- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Sizce normalmi Allah aşkına eviniz birse derhal ayirin. Bu nasıl zihniyet. Ne demek eşinin eski karısının ailesiyle görüşmek konusmak. Sizin bikere o ortama gitmiş olmanız bile hata. Derhal evinizi ayırın. Eşiniz kabul etmiyorsa da al üstünü başını doru annene ya ilerde üstüne kuma diye tekrar getirir lerse ne yapacaksın.? Allah im ya nasıl bir aileye dusmussun öyle canımsın ya
[/QUOTE
Üç senelik evliyim.bu şekilde bir ilskileri olduğunu bilmiyorduk ailece bilsek.annemler asla izin vermezdi işin tuhafı bunlar kanlı bıçaklı ayrılmis .. ben evlendim kiskandi herkes .. barsitilar bana inat yapmak.icin gözümün içine içine girdiler.. o kadar şey yaşadım ki yaşamak bile.istemedim o derece .. kocam asla kadını istemiyor en ufak bir şey hossetmiyor bundan emin olmasam.bir dk çekmem.. kocam.bosamis zaten.. ama.cevresi ailesi onlara bayılıyorlar ... Neler yaşadığımı bir anlatsam roman olur .. düğününden üç gün sorna bir akrabalarinin düğününe gttim kayinbabam dunurleriyle oynadı saatlerce benim.dugunjmde ayağa bile.kalkmadi .. daha neler nelerr
Gözümün içine içine sokuyorlr artık üç senedir umursamıyorum.son bir sene iyice b.kunu çıkardılar zate.nn .. hadi yine umursamıyorum... Gözümü. İçine içine giriyor umursamaz icinn zaten ne yapacaklarını şaşırdılar umursamamak.elde degilUmursamayin. En iyisi.
Üç senelik evliyim.bu şekilde bir ilskileri olduğunu bilmiyorduk ailece bilsek.annemler asla izin vermezdi işin tuhafı bunlar kanlı bıçaklı ayrılmis .. ben evlendim kiskandi herkes .. barsitilar bana inat yapmak.icin gözümün içine içine girdiler.. o kadar şey yaşadım ki yaşamak bile.istemedim o derece .. kocam asla kadını istemiyor en ufak bir şey hossetmiyor bundan emin olmasam.bir dk çekmem.. kocam.bosamis zaten.. ama.cevresi ailesi onlara bayılıyorlar ... Neler yaşadığımı bir anlatsam roman olur .. düğününden üç gün sorna bir akrabalarinin düğününe gttim kayinbabam dunurleriyle oynadı saatlerce benim.dugunjmde ayağa bile.kalkmadi .. daha neler nelerrSizce normalmi Allah aşkına eviniz birse derhal ayirin. Bu nasıl zihniyet. Ne demek eşinin eski karısının ailesiyle görüşmek konusmak. Sizin bikere o ortama gitmiş olmanız bile hata. Derhal evinizi ayırın. Eşiniz kabul etmiyorsa da al üstünü başını doru annene ya ilerde üstüne kuma diye tekrar getirir lerse ne yapacaksın.? Allah im ya nasıl bir aileye dusmussun öyle canımsın ya
Aynı evde yaşamıyoruz ama.cok yakınız öyle soyleleyyim .. esimm. Çok rahat bir adam ailesine hiç kizmiyor bir şey demiyor bana dokunmayan yilsn hesabii.. benim sinir olmamı umursamıyor.. görüşmelerine hiç bir şey demiyor.. bizde öyle bir adet yokk öyle olsa hadi normal.dycem.. sorsan herkese namus bekçiliği yapar herkesi elestrirrler .. benim kılık kiyafetimi.. aile miPeki eviniz birlik sanırım ayırmayı dusunmedinizmi? Gerçekten benim bir yakınım yaşadı tabi eski karısı değildi ama üstüne kuma geldi kadınin eli kolu bağlı anne yok baba yok adam desen iki ev gecindiriyor banamisin demiyor... Öyle rahat yani bide çocuk yaptılar bekliyorlar...
