Eşimin ailesinin sürekli maddi destek beklemesi

Eşiniz keşke ayrı oturmayı kabul etmeseydi de barışıp evlenmeseydiniz. Ben bu durumun çözüleceğine inanmıyorum. Çünkü makul bir insan zaten en baştaki ev sorununu nişan atmak noktasına getirmeden çözerdi. Demek ki bu adama istediğini yaptırabilmen için hep evi terk etmen gerek. Anne babaya bile tepki gösterirdik nineyle teyze çıktı bir de. Bunu göremeyen adam afedersiniz biraz alıktır. Koca falan olmaz ondan. Aile evlilik kavramları oturmamış kafasında.

Bizim toplumda bu göbek bağı kesilmiyor, aile kuruyorsun ama birilerine bağımlısın bağlısın, sonrası da evde geçimsizlik hüsran...
Borç harç yükü bı taraftan, böyle saçma sapan beklentiler derken düzen kurulmadan bozuluyor...

Vermeyin, birliktelerken birlikte yediler zaten belli ki, şimdi herkes kendi hayatına baksın.

Yok arkadaş koparamıyorlar kız on yerde koparıyor da erkek koparamıyor ben anlamıyorum

Yok arkadaş koparamıyorlar kız on yerde koparıyor da erkek koparamıyor ben anlamıyorum
Bir de şöyle bir durum var bizde evlenmeden önce anasının babasının yüzüne bakmayan erkek birden aileci kesiliyor anam da anam diye kendini bitiriyor sebebini anlayamıyorum

Kesmek için konuşma yaptım umarım bu tepkim ters tepmez de artık bir şeylerin farkına varır
Sizce ben hiç konuşmamış olabilir miyim kuzum ?
Karşı tarafla konuşacaksınız tek çözüm bu
Karşı taraf vaz geçecek
Sizin yüzünüzden eviniz yuvamız yıkılacak devam edin madem böyle diyeceksiniz

Maaşı az ya da çok biz borç içinde yüzerken ben altınlarımı bozdurmuşken kimse gelip de bizden 14 bin TL para isteyemez hele de biz kirada iken
Ee böyle diyin istediklerinde. Şöyle pısırık adamlarla evleniyosunuz sonra burda ailesinden dert yanıyorsunuz. Ailesi ile aradaki mesafeyi kurması gereken kişi eşiniz. O verdikçe onlar istemeye, sizde burada şikayet etmeye devam edeceksiniz.

Böylesi insanlara acayip sinir oluyorum kendileri yedirmezler ama hep yemek derdinde olanlar. Ben olsam verdirmem eşim verecek olursa kavga çıkarırım herhalde. Dikkat edin eşiniz sizden gizli vermesin

Saçmalık resmen, kabul etmeyin...

Bir de şöyle bir durum var bizde evlenmeden önce anasının babasının yüzüne bakmayan erkek birden aileci kesiliyor anam da anam diye kendini bitiriyor sebebini anlayamıyorum
Bizim erkeklere evlendikten sonra aile sevgisi geliyor.ailesinin yüzüne bakmayanlar aile delisi olup çıkıyor.esim biz evlenene kadar yıllarca ailesinden uzakta yaşamış.lisede ayrı eve çıkmış.biz evlenince adam tutturdu onlara yakın gidicem diye.

Ya geçimli insanlar olsalar neyse her gitmem de bir laf sokuyorlar

Ya geçimli insanlar olsalar neyse her gitmem de bir laf sokuyorlar
Benim anladığım bişey var.es ailesini duymazdan geleceksin ve eşine bunu yansıtmaya aksın.biliyorum çok zor ama kötü sen oluyosun.onlar eşinin yanında canım cicim yapıyor sen arkadan onları çekiştiren kadın oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…