- Konu Sahibi Melancolik
-
ne kadar düşünceli eşiniz var. genel ve özel arasında ki farkı çok iyi kavramış. bence de normal. herkes herşeyi bilmek zorunda değil.Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Dile getirmek istemeyeceği bir şeyse çok normal ben de söylemezdim eşime. Size karşı mahcup hissetmek istemedi belki kötü niyet aramaya gerek yokMrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Eşiniz doğru olanı yapmış. Empati yapın kendi annenizin bir rezil durumu olsa, ay aşkım biliyor musun diye anlatır miydiniz? Anlatırdım diyorsanız yine yanlış yapmış olurdunuz. Hele ki bir erkek evlat için annenin yaptığı şey nasıl ağır gelmiştir. Anlayış gostermenizi ilişkiniz için daha doğru görüyorum. Lütfen kızmayın ve anlayın.Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Yüz kızartıcı, eşinizi utandıracak birşeyse söylememsi çok normal bence. Herkes duyunca da başka birinden duyacağınıza kendisinden duymanızı istemiş, ne var ki bunda?Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?