Ben yaklasik 2 yildir gorusmuyorum 3,5 yillik evliyim. Esimin ailesinin ozellikle maddi anlamda menfaatçiligi ve beni kaynim ile kayinbabamin dolandirnasi( gelinlerinin maasina goź dikmesi) sebebiyle son damla olayi olarak ben actim agzimi yumdum gozumu. Hata bendr cunku ben soz nisan olayindan ilk oglumu kucagima alana kadar hic tepki gostermemistim. Ne ufak bir ima, ne bir hesap sorma, ne bir trip hic bisey yapmamistim. Cok biriktirmistim yapilan terbiyesizlikleri, yuksek basinçli gaz gibi de patladim haliyle. 2 oglum var ve ikisini de gormediler, gorenezler.
Eşim ile kac kez bosanma asamasina geldik. Durusma tarihi almalar, avukat tutmalar herseyi yasadik.
Esim ailesine cok düşkün. 5 kardeşler ve en küçükleri. Simdi aradan zamN gecti ve bdb kendime cok kiziyorum. Hic mi sınırlarım olmamış, ne kadar enayiymisim ben. Gercekten görümcelere bile hak verneye basladim düşündükçe. Ben sinirsiz kart gibi harcayin beni demişim, kendi karaktersizligime cok kızıyorum, bir insab hayir demeyi bilmeliymiş. Üslupta cok önemli, sinirlarini net cizmeliymis. Ragatsuz oldugu her konuyu korkmadan dogru bir üslup ile dile getirmeliymis.
Eşime şartım, seninle bosanmamam icin olmazsa olmazlarim var demiştim. Ailenle arama girme, açiķ konuşayım yuzlerini gorsem tükürürüm, cocuklarima ve bana varlıklarını hissettirme demistim. Evimde yanimda tel ile dahi konuşmayacaksın demiştim. Zaten ailesinden ablalari babasi ve abisi uzak sayilacak mesafede ayni semtte değiliz. Gorusursen bile bana caķtirma bu evde onlarin adi gecmeyecek demiştim.
Esim biz sevgiliyken bile yurtdisibda yasayan ablasiyla benle konustugubdan daha coj konusurdu goruntulu olsun whatsappta yazisma olsun. Simdi 2 yil olacak bir kere bile tel ile yanimda gorusmedi. Ama is geregi yola gidince yol boyunca acisini cikarir gibu sariliyor teline cubku ne zaman arasam mesgul ve bir kere arama kayitlarini silmeyi unutmuş 80 kusur dk konusma yapmıs, demem o ki o kadar bagli olmasına rağmen şartlarıma uyuyor. Su da var bu 2 sene icinde ben ikinci bebeğime de gamileyken yurtdisibdaki ablasi gelincd degismisti ve 3 ay ayri yaşamıştık. Ben esime karsi baya soğudum. Cunku esimin ailesinden cok eşim suçlu tabiki bende cunku en salaği bile benim yaptigimi yapmazdı heralde. Hem manevi hem maddî. Yani adamlar sen zaten razısın herseye, ne ara bu kadar biriktirdin de hic ses cijarnadin en ufak bi rengin bile degismedi demekte haklilar. Benim tecrübesizliğim ve evlilik merakim ile gozlerime kara inmiş resmen. Kimseye stop dememisim. Ve bomba gibi patlayinca insanlar sok geçirdi haliyle
Esimjn ablalari benimle hic muhattap olmadi. Esim birgun yumuşayacağımi cunku benim cok iyi kalpli olduğumu söylüyor. Ama hic bi sözü beni yumusatsmaz. 3 aylik ikinci bebegim ve 3 ay once esim babam ile ablam hastaneye gelmek ustediklerinj soylediler deyince, o hastaneyi baslarina yikarim seni de ortasina gomerim dedim. Ikinci bir teklif gelmedi. Eşim icin oncelik bence halen kök ailesi, cunku mutsuz yasiyor. Bakalim.knereye kadar gidecek boyle.
Esim bana bende senin ailenle gorusmem diyordu basta. Benim ailemin en ufak bi sucu yoktu bana gore. Esim ise baban bana kufur etti ustume yürüdü hirpaladi ben karsilik vermedim deyip ailemi sucladi. Bence hangi baba olsa yapardi babamin yaptığıni. Simdi benim ailemle gorusuyor esim. En cokta babamla çünkü hep ikisi giduyor alışverişe, yani syan esim ve babam arasi iyi.
Esim bana bu kadar kin tutma, benim icin ailemi affet, bayramda seyranda da gitmeyelim yeterki, hicbisey eskisi gibi olmayacak biliyorum, merhaba merhaba olsun, cocuklarimi gorsunler bir kez, evimize yilda bir olsun gelsinler, onlar senin atagina gelecek biz gidelim.ndemiyorum.dedi. kabul etmedim. Esime bu konuda asla güvenmiyorum. Adini ayaga gelme koyuyor bi de uyanık. Semtime yanlışlıkla dahi ugramasinlar. Cesaretleri varsa arasinlar beni, emin ol cocuk filan gormek istemezler ondan sonra dedim. Esim arayi bukmak icin ikili oynuyor. Bi kere bile beni aramadi ablalari ki siz bosanmayin sıkıntı ne çözelim bizim seninle sorunumuz yok demediler. Abisiyle babasi gakkimizi yedi ve beni dolandırdı sen niye ses cijaruyorsun sen niye hak istiyorsun dediler.esim de kol kırılır yen icinde kalır, tabiki babalarını tutacaklar seni mi dedi, sen onlardan sen haklisun gibi bi kelime duymayı bekleme dedi. Zaten enistesine kadar bana hakaret edince ben de ağzıma ne gelirse saydirdim hepsine. Esimin yapamadığını yaptim. Ésim simdi pisman keske o zamanlar elimi masaya vurup biraz kendimi cekseymisim.ailemden diyor. Çocuklar olasaydi bosanirdik net. Sonucta ben cinsellik de dahil bircoi seyden soğudum. Cok sertim ve ailesi benim.dusmanim esime dedigim.sey su, onlarin en kotu gunu benim düğünüm bayramım, benden ve cocuklarimdan uzak duracaklar, ne ben onlarin bir geliniyim ne de onlar benim bi akrabam olamaz bu saatten sonra.