• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle problem yaşıyorum

Eşiniz niye tek gidemiyormuş ben oraya takıldım. Tek gidemiyorsada anası ağzını tutacak bir zahmet. Ne demek sen anne değilsin, anne olsanız ona ne olmasanız ona ne. Gitmeyin eşinizde sizin ailenizle görüşmemekle tehdit ediyorsada gelmesin olayı olduğu gibi ailenize anlatın. Boş ver be geldim yetmez mi diyin illada damdı özledik demezler bence. Çocuğunuz doğsun onlar yalvarsın gelip biraz sevelim diye.
Bunlar arsız yüzsüz gibi evin en köşesine oturup günlerce kalır insanı sinir ederler

Aiyy travmalarimi hatırladım kv de aynı benim bir toplanırlar herkesin arkasından konuşurlar damatlar dunurler bir kere babam yurt dışında çalışıyor diye yabancı kardeşlerim olduğunu söylemişti çok komik bir şaka yapmış gibi mal gibi kalmıştım eşim susturmustu yine söyleyip gülmeye devam ediyordu gorumcelerime soyledigimde onlar da annelerine bir şey diyememislerdi ben hassas bir insanım kaldıramıyorum diyor ama agzindan hiçbir laf düşmüyor herkese herşeye bir şey söyler ben de eşime beni artık yüzyüze getirme dedim kabul etti bakalım göreceğiz bayramlar falan nasıl olacak torununu özledim diye tutturursa nasıl olacak
Çok zor şeyler. Allah herkese akıl fikir beyin versin

Eşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Sizce nasıl bir duruş sergilemeliyim. Eşimle aram açılıp olaylar farklı yerlere de gitsin istemiyorum ama bir süre eşimin ailesini de etrafımda istemiyorum
Gelmesin sizin ailenize madem eşiniz. Dil durun gitmeyin. Eşiniz da.lak herhalde sizin aileniz birşey yapmadan ben de gelmem demis ne alaka yani.

Allah yardımcınız olsun size de en iyisi herkesin tek gitmesi sanırım
Amin amin
Bu kv duzeninin artık değişmesi lazım yıllar geçti neler oluyor biz hala kaynana konuşuyoruz kimse kimsenin evine ailesine burnunu sokmamali herkes kendi çocuğunu istediği gibi buyutmeli yani artık ben yorum yapılmasını bile kaldriracak durumda değilim bırakın fiziksel bir davranışı ben nasil kimseye karismiyorsam bana da kimse karismamali..
Benim de oğlum var andım var torunum oldugunda ev temizliği harici bir şeye burnumu sokarsam nolayim
Bize sanki tatile geldiler lohusaligimda uyumalar diziler filmler hastayim ama hastaneye göndermediler beni bebeği babasına bırakıp gidiyorum onlara güvenmiyorum diye sonra gece acile annem götürdü ne kadar haklı olduğumu her gün daha iyi anlıyorum
Bu tamamen bir otorite kavgası yapma denilenin yapilmasi artık sana rağmen yapariza döndü olay taşa söylesem taş anlardı bu kadın anlamadı
En başında evlenirken anne bile denemek lazım boylelerine

Amin amin
Bu kv duzeninin artık değişmesi lazım yıllar geçti neler oluyor biz hala kaynana konuşuyoruz kimse kimsenin evine ailesine burnunu sokmamali herkes kendi çocuğunu istediği gibi buyutmeli yani artık ben yorum yapılmasını bile kaldriracak durumda değilim bırakın fiziksel bir davranışı ben nasil kimseye karismiyorsam bana da kimse karismamali..
Benim de oğlum var andım var torunum oldugunda ev temizliği harici bir şeye burnumu sokarsam nolayim
Bize sanki tatile geldiler lohusaligimda uyumalar diziler filmler hastayim ama hastaneye göndermediler beni bebeği babasına bırakıp gidiyorum onlara güvenmiyorum diye sonra gece acile annem götürdü ne kadar haklı olduğumu her gün daha iyi anlıyorum
Bu tamamen bir otorite kavgası yapma denilenin yapilmasi artık sana rağmen yapariza döndü olay taşa söylesem taş anlardı bu kadın anlamadı
En başında evlenirken anne bile denemek lazım boylelerine
Ya da yol yakınken bazı şeylerden dönmek lazım. Ne yapsak doğru olur mutlu oluruz anlayamıyorum. Ömür tüketiyorlar, insanı sinir hastası yapıyorlar. Allahlarından bulsunlar. Ben ahirette değil burda gözümün önünde kahrolsunlar istiyorum

Eşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Sizce nasıl bir duruş sergilemeliyim. Eşimle aram açılıp olaylar farklı yerlere de gitsin istemiyorum ama bir süre eşimin ailesini de etrafımda istemiyorum
Görüşme okurken sinirlendim. Eşinde kukla mı ya süreklie bu ne arama kontrol etme sevdaası diyemiyor mu? Çok ansına gitmek istiyorsa yallah. İsyemediğin şeyi yapma. Hamile hamile üstne yürümek nedir? Ayrıcada bal gibi annesin kudurmuş kendiyle mi yarıştırıyor seni nedir

Çizginden taviz verme bir kere bozarsan bu duruşu bir daha seni kimse dikkate almaz.
İnsan olsunlar!
Sana öyle dediğin de "keyfin bilir" de. Hiç açıklama bile yapma
Tek gittiğinde annesi-babası yiyor mu onu

Muhtemelen adam her gittiğinde karın gelmiyor diye başını yiyorlardır. Problem yine kocada. Annesigile karıma yaptıklarınızdan dolayı gelmiyor karıma saygı duyacaksınız dese ağızlarını açamazlardı. Konu sahibi iş kocanda biter
Önce kendi ailesinden kendisini korumayı bilmeyen adamlardan karılarını korumalarını beklemek de çok gerçek dışı geliyor bana. Böyle adamları ancak sağlam bir terapi paklar. Bu durumda konusahibi kendini koruyacak. Gitmeyecek. Adam da kadının ailesine gitmezse gitmesin.

gelmezse gelmesin sizin ailenize
madem görüşmek istemiyorsunuz net olun

Sanırım ailesine acıyor yaşlı oldukları için üzülsünler istemiyor heralde kök aile problemi
Yok ondan değil. Ezik olduklarından. Kadın ailesinin evine yalnız gitse kimse kocan niye gelmedi diye sormaz ama erkek ailesinin evine yalnız gitse konu komşu, hısım akraba, eş dost, hayırdır karını niye getirmedin diye soruyor. Bu cümle millet, karısına söz geçiremediğini düşünüyor ve ezik kocalara da düşündürüyor.

Sizinki de başta size hak verip sonradan yan cizmiş işte. Belli ki birileri karın nerede diye eziklemiş.

Back
X