Esimin ailesinin bitmek bilmeyen gösteriş merakı

Seneye de öbür dede reşat takar. Konu sahibi annesinin eline bilezik tutuşturup aman altta kalma der. Öbür sene dede trabzon kelepcesi mi diyorlar nedir ismi, ondan takar. Konu sahibi setini annesine verir, sen de bunu tak diye.
Derken cocuk reşit olana kadar servet sahibi olur bunların sidik yarışı yüzünden :KK70:
Aslında böyle bakınca iyi fikirmiş

Benim eşimin ailesi kızımın Doğum gününe gelmediği gibi herhangi bir hediye de almadılar :sinirli:

Biz de böyle akraba/yakınlardan küçüklerin Doğum günü vs olaylarında altın takarız çünkü Ne hediye alacağını bilemiyor insan devir değişti çocuklar da her şeyi beğenmiyor en iyisi kendileri bozdurup istediklerini alsınlar diye

Ne güzel taksın boşver:KK14: yapsın gösterişini:KK14:

Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
bir sey yok iyi olur taksin benim annem de hep altin alir

Ooof of 1 değil 2degil... yarın kızımın doğumgünü olacak kv ve kp geldi. Kp çeyrek altın almış. Yarın herkesin içinde takayim da millet görsün dedi. Çok fazla kişi olmayacak zaten simdi de takabilirsin dedim. Yok yok yarın takalım herkes görsün dedi kv. Annem zaten görüşmüyor esimin ailesiyle. Yarın mecburen karsi karşıya gelecekler. Anneme mi bu nispet anlamadim ki. Sürekli bir gösteriş merakı. Mesela annem ya da bir başkası çeyrek altın takmış olsa küçümserler kendileri takınca en büyük olay oluyor. Bir de doğumgününde altın takmak nedir ki. Bugüne kadar hiçbir zaman gösterisi sevmeyen bir insan oldum ama bu halleri beni çileden çıkartıyor....
Boşver en azından düşünüp altın takacak sende kızının eksiğini tamamlarsın takılma böyle şeylere

İnsanogluna yaranilmazms gösterisle ne ilgisi var

Ne var altın almış takacak niye gizliden versin

Takmasalar bisiciklerini görmedik diye konu açardi

Bizimkikerde çocuklarına doğum günlerinde altın takar Allah razı olsun ben yatirim yaparım sayıp sevip takmışlar daha ne olsun

Sanırım kendi aileniz altta kalacak diye endiseleniyorsunuz

Derdini com buyukmus :))) keske birileri kizima altin takiyir diye dertlensem. Ne var dusunmusler tabiki milletin icinde rakacaklar bense olsam tekken takmazdim. Baska hareletlerini bilmem.ama bu gosteris degil bence

Taksa anneye mi nispet takmasa kv altin takmadi olur .. Sende al bi ceyrek ver annene o da taksin kimse kimseden geri kalmasin.. gosteris bunun neresinde anlamadim .

Gosteris degil bu ya, anne ihtiyacını alsin diye yapiliyor, bizimkiler de hep altin aldılar kizima doğum gunlerinde. Ben hic gösteriş olarak dusunmemistim.

kim görecek anne sen ben varız altı üstü küçük altın annanesi kızıma bilezik yaptırmış deseydin :KK45::KK45:

Back
X