• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesiyle gorusmuyorum

esrademir060606

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
278
334
23
40
Merhaba kizlar,
Benim sorunum daga dogrusu sorum esimin ailesiyle gorusmemem, bu sorunmu sizce? Benmi anormalim.
Cok bariz sorunlarda yasadik zananinda, ozellikle ilk evlilik asamadinda ve kizim yeni dogdugunda ama kavga gurultu olmadi, buyuk olaylar yasanmadi.
Uzun zaman yurtdisinda yasadik belkide onun etkisi aramizda samimiyet yok hic birisiyle. Bayramdan bayrama gorusuruz gibi. Arada ararim yada aramam. Annesine zaten halen daha kirginim logusa halmde bana cektirdiklerinden ama digerleriyle sorunum yok gibi ama samimide olamiyoruz. onlarinda benimle samimi olasi yok benimde.
Boyle olan varmi acaba? Gun asiri esinin ailesinden birileriyle gorusen insanlar girdukce kendimi garipsiyorum.
Bu arada suandada ayri sehirlerde yasiyoruz, ben ikinciyi dogurdum ve bayadir gitmedik bir yere. Onlarda gelmediler.
Eklemeler: gorusmiyoruz pek sorunumuzda yok diyorum ama asil sorunum bu ilgisiz ve ozentisiz olmalari. Kvnin evine gittigimiz sinirli gunlerde birgun olsun ozenli ne bir yemek ne bir tatli gormedik. Cok ilginc geliyor vana bu haller. Benim annem yoldan gecen kadin eve gelse guzel agirlar nerde kaldi gelini gelsin. Benim evime Turkiyedeki evime henuz gelmediler ve gelirler diye hicde kullanmadigin masa ortuleri takimlar aldim sofralar kurarim diye. Bilemiyorum bu degisik iliski cok garip geliyor bana.

Son düzenleme:
Olmuyosa olmuyodur cok da zorlamayın kendiniZi görüşüp mutsuz olacaginiza gorusmeyin daha iyi

gorusup mutsuzmu olurum onuda bilmiyorim aslinda, sadece cok ozensizler , deger verip gorusmuyorlar gibi geliyor bana.
Yeni tasindik ve bikac kez gelin buyrun dedik gelmediler, cocuk oldu yine falanca zaman gelin bekleriz dedik gelmediler. Demekki istemiyorlar diycem artik.

Akraba bağlarının güçlü olması gerektiğini savunanlardanım...

Kavga,gürültü olmadı... Büyük sorunlar yaşamadık demişsiniz...

Soğuk davranmayın,kin tutmayın...

Siz, kv nin evine gittiğinizde pastalar,böreklerle karşılamak zorunda değil...

Masa örtüleri,takımlar almışsınız madem...

Şöyle bir güzel sofra kurun siz çağırın...

Aradaki soğukluğu yok edin...

size anlatması böyle iki cümleden ibarettir ama eminim eşiniz bu durumdan pek de memnun değildir. etrafta görünce kim istemez ki benim de eşim annemle böyle iyi olsun gelsin gitsin? hoş sizi geçtim torunlarına da pek ilgili görünmüyorlar. hiç halası amcası yok mu? demek onlar aile bağları güçlü insanlar değiller. herkes memnundur da bir tek eşiniz tam anlamıyla değildir bence. görüşüp içli dışlı olup huzursuz olunacağına görüşmeyin daha iyi.

Merhaba kizlar,
Benim sorunum daga dogrusu sorum esimin ailesiyle gorusmemem, bu sorunmu sizce? Benmi anormalim.
Cok bariz sorunlarda yasadik zananinda, ozellikle ilk evlilik asamadinda ve kizim yeni dogdugunda ama kavga gurultu olmadi, buyuk olaylar yasanmadi.
Uzun zaman yurtdisinda yasadik belkide onun etkisi aramizda samimiyet yok hic birisiyle. Bayramdan bayrama gorusuruz gibi. Arada ararim yada aramam. Annesine zaten halen daha kirginim logusa halmde bana cektirdiklerinden ama digerleriyle sorunum yok gibi ama samimide olamiyoruz. onlarinda benimle samimi olasi yok benimde.
Boyle olan varmi acaba? Gun asiri esinin ailesinden birileriyle gorusen insanlar girdukce kendimi garipsiyorum.
Bu arada suandada ayri sehirlerde yasiyoruz, ben ikinciyi dogurdum ve bayadir gitmedik bir yere. Onlarda gelmediler.
Eklemeler: gorusmiyoruz pek sorunumuzda yok diyorum ama asil sorunum bu ilgisiz ve ozentisiz olmalari. Kvnin evine gittigimiz sinirli gunlerde birgun olsun ozenli ne bir yemek ne bir tatli gormedik. Cok ilginc geliyor vana bu haller. Benim annem yoldan gecen kadin eve gelse guzel agirlar nerde kaldi gelini gelsin. Benim evime Turkiyedeki evime henuz gelmediler ve gelirler diye hicde kullanmadigin masa ortuleri takimlar aldim sofralar kurarim diye. Bilemiyorum bu degisik iliski cok garip geliyor bana.
ben de sen gibiyim
aramam sormam
sadece bayramlarda ararım
senede bir kere ya giderim ya gitmem

Akraba bağlarının güçlü olması gerektiğini savunanlardanım...

Kavga,gürültü olmadı... Büyük sorunlar yaşamadık demişsiniz...

Soğuk davranmayın,kin tutmayın...

Siz, kv nin evine gittiğinizde pastalar,böreklerle karşılamak zorunda değil...

Masa örtüleri,takımlar almışsınız madem...

