bir yıl kartıma kına gecesi verdi babam.
Konunuzu okuyunca kendi teyzemin kv olmuş hali canlandı gözümde. Allah müstakbel kuzenimin eşine sabır versin şimdiden. Neden derseniz kendi evini yiyecek içecekle tıka basa doldurur, yenmeyeni bozulanı üst kata ananeme çıkarır anne biz bunu yiyemedik alın siz yiyin diye. Sonuç israf yiyecek çöpte. Ayrıca para vermez mesela bana yardımı dokunmaz öğrenci olarak ama herşeyime karışır. Yok onu şöyle yap bunu şöyle yap bu bölümü oku vs demediği kalmadı. Böyle insanlara uyuz olurum. Anneme de çektirdi yıllardır. Ananem bize ev alırken ondan bir miktar borç para almış, sonra eli bollaşınca aynen geri ödemiş. Hala o evi benim paralarımla aldınız diyip duruyor.Sizin kv de bu hesap biri. Bence uzak kalmak en güzeli. Gerçekten sürekli gelip gidemicekleri bi yere taşının yoksa beyninizi kemirir onlar. Kp de bir ilginçmiş çünkü. Evliliğinizi onlar yüzünden riske atmayın...
Dogum odama bile surekli girdi dogum tacimi bile surekli yanima girdiginden takamadim cok utandim. Esime soyluyorum o seni kizi gibi goruyor oyizden oyle demistir dedi. Ben onu babam yerine koymuyorum dedim kavga ettik doguma bikac gun kala sirf onlarin patavatsizliklarindan.
Nekadar ayip insanin kendi babasi bile durmuyor bu ne ya allah sabir versin.Sen taç takmaya utanmışsın benim kp sezeryan sonrası odamdan hiç çıkmadı kv keza öyle, hemşireler altımdan kanlı bezler çıkarırken dahi ordalardı
Nekadar ayip insanin kendi babasi bile durmuyor bu ne ya allah sabir versin.
Basin sagolsun canim.Tabiki kp utanmiyosa senin yapck birseyin yok .Kendi babam doğumdan 1 ay önce vefat etmişti zaten, kv uyarabilirdi çık diye,başkası yapsa tefek koyar, eşim yanıma gelir gelmez durumu söyledim ama bu yüzden de artık görüşmem denmez ki o utansın napıyım
Benimde kv annanesi ôyle yapardi. Ama yapamiyor artik. Eger verceksen tazeyken ver.Maddi şeyler değilde manevi sıkıntılar daha fena oluyo, eski sebzeleri getirmek falan...
Kp ne diyor kadin sanki. Ben olsam. X baba sen tecrubelisin galiba derdim ve gülerdim. Mesafe koy. Birşey getirirse getirmeyin biz de de var deyin. Bir iki kez onlar gelmeden dolabi doldur. Birşey getirirse ayy bizde de var yiyemeyiz ya götür yada çope gidecek de. Yok felan derse bass çöpe. Benim de kv dem eline geçen bez parçasinı dahi getirdi yada gönderdi. Bir gun sinirlendim bastim çöpe bir tane de yine büyük bir kilim tarzı birşey verdi ısrarla götür diye. Ihtiyacım yok doyorum olursa yeni alırım yok yok. Aldım onun evinde bir yere sakladım. Eşime de söyledim.Merhaba.
Bebegim oldugundan bu yana cok siki takip edemiyorum ama isin icinden de cikamiyorum. Danismak istedim. Ozetlemek gerekirse 6.yilimiz bitti evliligimizde. Suan 7 aylik bebegim var. Esimin ailesi isteme,soz,nisan,dugun zamanlarinda cok kiriciydilar ve hicbirsey yapmadilar.(ne bileyim en basiti bi kinagecemde kuafore bile goturmediler, yatak odamizi alacaklardi almadilar,butun takilarimizi paralarimizi aldilar.) yapmadiklari gibi bir oturdum bide kv ile. Neyse cok sukur kendimiz evimizi aldik kredi cektik hala oduyoruz esyalarimizi aldik kendimiz. Neyse cok detay vermeyeyim. Yapariz dedikleri hicbirseyi yapmadilar. Neyse bebegim oldu bende suan icin evdeyim iste istemez sikisiyor esim maddi anlamda. Benim ailem bize yardimci oldu ailem calisiyor annem ablam babam vs. Yoksa evimizi satacaktik. Esim ailesine bunu soylediginde hicbirsey yapmadilar yine. Umursamamazliktan geliyorlar. Ama evime geldiklerinde karismadiklari hicbirsey yok. Ne pisirecegimden esyalarima ne bileyim iste. Surekli karisma halindeler ve kv surekli begenmeme halinde. En basiti gecen konumdada anlatmistim kp doguma gidecegim bi iki gun oncesi bavul hazirladinmi geceligini iccamasirini da koy felan diyen adam. Cok rahatsiz ediyorlar beni.surekli ailemle ilgili seyler soyluyorlar. Bunlar yasadiklarimin binde biri bile degil oladar sikildimki.Kv surekli evinde dolabında kalan eski sebze meyveleri getirir birde soyler gecen haftalardan kaldi diye. Okadar sikildimki yuzlerini bile gormek istemiyorumesim artik hak veriyor bana. Cunku cok zor zamanlar gecirdik. Onceden laf soyletmiyordu onlara ama suan hak veriyor bana. Sehirdisina gitme ihtimalleri var. Esime geliriz kaliriz muhabbeti yapiyorlar. Simdiden yolunu yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?