Esimin ailesinin bitmek bilmeyen gösteriş merakı

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....

Gösterişe meraklıysa o kadar dede , tam altın takaydıda vaaay bee diyeydik :)
Boşver , takıyosa size takıyor. Önemseme bile huyunu suyunu ailen biliyordur zaten , etkilenmezler bile ...
İyiki doğmuşş kızınızda , sağlıkla hayırla büyüsün...
Ya bu kk yı bu yüzden seviyorum az önce sinirlenmiştim ama simdi bu yorumu okuyunca gülümsedim sayenizde :)

Annenizi hemen fiştekleyin yarım altın taksın:halay:
Şaka bir yana hiç sevmem ben öyle insanları... Boşverin taksın yapcak bişey yok
Aynisini yazacaktim inanin hemen bir yarim altin alinda havasi sonsun dedenin :) bu isin esprisi tabii.umursamayin bOsverin valla ne guzel bugun bir ceyrek dunya para guc yetmiYor atin zulaya ufaklik adina birikim olur.nice mutlu yaslariniz olsun ins huzurla saglikla

Benim kayinvalidemde oğlumun dogum gununde ceyrek takmıştı. Onceden geldiği halde doguk gununu bekledi. Annemde almis haberim yoktu. O da o gun taktı. Sonra eşim benim annem takti diye mi senin annende taktı diye sormuştu. Halbuki benim haberim yoktu... Olabilir böyle şeyler ne güzel harcarsiniz ışte yada kızınız için birikim yapıyorsaniz ona koyarsınız.

Sende deki anne çeyrek az kalmaz mı kocaman dede babaanne çeyrek mi takıyorlar yani demezler mi :D bi ev falan yaptırsınlar

Benim ailem de esimin ailesi de d.gununde ceyrek vermisti.

Ama gosteris genlerinde varsa ve sadece bu tutumu degilse aileni ezikleme derdindelerse evinde yarim varsa annene ver taksin:KK70: :KK70: hem tas gedigine oturur. Hem de akillanirlar belki senin ailene gosteris yapmazlar artik.

Hayirli saglikli omurleri olsun.

Haticeye değil neticeye bak bacım... sonuçta takı takacaklar gösteriş mösteriş al sütyen banka koy:)))
Ah şu sütyenler resmen:))) cüzdan görevi görüyor:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Torunları değil mi altın hediye etmeleri çok normal.Bunda tuhaf olan ne anlamadım.Anneniz de bütçesine göre bi hediye alır.Bu durumda bi art niyet olduğunu hiç zannetmiyorum.

Su evde yarim varsa ver anneni diyenleri tebrik ediyorum valla evde varsa yarim altin. Yada yarim altiba yetecek kdr bi yerde paran ver annene taksin cok merak ediyorum naparlar acaba

Ayy bu ne ki :)) görümcemin oğlunun doğum gününde peder bey hem torununa hem kızına çeyrek altın taktı :D asıl bomba olan koca kadın sünnet çocuğu gibi millet dağılana kadar yakasında altınla dolandı :D

Benim doğumumda da dandirik bi bilezik almışlar evde de bi annem bi de onlar var benden hariç. Annem o ara mutfakta yemek hazırlıyodu. Peder bey o ara bileziği taktı bana. Ondan sonra olanlar oldu. Kaynana şahsı birden gerizakaalııı gerizakalı :D hiç bi şeyden anlamıyon. Hiçbi şeyin zamanını bilmiyon salak adam öğretemedim sana öğretemedim diye yedi bitirdi adamı. Annemin gözüne soka soka takıcaklarmış :D bu kadar acizler işte..

Gülün geçin rezilliklerine. Neticede ince hesap peşinde olanlar onlar siz değilsiniz.

Kucuk bir ilcede yasayan kv mahalleye girmeden önce bana direksiyona gec diye teklif ettigi gunden bu yana hep gulerim bu hallerine bosverin komik olduklarini farketmiyorlar.....

Back
X