Şöyle bir güzel sofra kurun siz çağırın...

Aradaki soğukluğu yok edin...

Cagirdik bikackere, ilk tasindigimizda cagirdik, bebek dogduktan sonra cagirdik, bikac bahaneyle gelmediler. Ben bir daha cagirmam heralde esim ne yapar bilmem.
Valla insan en azinsan bir seferinde pasta borek yapsa fena olmaz bence ki zaten gittigim uc bestir evlerine.

size anlatması böyle iki cümleden ibarettir ama eminim eşiniz bu durumdan pek de memnun değildir. etrafta görünce kim istemez ki benim de eşim annemle böyle iyi olsun gelsin gitsin? hoş sizi geçtim torunlarına da pek ilgili görünmüyorlar. hiç halası amcası yok mu? demek onlar aile bağları güçlü insanlar değiller. herkes memnundur da bir tek eşiniz tam anlamıyla değildir bence. görüşüp içli dışlı olup huzursuz olunacağına görüşmeyin daha iyi.

Esim evt cok memnun degil belki ama sorunda etmiyor gibi. Zaten dedigim gibi samimi olacak ortam olusturamadik hic, onlar gelmedi biz gittigimizde pekde bir ilgi goremedik. Bana gore oyle belkide.

bizim kavga gürültü oldu. 2 yıl konuşmadım .
Geçenlerde barıştık eşim için .
Ama kv çok değişmiş .. İnşallah böyle devam eder .

Aranızda çok buyuk olay olmadıysa bağlarınızı sıkı tutabılırsınız eşiniz için.
Benım kv hç özenmez. Ben geldiklerinde çok özenırım ne gerek var der .
Herkesın görüşü anlayışı farklı takma herseyı kafaana .
Git yemeğini ye gel . arada laf sok çok güzel oluyo :D :D

Merhaba kizlar,

Bosverin iyidir. Torunlari olmus insan gelmez mi hic. Davete gerek bile yok. Esiniz nasil ailesiyle peki? Yani gittiginde bayram havasi gibi oglum gelmis ozenmeler filan oluyo mu? Ailesiyle sik gorusur mu?

Öp başına koy ,daha ne istiyosun :)

Bu arada hem uzak duruyorsun hem ilgi bekliyorsun ..bu ne yaman çelişki .. bu durumda kadın sana Halil Ibrahim sofrası kuracak değil ..

gorusup mutsuzmu olurum onuda bilmiyorim aslinda, sadece cok ozensizler , deger verip gorusmuyorlar gibi geliyor bana.
Yeni tasindik ve bikac kez gelin buyrun dedik gelmediler, cocuk oldu yine falanca zaman gelin bekleriz dedik gelmediler. Demekki istemiyorlar diycem artik.
eşin ne diyor?
gerçi sen görüşelim istiyorsun sanki ama onlar uzak gibi

Cagirdik bikackere, ilk tasindigimizda cagirdik, bebek dogduktan sonra cagirdik, bikac bahaneyle gelmediler. Ben bir daha cagirmam heralde esim ne yapar bilmem.
Valla insan en azinsan bir seferinde pasta borek yapsa fena olmaz bence ki zaten gittigim uc bestir evlerine.

Madem gereken çabayı göstermişsiniz...

Karşıda buz dağı, boşverin...

Eşinizle,çoluğunuz çocuğunuzla gül gibi yaşayın gidin...

Bu kv kişileri 2 tür oluyorlar sanırım...

Yaa çok sıkboğaz edip adım adım takipte olanlar,
yada sesi soluğu çıkmayanlar...:)))

Ortası yok sanırım:))

bizim kavga gürültü oldu. 2 yıl konuşmadım .
Geçenlerde barıştık eşim için .
Ama kv çok değişmiş .. İnşallah böyle devam eder .

Aranızda çok buyuk olay olmadıysa bağlarınızı sıkı tutabılırsınız eşiniz için.
Benım kv hç özenmez. Ben geldiklerinde çok özenırım ne gerek var der .
Herkesın görüşü anlayışı farklı takma herseyı kafaana .
Git yemeğini ye gel . arada laf sok çok güzel oluyo :KK70: :KK70:
son cümleye kadar heh dedim olumlu bakan biri. arada laf sok çok güzel oluyor ne yahu? bırakın sokmasın yani ne gerek var laf sokunca tatmin mi oluyorsunuz? yıllar önce yaşadıklarınızın öcü mü nedir yani? arayı düzeltiyorsanız tam düzeltin düzeltmiyorsanız da öyle kalın.

Öp başına koy ,daha ne istiyosun :)

Bu arada hem uzak duruyorsun hem ilgi bekliyorsun ..bu ne yaman çelişki .. bu durumda kadın sana Halil Ibrahim sofrası kuracak değil ..
Hem uzak duruyorum degil aslunda, gorusmuyorum dedim ama bunu tepki olarak gorusmuyorum gibi demedim. Gorusemiyoruz, biz gideriz amanda gelmisler gibi bi durum okmaz ki uzakta yasiyoruz ve ayda yilda bir gideriz, onlara gelin deriz gelmezler.
Ilk basta hic abartisiz istekli ve yakindim hepsine ama bilemiyorum yakinlik yada ilgi goremedim, simdi bende uzagim.

Gönül ister ki hep ilişkiler iyi olsun öyle gitsin ama her iki taraf da halinden memnunsa sıkıntı yok demektir. Ben de eşimin ailesi ile pek samimi değilim ama kopuk da değilim. Cagirdiklarinda giderim, ayda bir falan bende çağırırım gelirler bu kadar. Herkes halinden memnun neticede

Back
X