Eşimin ailesinin tutarsız konuşmaları

Kayinpederiniz kredi cekecek ama parayı siz ödeyecektiniz, yanlış anlamamışım dimi? Eğer öyleyse söz verip tutmamak çok çirkin. Ama sizi biraz hırslı gördüm, biraz sakin olun evet haklısınız ama bu kadar sinir strese gerek yok. Belki sizin bazı tutumlarınızdan dolayı vazgeçmiş olabilir kayinpeder. Hani yapmak zorundasın gibi davrandiysanız adama. Bide size kredi çıkmıyorsa bu parayı nasıl ödeyecektiniz?
Aynen öyle. Ben eşimin ailesine karşı dik dik konuşmam zaten. Lafini bile etmedik hani çekcektiniz filan diye.

He oyle ciktik
Öyle bi yapilar var çünkü. Suan ben hamile oldugum icin calismiyorum . Calisiyor olsaydim zaten banka vercekti esime kredi.
Varsayimlarla dusunulmez bu durumlarda. Calisiyor olsaydiniz madem. Calismiyorsunuz,hamilesiniz,esinize banka kredi vermiyor bu kadar basit. İnsanlar neden guvensin size?

ne kendi aileniz ne eşinizin ailesi... kendi gücünüz varsa alacaksınız evinizi huzurla oturacaksınız. şimdi siz bu evi bu şekilde alınca huzurla oturabileceğinizi mi sanıyorsunuz? bir süre sonra belki annenizin acil paraya ihtiyacı olacak parasını isteyecek ya da başka durumlar çıkacak ortaya. ayrıca çok gergi,n hırslı görünüyorsunuz bence sakin olun hamileymişsiniz üstelik. eve yardım etmediler, kredi çekmediler diye eşinizin ailesine düşman olmayın. sözlerini tutamamışlar. düğünden önce milyon tane söz verirler birisi yerine gelirse şükredin.

Bir de hamilesiniz. Tek maaşla bebek geliyorken ev alma telaşına düşmeniz şart mıydı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bebek geliyor onun masrafı eklenecekken böylesine hassas bir dönemde neden böyle yüklü bir borcun altına giriyorsunuz?
Borc nasilsa elalemin uzerine,yuku ceken konu sahibinin annesi. Problem yok o yuzden (!)

Bir de hamilesiniz. Tek maaşla bebek geliyorken ev alma telaşına düşmeniz şart mıydı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bebek geliyor onun masrafı eklenecekken böylesine hassas bir dönemde neden böyle yüklü bir borcun altına giriyorsunuz?
Sen de herkese söylersin
Annemden Allah razı olsun hem kredi çekti hem de peşinatı ödedi diye
Asla ovunmelerine fırsat vermeyin
13 bini verseler hep lafı edilecek
Aslinda oyle yapmak lazimda. Ben yapamam eşim üzülebilir.

Bazı insanlar önden böyle ayaklar yapıyorlar ya iş ciddiye binince de kaçacak yer arıyorlar. Umarım yaşattıklarını kat kat yaşarlar..

Borc nasilsa elalemin uzerine,yuku ceken konu sahibinin annesi. Problem yok o yuzden (!)

Hayir bide yaşli kadinin gidip altinlarini aldilar. Eşim benim altinlarimi bile kullanmak istemiyor, kalmiş anneminki. Bi erkek buna nasil karşi gelmez, aklim almiyor.

Haklısın o zaman baştan güven vermeyecekti. Bir de ne demek götündeki donu alırsınız sanki insanlardan zorla alıyorsunuz gibi çok çirkin

Hayir bide yaşli kadinin gidip altinlarini aldilar. Eşim benim altinlarimi bile kullanmak istemiyor, kalmiş anneminki. Bi erkek buna nasil karşi gelmez, aklim almiyor.
Kadinin kolundan bilezikleri alirken hic hesap kitap da mi yapmadilar anlamiyorum ki. Altin borc alinir mi bu devirde? Nasil odeyeceksin 2ye katlayinca? İstiyorlar ki herkes kendilerine hibe etsin

annenizin böyle bir vaadi olmadığı halde ondan neden istediniz ?
ayrıca eşinizin ailesi her şekilde vermem demiş, neden bir daha gittiniz. yani bende açıkça para vermem dedikten sonra inadına bir daha gelinse o tepkiyi veririm.

ha ama söz vermişler, tutmamışlar o hoş değil. keşke en baştan söz vermeselermiş.

Kadinin kolundan bilezikleri alirken hic hesap kitap da mi yapmadilar anlamiyorum ki. Altin borc alinir mi bu devirde? Nasil odeyeceksin 2ye katlayinca? İstiyorlar ki herkes kendilerine hibe etsin

Ya adamda iş güç yok belli. Kv'desinin altinini aliyor. Eşi hamileyken ev alma peşinde. Bez olmuş kaç lira, bide kv'deye ve bankaya borçlanacaklar. Yarin işten atilirsa bu adam, ne yapacaklar?

Yani hesap kitap sifir. Kv'de ailesi hakli gerçekten. Evladim dahi olsa, bu kadar hesapsiz birine borç vermezdim.

Ya adamda iş güç yok belli. Kv'desinin altinini aliyor. Eşi hamileyken ev alma peşinde. Bez olmuş kaç lira, bide kv'deye ve bankaya borçlanacaklar. Yarin işten atilirsa bu adam, ne yapacaklar?

Yani hesap kitap sifir. Kv'de ailesi hakli gerçekten. Evladim dahi olsa, bu kadar hesapsiz birine borç vermezdim.
Konu sahibi diyor ki calissaydim esime kredi vereceklerdi
O kadar emin yani
Evet benim de gozum mavi olsaydi adimi Melisa koyacaklardi zaten

Konu sahibi diyor ki calissaydim esime kredi vereceklerdi
O kadar emin yani
Evet benim de gozum mavi olsaydi adimi Melisa koyacaklardi zaten

Ee çalişmiyor işte, gelir yok. Türkiye şartlarinda bankanin red cevabi vermesi, demek cidden birşeyler var. Yoksa çoğu banka dünden hazir krediyi vermeye.

Ah işte bu ele güne hava atma isteği, instada foto paylaşma isteği nelere kadir

Back
X