- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
İşi burda. Malesf tayin söz konusu değil şuan ..işi olmasa özelde çalışsa gitmek isterdm o istemezdi yine o ayrı..Merkeze gidin
Cokkk seviyordum tabikii başta sevmesem.hic evlenmezdmm. O kadar yaralayıcı olay olduu kii sevgim torpulendi .. seviyorum evet cocugumn babası ama sadece ev arkadaşı gibiyiz aynı evi paylaşıyoruz aynı yemeği yiyoruz .. eskiden böyle değildi tabikii.. o da soğudu gibi .. gidiyor bakalım.tencere kapak..girebildiği yere kadar herkes farkında böyle olduğunun benim ailem de.. ben sırf onlar yıprattı diye bosayip o yuzsuzlere meydan bırakmak.zafer kazandrmak istemiyorum... Eşimi sevdiklerinden değil parasını seviyorlar .. ailesinin. Parasını ... Çok fakirler.. duurmlari çok kötü hep eşim bakmış evliyken .. her şeylerini onlar karşılamış.. bosaninca iyice ortada kalmışlar ... O yüzden yamanma peisndeler..Esini seviyorsan karsina al konus ve ailesiyle muhattap olma he esindende memnun degilsen cocugun yoksa ayril
Aynı durumu ben de yaşadım. Rabbim size güç kuvvet versin. Yuvanıza bağışlasın. Samimiyetlerine dikkat et. Eşini uyar. Bence. Çünkü benim eşimin eski eşi kanserim diye bu salağı kandırdı. Bu man yak da onun yanına gitti. Çocuklarını örgütleyip o kadın boşan baba dedirtti.
Tabi ki dik duracaksın saygı duymalarını söyleyeceksin. Gorusmuyceksin bir de mesafeni çiz. Zaten dünyalar güzeli çocuğun var. Onunla vakit geçir. Kendini de üzme üzüldüğünü belli etme.Bu da sürekli acindirma peşinde .. halı de gerçekten acinilacak hal o durumda.. evet dikkat ediyorum zaten sürekli .. ama bilmiyorum bu durum ne kadar surer
Öyle yapıyorum şimdilik evet çocuğum olduğu için katlandmm yoksa katlanır kıyı. Ben de bilirim.bosanmasini.. ama mağdur olacağım.hernkonuda .. bosanirsan çocuğumu alacaklarını söylediler. En başta ... Sonrasıni söylemiyorum bile tehditlerTabi ki dik duracaksın saygı duymalarını söyleyeceksin. Gorusmuyceksin bir de mesafeni çiz. Zaten dünyalar güzeli çocuğun var. Onunla vakit geçir. Kendini de üzme üzüldüğünü belli etme.
Aynen benimki gibi kız bir avm de oturmuş bir adamla eşimin arkadaşları görmüş ama hala da eşimle yazışir hiç durmadan para ister.İşin saçma olan tuhaf kısmı kadının hayatında hep birileri olmuş boşta kalmamış hiç bir zamn .. o erkeklere bile laf söyleyip mana buldugumuzda savunuyorlar kadını... Herifleirne bile laf soyletmiyorlar
O kolay bir şey değil canım evladını alamazlar.Öyle yapıyorum şimdilik evet çocuğum olduğu için katlandmm yoksa katlanır kıyı. Ben de bilirim.bosanmasini.. ama mağdur olacağım.hernkonuda .. bosanirsan çocuğumu alacaklarını söylediler. En başta ... Sonrasıni söylemiyorum bile tehditler
Sizinki AVM de oturmuş .. bizimki aynı evde yıllarca evli adamla oturdu ama aklandı ..onanramenAynen benimki gibi kız bir avm de oturmuş bir adamla eşimin arkadaşları görmüş ama hala da eşimle yazışir hiç durmadan para ister.
Almak isteyene yoll bulunur gayet alırlar inada bindirirlerseO kolay bir şey değil canım evladını alamazlar.
