- 28 Ağustos 2024
- 894
- 1.487
- 28
- Konu Sahibi Kedigibi1453
-
Yok arkadaş koparamıyorlar kız on yerde koparıyor da erkek koparamıyor ben anlamıyorumBizim toplumda bu göbek bağı kesilmiyor, aile kuruyorsun ama birilerine bağımlısın bağlısın, sonrası da evde geçimsizlik hüsran...
Borç harç yükü bı taraftan, böyle saçma sapan beklentiler derken düzen kurulmadan bozuluyor...
Vermeyin, birliktelerken birlikte yediler zaten belli ki, şimdi herkes kendi hayatına baksın.
Kesmek için konuşma yaptım umarım bu tepkim ters tepmez de artık bir şeylerin farkına varırValla önünü kestiniz kestiniz
Yoksa ömür boyu sürer
23. Yıldan bildiriyorum asla ellerini çekmiyorlar
Bir de şöyle bir durum var bizde evlenmeden önce anasının babasının yüzüne bakmayan erkek birden aileci kesiliyor anam da anam diye kendini bitiriyor sebebini anlayamıyorumYok arkadaş koparamıyorlar kız on yerde koparıyor da erkek koparamıyor ben anlamıyorum
3 çocuklu olsa da değil mi..Valla önünü kestiniz kestiniz
Yoksa ömür boyu sürer
23. Yıldan bildiriyorum asla ellerini çekmiyorlar
Maalesef3 çocuklu olsa da değil mi..
Sizce ben hiç konuşmamış olabilir miyim kuzum ?Kesmek için konuşma yaptım umarım bu tepkim ters tepmez de artık bir şeylerin farkına varır
Ee böyle diyin istediklerinde. Şöyle pısırık adamlarla evleniyosunuz sonra burda ailesinden dert yanıyorsunuz. Ailesi ile aradaki mesafeyi kurması gereken kişi eşiniz. O verdikçe onlar istemeye, sizde burada şikayet etmeye devam edeceksiniz.Maaşı az ya da çok biz borç içinde yüzerken ben altınlarımı bozdurmuşken kimse gelip de bizden 14 bin TL para isteyemez hele de biz kirada iken
Ooo onu desen beni parçalar çingenelerSizce ben hiç konuşmamış olabilir miyim kuzum ?
Karşı tarafla konuşacaksınız tek çözüm bu
Karşı taraf vaz geçecek
Sizin yüzünüzden eviniz yuvamız yıkılacak devam edin madem böyle diyeceksiniz
İnan ben de anlayamıyorum bu durumu en iyisi mesafe koymak kimse bizden önemli değilBir de şöyle bir durum var bizde evlenmeden önce anasının babasının yüzüne bakmayan erkek birden aileci kesiliyor anam da anam diye kendini bitiriyor sebebini anlayamıyorum
Saçmalık resmen, kabul etmeyin...Kısaca anlatayım eşim ninesi ve teyzesiyle yaşıyordu. Evlenince beraber yaşayacaktık ama ben ailesinin geçimsiz insanlar olduğunu anlayınca ayrı ev istedim bu yüzden de nişan atmak zorunda kaldım sonra eşim ayrı kabul etti ve evlendik kendi çabamızla ne ninesi ne teyzesi hiç bir şekilde destek olmadı üstüne kınamı nikahımızı mahvettiler takı da takmadılar, şimdi ise evleneli 1 sene oldu hâlâ arayıp para istiyorlar
(evleri var eve sürekli yeni eşyalar alınıyor teyzesinin kolunda altını ninesinin yastık altında altınları var teyzesi sürekli marka giyiniyor) bizim evimiz kira ve borcumuz var hâla
Ve ninesi bana "ben altın takacaktım kavga çıktı takamadım dedi, ben de çocuğumuza kısmet olur belki dedim, takmayı düşünmüyorum dedi" bozuldum baya
her neyse 3 5 gün sonra bizden 14 bin TL iğne parası istiyorlar eşim verme taraftarı ama ben istemiyorum vermesini. benim ailemin durumu kötü olmasına rağmen 5 kuruş para istemediler bugüne kadar Sizce napmalıyım?
Bizim erkeklere evlendikten sonra aile sevgisi geliyor.ailesinin yüzüne bakmayanlar aile delisi olup çıkıyor.esim biz evlenene kadar yıllarca ailesinden uzakta yaşamış.lisede ayrı eve çıkmış.biz evlenince adam tutturdu onlara yakın gidicem diye.Bir de şöyle bir durum var bizde evlenmeden önce anasının babasının yüzüne bakmayan erkek birden aileci kesiliyor anam da anam diye kendini bitiriyor sebebini anlayamıyorum
Ya geçimli insanlar olsalar neyse her gitmem de bir laf sokuyorlarBizim erkeklere evlendikten sonra aile sevgisi geliyor.ailesinin yüzüne bakmayanlar aile delisi olup çıkıyor.esim biz evlenene kadar yıllarca ailesinden uzakta yaşamış.lisede ayrı eve çıkmış.biz evlenince adam tutturdu onlara yakın gidicem diye.
Benim anladığım bişey var.es ailesini duymazdan geleceksin ve eşine bunu yansıtmaya aksın.biliyorum çok zor ama kötü sen oluyosun.onlar eşinin yanında canım cicim yapıyor sen arkadan onları çekiştiren kadın oluyorsunYa geçimli insanlar olsalar neyse her gitmem de bir laf sokuyorlar
Aynen de öyle yapacam yoklarmış gibi davranmak en iyisiBenim anladığım bişey var.es ailesini duymazdan geleceksin ve eşine bunu yansıtmaya aksın.biliyorum çok zor ama kötü sen oluyosun.onlar eşinin yanında canım cicim yapıyor sen arkadan onları çekiştiren kadın oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?