Eşimin ailesiyle barıştım

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar birkaç yıldır burda sizlerle birçok şeyimi paylaştım bunuda paylaşmak istedim.
eşimle 2007 yılında evlendim eşimden yana çok şanslıyım ama ailesi gerçekten büyük sorundu.
eşim kendi beni tercih ettiği için sen istedin ne yapacaksan sen yap diye hiçbirşeye karışmadılar hatta bu yıla kadar boşanmamız için ellerinden ne geldiyse yaptılar ama biz herşeye birlikte gögüs gerdik açıkcası eşimde ailesiyle olan tüm bağlarını kopardı sonra nasıl olduysa babasıyla işyerinde barıştı bende gittim hepsiyle barıştım şimdi aramız çok iyi maddi manevi yanımızdalar.
ama ne olurdu evlendiğimizde de yanımızda olsalardı inanın kırgınlığım hiç geçmedi içimde kalacak biliyorum fakat barışmak çok daha iyi oldu.
yalnız eltim düşmalığına devam ediyor hiççççç umrumda değil elinden geleni yapsın.
ben el kızıyım peki o ne?
dilerim benim gibi eşinin ailesiyle sorun yaşayanlar birgün gelip bu sorunları aşarlar.

cok sevindim senin adina. sorunlari nedir anlamiyorum. baris icinde,sevgi saygi dolu yasamak varken niye gelinlere bukadar dusman oluyorlar? Allah akil fikir versin. bu kisacik hayatta iki insani ayirmaya calisiyorlar, kalp kiriyorlar. ne diyeyim....

ailede küslük kadar kötü birşey olamaz.barışmanız çok iyi olmuş
umarım bundan sonra sorun yaşamazsınız
eltiyide dert etme çekememiş demek ki

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim inanın barışacağım aklıma gelmezdi ama allah nasip etti işte.
ve gerçekten eşimde bende bu duruma çok sevindik ayrıca eşime bi güven geldi çokta iyi oldu.

eltiye ne oluyomuş anlamadım bence çekememiştir seni

evet çekemiyor ve bunuda çok belli ediyor eşim abisinden daha kıymetli ailesi tarafından neden bilmiyorum zaten küs olmamız tek taraflı değildi ama eşimin ailesiyle ilişkisini kestiği gibi abisi kesseydi babası asla onun ayağına gelip barışmazdı fakat eşime gelip barıştı şimdi eltim biliyorki bize çok destekleri olcak o yüzden çıldırmış vaziyette.

canım barışmakla iyi yapmışsın, insan dargınken daha çok yük taşıyor omuzlarında. inşallah birdaha hiç sıkıntı yaşamazsınız

barışmak varken dargınlık neden olsun tabi bazı şeyler unutlmuyo malesef zamanla inşallah dilerim bir daha sorun yaşamassınız

inanmıyorum sanki bu topiği ben açmışım gibi hattabi ara şüphe bile ettim
bende 2007 de evlendim ve daha yeni yeni eşimin ailesiyle barıştık
2 yıl kadar görüşmemiştik
evet barışmak güzel ama içini acıtan şeyler bir yerde duruyor hala
yani küçük bi ateş herşeyi küle çevirebilir
inş.bi daha küslük yaşanmaz senin içinde benim içinde

ne mutlu sana bende 2007 de evlendim 1 yıl konuşmadık. sonra barıştık, ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte, karşılıklı birbirimizi reddettik ve 1 senedir konuşmuyoruz. babası eşimi evlatlıktan reddetti. sadece annesiyle konuşuyor ayda yılda bir defa. benim onlarla barışmam ise mümkün değil.
senin adına sevindim ama.

:))sizin adınıza sevindim...elbette içinizde kırgınlıklar kalacak ama boşverin...en önemlisi bütün bu sürede eşinizde kendi ailesine karşı sizin yanınızda durmuş...bu bir çok erkeğin yapamadığı bir şey...içinizdeki kırgınlıkların yanında bu teselliniz olsun...

canım aynen benim eşimide ailesi olduğu gibi reddetmişti benle evlendi diye köyden kız getireceklermiş sözde sanki bu devirde kaldı böyle şeyler.
görümcem bigün telefonda neler demişti bana tiksindiğini düşman olduğumuz söylemişti ama şimdi nasıl el bebek gül bebek oldum yaptığından utandığı çok belli fakat eşime söz verdim eskiye dair hiçbirşeyi açmayacağım bırak istedikleri gibi olsun kötü biz olalım onlar zamanla kıymetimizi anlarlar dedim.

