- 17 Mayıs 2019
- 76
- 8
- 38
- Konu Sahibi Melancolik
-
Böyle eşlerin sinsi olduğunu düşünüyorum, karına dersin ve kimseye deme ailene deme vs diye tembih edersinEsimle 6 yildir evliyiz esimin ablasi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama bi kac kisi duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum.
Yani sonucta ben bilsem bana ne yarari var ne zarari ben herkesmiyimki herkes duydu die bana soyluormus biraz kirildim tartistimBöyle eşlerin sinsi olduğunu düşünüyorum, karına dersin ve kimseye deme ailene deme vs diye tembih edersin
Bende esiyim ama benden ne olursa olsun saklayip herkes duyunca duydum demesi beni herkeslestirmis olmuyormubana normal geldi, benim annem kötü bir şey yapmış olsa bende saklamak isterim heralde bilemedim ki
tabi orası öyle ama empati yapınca sizde saklamak istersiniz bence , kim annesinin rezil olmasını ister kiBende esiyim ama benden ne olursa olsun saklayip herkes duyunca duydum demesi beni herkeslestirmis olmuyormu
Bende esiyim ama benden ne olursa olsun saklayip herkes duyunca duydum demesi
Bence normal karşılamak gerekir belki onun üzüldüğü kırıldığı saklı kalmasını istediği zayıf noktasıdır,hiç üstüne gitmeyin derim. benim eşimdede aynı durum olmuştu, senin ailendede olsa sende bana söylemesen kırılmam bazı durumlar aile içinde kalmasını gerektir, bu senin aileden değilsin anlamına gelmiyor demişti.yaş ilerleyip insan olgunlaştıkça daha iyi anlıyor.Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Sizi ilgilendiren bir durum göremedim ben. Bırakın kendi aralarında kalsınMrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?