- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Melahatabla
Edep hayasi yok ama namaza dikkat ediyor, guzel kafasi varAynen öyle eşime her telefonda yatsıyı kılmadan o işi yapmayın diyormuş. Aklı sadece o iş (!)te
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edep hayasi yok ama namaza dikkat ediyor, guzel kafasi varAynen öyle eşime her telefonda yatsıyı kılmadan o işi yapmayın diyormuş. Aklı sadece o iş (!)te
Her zaman her zaman söylenmez ki böyle şey.Eşim babasını o kadar çok seviyor ki her yaptığını her söylediğini güzel bir şey gibi anlatır. Zannediyor ki babası bizi düşünerek bunu diyor
Benim yanımda karısına "sulalesini s..tigim" diyor. Bunun gibi bir sürü iğrenç laflarKuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş. Ona laf vermeyin, yarın düşman olabilir.
Kayınpederiniz ağzı lağım gibiymiş, eğilimi farklı diyeceğim nerdeyse tövbe estağfirullah
Onun dışında ne kadar az görüşürseniz o kadar hayırlı.
Ne kadar sevmek istesem de onlar sevdirmemek için çabalıyor gibi.Her zaman her zaman söylenmez ki böyle şey.
Bir kere öğüt olsun diye ( yine saçma ama ) neyse söylesin.
Ay allah sabır versin ..
Bu arada bende sevmiyorum eş ailesini![]()
Offd kayınpederinizin fantazi dünyasının renkliliğine hayran kaldımben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
Tövbe estağfirullah.Benim yanımda karısına "sulalesini s..tigim" diyor. Bunun gibi bir sürü iğrenç laflar
Aynen öyle eşime her telefonda yatsıyı kılmadan o işi yapmayın diyormuş. Aklı sadece o iş (!)te
Ben de cekiniyorum tepki almaktan korkuyorum ama açıkçası elini öpmek falan istemiyorum bu sebepten.sonra namazdan niyazdan bahseden insanların, bilinçaltında sapık duygular barınıyor yazacağım da
''ban''lanacağım.
Töbe est.
Oğlu buna karşılık ne cevap veriyor açıkçası merak ettim.
Berrak zihninizi bile meşgul edip, tasalanmayın bu insanlar için rica edeceğim.
Ben olsam o k.pederden çekinirdim valla![]()
Keşke anlasa ama anlamıyorTövbe estağfirullah.
Aman uzak kaçın, görüşmeyi kesin.
Kocanız da herhalde bır zahmet anlar durumu.
Her aldığını niye gösteriyorsun ki gerek yok onay mı istiyorsun... Maalesef eslerimizin ailesini secemiyoruzEşimin ailesini sevmiyorum. Tum aile çok cimriler. Konu bana dokunmadığı zaman neyse ama bir şekilde ben de etkileniyorum. Eltim de aynen benim gibi düşünüyor ve sürekli bu konuyu konuşurken buluyoruz kendimizi. En son, aldığım süpürgeyi çok pahalı bulan kayın peder " ben o parayı ona vereceğime dürer g..me sokarım demiş "
Bunun gibi itici çok şey oluyor. Ayrıca kaynanam temiz değil evine gitmek istemiyorum yemek yemek istemiyorum. Bunun gibi şeylere eşim için katlanmak istiyorum ama dayanamıyorum. Bazen de acaba ben kötü biri miyim de böyle düşünüyorum diyerek kendimi suçluyorum
Ayrıca görümcemin de erkek kardeşlerine müdahale etmesine tahammül edemiyorum.
Kendi ailemizi sevemediğim gibiHer aldığını niye gösteriyorsun ki gerek yok onay mı istiyorsun... Maalesef eslerimizin ailesini secemiyoruz
Kendi ailemizi seçemediğim z gibiKendi ailemizi sevemediğim gibi
sonra namazdan niyazdan bahseden insanların, bilinçaltında sapık duygular barınıyor yazacağım da
''ban''lanacağım.
Töbe est.
Oğlu buna karşılık ne cevap veriyor açıkçası merak ettim.
Berrak zihninizi bile meşgul edip, tasalanmayın bu insanlar için rica edeceğim.
Ben olsam o k.pederden çekinirdim valla![]()
Aynen eltiyle bu kadar samimi olunmaz mesafeli olun sır vermeyin ağzınızdan alır sizin ağzınızla başkalarına anlatır sonra da ben demedim o söylüyor.. OlurKuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş. Ona laf vermeyin, yarın düşman olabilir.
Kayınpederiniz ağzı lağım gibiymiş, eğilimi farklı diyeceğim nerdeyse tövbe estağfirullah
Onun dışında ne kadar az görüşürseniz o kadar hayırlı.