İyi olmuş kafanız rahat etmiştir, burdada aileler ile kavga,tartışma yaşayanlara hoş görü ile bakıyorum çünkü niye derseniz tartışma iki aile arasında ayarı bulmaktır, herkes haddini bilecek .Oğlum evlendi el kızına baskı,zulüm olmaz bunlar ,eski çağlarda olurdu artık günümizde internet var,tv var.HAklı hakkını arayacak, ve kolayacak

Senin adına çok sevindim canım.. bırak kötülükler onlara kalsın.. ben evlenmeden önce türkiyede yaşamıyordum, geldiğimde herkes önyargılıydı hele ozamanlar kayınımla nişanlı olan eltim, geldiğim ilk gün beni saç telimden ayağıma kadar incelemişti ve çok rahatsız olmuştum ama yine de iyi niyetliyim ya aldırış etmedim.. ondan önce eve gelin geldim diye kıskançlık krizleri bayılmalar ayılmalar falan.. biz kayınvalidemle oturduk.. tabi onunla da anlaşamamazlık yaşadım çok ama hep alttan aldım.. çeyiz falan istemediler çalıştıkça evin eşyasını eşimle birlikte yeniledik, kayınım askere gitti onu idare ettik.. neyse.. kayınım askerdeyken eltim bir gün bize geldi.. diyo ki sen geldin hazıra kondun.. ben babamın evinden telli duvaklı çıkıcam ayrı evimde oturucam falan..
eh dedim biz de sizin borçarınızı ödüyoruz nasılsa rahat otur evinde inşallah dedim bende.. çok mutluyum evimin hiç bir eksiği yok allaha şükür dedim.. o anda bozdum..
4 yıl oldu ben evleneli eltim hala çekemez beni.. onarın ya da yaza 2 yıl olacak benden önce hamile kalmak için yırtındı şu anda 7bucuk aylık hamile rabbim yeğenimize sağlık versin de hiç sevemiyeceğim gibi o bebeği, ben de salak gibi hala çalışıp onları geçindiriyoruz eşimle..
hayat işte.. biri çalışır diğeri evinde oturur yer..
biraz uzun oldu ama.. ben hiç bir zaman anlayamıyorum şu milletin başkasını çekememesini.. neden her hanede mayası bozuk biri çıkıyor... kaynanam hep beni kötülerdi 2 yıl birlikte oturduk.. güya eltim benden öncede vardı ya hep onu benimserdi hiç te kıskanmazdım.. ama onunla oturucam diye karar aldılar.. düğünlerinden sonraki haftanın 3.günü kavgaları başladı.. şimdi sülalenin kıymetlisi ben oldum..
herşey sabır meselesi

bizimkiler saftirik kendilerinin dediğini yapacak , onlara para gönderecek bir enayi istediler. baktılar ben dişli çıktım, babası ya karın ya ben dedi, eşimde tabiiki benim yanımda durdu. o yüzden babası evlatlıktan reddetti.

şöyle düşündüğün zaman ne saçma bi kıyaslama dimi ya karın ya ben tövbe yarabbim....
eşimin ailesi öyle demedi de boşan gel paçanı kurtar ondan sanki ben napıyorsam birde işleri ortak olduğu için eşimi zırt pırt kapının önüne koydular oooooooooooo ben kaç gece sabahlara kadar ağladımı bilirim 2 hafta boyunca ekmek alamadığımı bilirim.
baktı ki yılmıyoruz boğun eğen onlar oldu eee ne oldu eşimin gözünde yükselen yine ben oldum.

Son düzenleme:
Annem hep derki;

Sana taş atana sen ekmek ver....

Mutluluğun daimi olsun

benimde en sevmediğim söz bu söz , şuna benzer sana taş atsınlar sen ise onları çiçekle karşıla, kusura bakma karşılayamam ,herkese layık olanı vereceksin, ben masaldaki iyilik perisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…