• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle arası bozuk kötü olan ben oldum ne yapmalıyım ?

Eşimin yaklasık 8 9 aydır ailesiyle arası bozuk hiçbir sekilde konuşmuyor. Çünkü onu çok incitecek şeyler yapmışlardı. Ama ben bu sürede hiçbir şekilde olaylara karışmadım sadece eşime destek oldum yanında oldum ailesi hakkında kötü hiçbir sey de demedim eşime sen haklısın bile demedim doldurur gibi olmasın diye. Her defasında konusması için ısrar ettim ama bir süre sonra benim ısrarım yüzünden bizim de huzurumuz bozulmaya başladı ben de artık hiç karışmamaya başladım. Ama gel gelelim ki eşimin ailesine göre ben kötü oldum. Ben dolduruyorum diye düşünüyorlar evlenmeden önce hiç böyle değilmiş eşim aslında tesadüfen evlendikten sonraya denk gelen bir olaydı evli olmasaydık da eminim eşim böyle davranırdı yine. Halbuki ben onlar için ne kadar uğraştım huzurumuz bozulsa bile sadece bunları göstererek yapmadığım için kötü ben oldum şuanda. Ben neden onların yanında olmuyormuşum da eşime destek oluyormuşum konu buraya bile geldi. Düşman oluverdim onlar için hiçbir kötülüğüm dokunmamışken. Demiyorlar ki oğlumuz ne güzel yanında eşi duruyor bizimle arası bozuk olsa bile yalnız değil en azından diye tam aksine beni kötü görüyorlar. Benim yine de eşimin ailesiyle arası bozuk diye hem de beni kötü görüyorlar diye moralim çok bozluyor bu durumda ne yapmalıyım sizce ?
Valla benlik bişey yok ama siz beni de kaybetmek istiyorsanız keyfiniz bilir der, bir daha da muhatap olmazdım.

Ne güzel eşiniz de konuşmuyormuş siz de konuşmayın hiç yoklarmış gibi davranın ne derlerse desinler duymayın bile eşinizle hayatınızı yaşayın.

Bu bir klasiktir, anne karnından beri konuşmasalar da evlenince gelin doldurdu ondan küstü olur.
Kocana hiç ailen şöyle böyle demeyeceksin, laf getirene bana anlatma deyip kesip atacaksın mesafe koyacaksın.
Karşı tarafla ilgili yorum yapmayacaksın sana laf getiren kişiye, hatta kocanın ailesinden birine bu durumdan dert yanmayacaksın oldu bitti:))

Kendi kendine kv sorunun çözülmüş sen hala nasıl hayatıma dahil ederim diye uğraşıyorsun, bırak:)

Ağzınızla kuş tutsanız yaranamayacağınız bir kayın aileye denk gelmişsiniz. Bence bir şey yapmayın. Her türlü sizden biliyorlarmış zaten. Kocanızı doldurun gitsin
Son cümlenize haykırdım Allah iyiliğinizi versin :D
Konu kapsamında ise bence de doldurun gitsin. Doldurmayınca da doldurdu oluyorsunuz nasılsa 🤷🏻‍♀️

Bence laf getirenlerle ailesiyle herkesle uzak olun boşuna kendinizi yoruyorsunuz, gereksiz yani. Uzak kalın psikolojiniz düzelir

Eşimin yaklasık 8 9 aydır ailesiyle arası bozuk hiçbir sekilde konuşmuyor. Çünkü onu çok incitecek şeyler yapmışlardı. Ama ben bu sürede hiçbir şekilde olaylara karışmadım sadece eşime destek oldum yanında oldum ailesi hakkında kötü hiçbir sey de demedim eşime sen haklısın bile demedim doldurur gibi olmasın diye. Her defasında konusması için ısrar ettim ama bir süre sonra benim ısrarım yüzünden bizim de huzurumuz bozulmaya başladı ben de artık hiç karışmamaya başladım. Ama gel gelelim ki eşimin ailesine göre ben kötü oldum. Ben dolduruyorum diye düşünüyorlar evlenmeden önce hiç böyle değilmiş eşim aslında tesadüfen evlendikten sonraya denk gelen bir olaydı evli olmasaydık da eminim eşim böyle davranırdı yine. Halbuki ben onlar için ne kadar uğraştım huzurumuz bozulsa bile sadece bunları göstererek yapmadığım için kötü ben oldum şuanda. Ben neden onların yanında olmuyormuşum da eşime destek oluyormuşum konu buraya bile geldi. Düşman oluverdim onlar için hiçbir kötülüğüm dokunmamışken. Demiyorlar ki oğlumuz ne güzel yanında eşi duruyor bizimle arası bozuk olsa bile yalnız değil en azından diye tam aksine beni kötü görüyorlar. Benim yine de eşimin ailesiyle arası bozuk diye hem de beni kötü görüyorlar diye moralim çok bozluyor bu durumda ne yapmalıyım sizce ?

şimdi doldurma ve konuşmama zamanı

Eşimin ailesi de aynen böyle. Oğulları ile araları bozulur, gelin yapmıştır. Kızlarıyla sorun yaşarlar, damat yapmıştır. Evlenince değişmiştir bu evlatlar. Hayatları boyunca hatayı asla kendilerinde aramayan insan tipleri işte. Hiç zahmet edip de ne canınızı sıkın ne de ara bulmaya çalışın. Kocaman insanlar kendi sorunlarını kendileri çözsün bir zahmet. Kötü de konuşmayın asla. Yarın onlar iyi olur, kötü olan yine siz olursunuz. Ben artık ne eşimin ailesiyle ilişkisine ne de kendi içlerindeki ya da hayatlarındaki hicbir şeye karışmıyorum, yorum da yapmıyorum.

Günah keçisi aramışlar oğullarına kiyamamişlar sizi bulmuşlar boşverin size sarmak kolaylarina geliyor takılmayın muhatap bile almayın iyi de söyleseniz en ufak sözü döner dolaştırıp önünüze getirirler

Bu durum her zaman böyledir.Gelin el kızı.Oğluşların aklı ya da duygusu yok,düşünemez karar veremezler.Kocalarin kumandası gelinlerin elinde ruh hallerine göre istedikleri şeyleri yaptırıp film gibi izliyorlar.Evlendiğimden beri de aynı durumun içerisindeyim artık midem bulanıyor.Ne bu konduramıyorlar erkeklere illa gelin kötü görülecek

Günah keçisi aramışlar oğullarına kiyamamişlar sizi bulmuşlar boşverin size sarmak kolaylarina geliyor takılmayın muhatap bile almayın iyi de söyleseniz en ufak sözü döner dolaştırıp önünüze getirirler
aynen öyle. İyi bile söylense kötü alırlar yine kötü olursunuz

Back
X