- 22 Şubat 2019
- 20
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi Bitkin insan
-
Faiz binip haciz gelir banka kayinpeder falan tanimaz...cok kotu yaO kız ne karışıyor diyosa niye adınıza kredi cekmislerÖdemeyin bence de alışırlar..
Hem sizin adiniza kredi cekiliyo hem bu kiz ne karisir diyolar ne bicim insanlar bunlar.asla odemeyinkayınpederim benim adıma kredi çekti ve iki aydıe ödemiyo ödiycem şunaralar sıkışığım diyor eşime sen yatır biz bi ara sana veririz demişler bizimde imlanmız yok romatizma tedavisi için bir sürü para çktı yaptramadık neyse hemde eşim ben ödersem daha bana yıkarlar o krediyi dedi ve bizde de yok diyip geçiştirmiş anneside o kız senin kazancına ne karışır sen kazanıyosın sen harcycaksın demiş bu ne kadar doğru sizce
Size ders olsun bir daha kimse adına kredi çekmeyinkayınpederim benim adıma kredi çekti ve iki aydıe ödemiyo ödiycem şunaralar sıkışığım diyor eşime sen yatır biz bi ara sana veririz demişler bizimde imlanmız yok romatizma tedavisi için bir sürü para çktı yaptramadık neyse hemde eşim ben ödersem daha bana yıkarlar o krediyi dedi ve bizde de yok diyip geçiştirmiş anneside o kız senin kazancına ne karışır sen kazanıyosın sen harcycaksın demiş bu ne kadar doğru sizce
Kayınvalide pislik çıktı rıza baba"Eşinin dolduruşuna gelme, borcumuzu öde" diyorlar yani.
Kimsenin kazancına karışmanızı istemiyorsa krediyi kendi adına çekseydi. Ayrıca eşinizin kazancına karışmanız çok normal.
Bunu söyleme potansiyeli olan insanlar olduğunu daha önceden göremediniz mi, keşke kredi çekmeseymişsiniz. Olmuş bir kere. Siz ödeme yapsanız dahi bunu söylemeyin ödeyemedik arıyorlar sürekli deyin. Bunu söyleyen insanlar bankada kapanan borcu çıkarıp size ödemez de.kayınpederim benim adıma kredi çekti ve iki aydıe ödemiyo ödiycem şunaralar sıkışığım diyor eşime sen yatır biz bi ara sana veririz demişler bizimde imlanmız yok romatizma tedavisi için bir sürü para çktı yaptramadık neyse hemde eşim ben ödersem daha bana yıkarlar o krediyi dedi ve bizde de yok diyip geçiştirmiş anneside o kız senin kazancına ne karışır sen kazanıyosın sen harcycaksın demiş bu ne kadar doğru sizce
Karicim butceni ayarla sen odeyeceksin demek istemistirEşinizin gelip size söylemesi de doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?