Eşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Sizce nasıl bir duruş sergilemeliyim. Eşimle aram açılıp olaylar farklı yerlere de gitsin istemiyorum ama bir süre eşimin ailesini de etrafımda istemiyorum