- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
eltiye ne oluyomuş anlamadım bence çekememiştir seni
ne mutlu sana bende 2007 de evlendim 1 yıl konuşmadık. sonra barıştık, ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte, karşılıklı birbirimizi reddettik ve 1 senedir konuşmuyoruz. babası eşimi evlatlıktan reddetti. sadece annesiyle konuşuyor ayda yılda bir defa. benim onlarla barışmam ise mümkün değil.
senin adına sevindim ama.
bizimkiler saftirik kendilerinin dediğini yapacak , onlara para gönderecek bir enayi istediler. baktılar ben dişli çıktım, babası ya karın ya ben dedi, eşimde tabiiki benim yanımda durdu. o yüzden babası evlatlıktan reddetti.canım aynen benim eşimide ailesi olduğu gibi reddetmişti benle evlendi diye köyden kız getireceklermiş sözde sanki bu devirde kaldı böyle şeyler.
görümcem bigün telefonda neler demişti bana tiksindiğini düşman olduğumuz söylemişti ama şimdi nasıl el bebek gül bebek oldum yaptığından utandığı çok belli fakat eşime söz verdim eskiye dair hiçbirşeyi açmayacağım bırak istedikleri gibi olsun kötü biz olalım onlar zamanla kıymetimizi anlarlar dedim.
bizimkiler saftirik kendilerinin dediğini yapacak , onlara para gönderecek bir enayi istediler. baktılar ben dişli çıktım, babası ya karın ya ben dedi, eşimde tabiiki benim yanımda durdu. o yüzden babası evlatlıktan reddetti.
Annem hep derki;
Sana taş atana sen ekmek ver....
Mutluluğun daimi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?