Fırsatım olmadı ne zaman ne diyecekleri belli deil ki kayıt cihazıyla yada trlefonla dolaşamiyirumAyrıca tehdit olunca sesini kaydet. Şikayette de bulun
Yazdıklarınızı tam olarak okudum ve maruz kaldığınız şeyin normal olmadığını söylüyorum. Tavır koyun, anasıyla danasıyla bayramda bile karşılaşıyorsanız gitmeyin diyorum.Tan olarak okumamissiniz belliki yorum.yapmak için yorum yapmışsın .. gerek yoktu ..
Ben gtmiyorum .. eşimin bu durumdan öğrenip mesafe almasını eşimle bütün bunlardan kendimi soyutlayip nasıl kaliteli daha düzgün yaşayabilirim onun derdindeyim.. eşimin ailesi ... Aşırı derece cahil insanlar . Bu durumu normal görüyorlar..buna benzer birsuru şeyi normal karsiliyorlar.. o kadar cahillerki eşim in karnı agrimis kucckkken diye doktora gidilmez diye maşa kızdırıp karnına tutmuşlar her yeri yanık şuan.. anlatabiliyor muyum cahilliklerini.. eşim bunların yanından çıkmış küçükken gtmis okumuş kurtarmış kendini.. ama ister istemez ailesi tamamen gidemiyor .. tahammül etmek durumunda bırakıyorlar cahilliklerine.. onlar benim evime de gelip gidebilir onlara göre ... Öyle diyorlar... Ama milletin namus bekçiliğini çok iyi yaparlar. .. okumamış insana cahil derler ama ben demem.. cahillik eylemlerle.olur... bunlar cidden cahil..Yazdıklarınızı tam olarak okudum ve maruz kaldığınız şeyin normal olmadığını söylüyorum. Tavır koyun, anasıyla danasıyla bayramda bile karşılaşıyorsanız gitmeyin diyorum.
Kara cahil hepsi akrabaları köydeki hepsi bu şekilde saçma uygulamaları var .. ben bayramda gezmeye gidiyorum akrabasına.. kocamla kadın bana diyor ki gelin nerde?? Geldi mi gelin ...???? Benim yanımda eski karısını soruyor dusunn yanii..Yazdıklarınızı tam olarak okudum ve maruz kaldığınız şeyin normal olmadığını söylüyorum. Tavır koyun, anasıyla danasıyla bayramda bile karşılaşıyorsanız gitmeyin diyorum.
Sanane diyecek olurrsa Ayder yaylas gibi mide var sende abla derim.#bosanma süreçleri çok karışık sancılı kavgalı dovuslu olmasına rağmen. Her şeyi geride bırakıp ballı borekli samimi oldular özellikle benle evlendikten sonra
# birbirlerinden nefret ederler ama bana inat unutuldu eski dunuru kayinbabamin birdunya parasını yemiş maddi manevi zarrlari olmuş simdi bayramları düğünleri bir .. telefonda yüzyüze görüşüyorlar bu da sinirimi bozuyor açıkçası eski dunur kızını yamama peisnde .. bizmkilerin durumu iyi olduğu için bırakmıyorlar peşlerini hadi onu anladım
# bizimkiler eşimin akrabaları neden görüşüyor anlam veremiyorum .. benden önce samimi degilllermis boşanmış bitmiş yıllar sonra benle evlendi istemediler hep onu alsın istediler .. inada bindi herkes samimi du face den eklemeler eşi dostu akrabası ....
# düğün bayram özel gün surekli beraberler .. sana ne ne yaparlarsa yapsin demeyin ben de o ortamlarda bulunmak.duurumnda kalıyorum sinirimi bozuyorlar psikoljik olarak beni cokeltmek derdindeler naisl.asacagim bu durumu bilmiyroum.hep.bekledim .. bir senedir bu şekilde.. eski eşi de keza aynı eşim benle evlendi kadn herkesle samimi oluverdi .. o kadar yasattiklari unutuldu ..
# bayram gelsin istemiyorum illa kadın yada anası danasiyla.karsilasiyorim .. benim.normal karsilamami bekliyorlar .. ama bir türlü normal.goremiyorum
. Sinir bozucu muhabbetler cabasi
Demiyor bir seySanane diyecek olurrsa Ayder yaylas gibi mide var sende abla derim.
Bu neymis ya?
Esiniz nasıl müsade ediyor
Onun demesi lazım,ben evlendim ayıp oluyor demesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?