Eşin hiç kizmiyormu hani gorusmeyin bişey demiyormu
Katılmadım son bayram çektim gttim amaçları zaten gtmembosatip onu aldrma derdindeler .. ne lafalr söylüyorum .. yüzlerine bile ama Yarabbi Şükür deyip devam ediyorlarBrezilya dizilerinde bile böyle entrika yoktur
Ben olsam bu kadar 'geniş' bir ortamda bulunmak istemiyorum der hiç katılmazdım
Ozaman ipleri eline al. Saygı falan kalmamış artık. Sana saygısı yokki bu insanların arayı aç konuşma hiçbir şekilde onlarla biyere gitme bayramdan bayrama görüş oda senin insiyatifine kalmış. Bunlar bunu hak ediyor. Madem çok iyilerdi niye kanlı bıçaklı olup ta oğlunun yuvasını yikip senin kanına girdiler. Senin ne suçun vardı birde 3 sene az değil. Sabır sabır nereye kadar... Bilemiyorum canım ben sadece onerdie bulunabilir im . Sen bir şey yapmalısın. Böyle giderse karşı tarafın düşüncesi bak gelinlerinden memnun değiller hala bizimle konusuyorlar. Kızlarına hele sen sabret tekrar Yuvani yaparız bile diyolardir. Yarın birgün anne babası eşine karını boşa bunu al dese nolcak.Aynı evde yaşamıyoruz ama.cok yakınız öyle soyleleyyim .. esimm. Çok rahat bir adam ailesine hiç kizmiyor bir şey demiyor bana dokunmayan yilsn hesabii.. benim sinir olmamı umursamıyor.. görüşmelerine hiç bir şey demiyor.. bizde öyle bir adet yokk öyle olsa hadi normal.dycem.. sorsan herkese namus bekçiliği yapar herkesi elestrirrler .. benim kılık kiyafetimi.. aile mi
Brezilya dizilerinde bile böyle entrika yoktur
Ben olsam bu kadar 'geniş' bir ortamda bulunmak istemiyorum der hiç katılmazdım
Bayramdan bayrama gidiyorum zaten .. eskiden her hafta gibi gideridm .. gizli zgzli gorusurlermis .. duydum açığa çıktı .öğrendikten. Sorna mesafe koydum zaten .. bayrama gidiyorum mecbur ona bir çare bulamadimOzaman ipleri eline al. Saygı falan kalmamış artık. Sana saygısı yokki bu insanların arayı aç konuşma hiçbir şekilde onlarla biyere gitme bayramdan bayrama görüş oda senin insiyatifine kalmış. Bunlar bunu hak ediyor. Madem çok iyilerdi niye kanlı bıçaklı olup ta oğlunun yuvasını yikip senin kanına girdiler. Senin ne suçun vardı birde 3 sene az değil. Sabır sabır nereye kadar... Bilemiyorum canım ben sadece onerdie bulunabilir im . Sen bir şey yapmalısın. Böyle giderse karşı tarafın düşüncesi bak gelinlerinden memnun değiller hala bizimle konusuyorlar. Kızlarına hele sen sabret tekrar Yuvani yaparız bile diyolardir. Yarın birgün anne babası eşine karını boşa bunu al dese nolcak.
Ne halleri varsa görsünlerRezil.ettim ne lafalr söyledim hakaret boyutunda görüşeceklerMis
öyle diyorlar ..
Ben olsam gitmem. Bilmiyorum birşeyden çekiniyor gibisin artık esindenmi anne babasindanmi bilemiyorum ama yanlış yapıyorsun sen böyle yaparsan hatalarını anlayamazlarki bitanem.Bayramdan bayrama gidiyorum zaten .. eskiden her hafta gibi gideridm .. gizli zgzli gorusurlermis .. duydum açığa çıktı .öğrendikten. Sorna mesafe koydum zaten .. bayrama gidiyorum mecbur ona bir çare bulamadim
Son bayram dayanamadım kaçtım zaten .. öyleler.. ağzımı kapatmak susturmak için ne istedysem alındı .. para konusunda bana da cömert davrandılar arada yalan yok .. en son ev aldılar .. ama guruuruma yön de yediremiyorum.. sus payı bana ama susmuyirum amaçları karıştırmamak..ama ben de ister istemez.o ortamlarda oluyorum.kocam da .. sürekli onları görmek zorunda mı kocamNe halleri varsa görsünler
Sen aynı ortamda bulunma yeterli
Ne pis aileymiş
Seni boşatıp onu alacaklarmış falan
Ben olsam bayramda seyranda bile gitmem
Geri döneceğim yer çok iç açıcı değil ondandr( baba evi)Ben olsam gitmem. Bilmiyorum birşeyden çekiniyor gibisin artık esindenmi anne babasindanmi bilemiyorum ama yanlış yapıyorsun sen böyle yaparsan hatalarını anlayamazlarki bitanem.
Himm.. Ama bu drum kadar zormu orası. Belkide evine hayatına esine alıştın bazı şeylere katlanmaya calisiyorsun. Biraz uzaklaş oradan bı süreliğine git annenlere peşinden gelceklermi bı dene gelmezlerse zaten anlarsın ne mal olduklariniGeri döneceğim yer çok iç açıcı değil ondandr( baba evi)
Denedim .. bosanirsan boşan dedikleri tek şey.. çıkarların ve çocuğum.icin katlaniyorum tek baisma olsam giderdim kocama.emek.veridm..uc sene .. her dk her gün emeklerim boşuna gidecekmiş gbi geliyor.. bana bir yaptılarsa maddi olarak ona üç yapmışlar benim yaptığım fedakarlıkları kadınlığın çeyreğini yapmamisHimm.. Ama bu drum kadar zormu orası. Belkide evine hayatına esine alıştın bazı şeylere katlanmaya calisiyorsun. Biraz uzaklaş oradan bı süreliğine git annenlere peşinden gelceklermi bı dene gelmezlerse zaten anlarsın ne mal olduklarini
Çok zor ve bı okadar üzücü bir drum. Şimdi eşin illaki annesi gile gidiyordur senin içinde bir şüphe acaba onlarda ordami bilmem ne. Olacak şeyler. Hiç hoş değil hala görüşüyor olmalari ya esinde arayı açıp bir süre konusmiycak hatalarını anlasınlar. Yada sen artık yeter diyip yoluna bakicaksin. Herşey eşinde bitiyor daha doğrusu... Canım ne diyim inşallah bir şekilde rahata kavuşur sun. Ama böyle çok zorDenedim .. bosanirsan boşan dedikleri tek şey.. çıkarların ve çocuğum.icin katlaniyorum tek baisma olsam giderdim kocama.emek.veridm..uc sene .. her dk her gün emeklerim boşuna gidecekmiş gbi geliyor.. bana bir yaptılarsa maddi olarak ona üç yapmışlar benim yaptığım fedakarlıkları kadınlığın çeyreğini yapmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?