Eşinden soğuma belli ki kıskanılıyorsun bu yüzden yapıyorlar merak etme sen sadece eşinle iyi olmana bak özellikle onların yanında etrafa gülücükler saç sen yine iyisin eşin senin yanında boş ver kimseyi takma 2 senelik evliyim daha bu ay öğrendim kimseyi takmadığımda mutlu olabileceğimiEşimin ailesi çok dedıkoducu sürekli naptıgımızı kontrol etmeye çalısıyorlar. WhatsApp grupları var ve bu gruba gelınlerı kesınlıkle eklemıyorlar ama gelınlerın naptıgınıda mutlaka merak edıyorlar. Ben çok özelini vs kötü durumları dışarı yansıtan bı ınsan degılım cok utanırım eksıgımın kotu durumumun duyulmasından aılemdende kımselerle konusamıyorum bırgun olurda karsıma cıkarırlar anlattıklarımı dıye.Kaynanam sürekli eşime karın bızı nıye aramaz etmez gıbı söylemlerle dolduruyor oysakı annemı de aramıyorum cok sık bi şekilde. Oysakı eşim tarafından kimle konussam etsem başka ınsanlardan konustuklarımı duyuyorum. Sırf boyle dedıkodularından bunaldıgım için eşimin telefonundan konustuklarını ortaya cıkardım benı mahkemeye falan verdıler henuz daha 4 aylık evlıyım.Ne yapacagım nasıl baş edecegım bılmıyorum.Henuz mahkeme olayından aılemın haberi yok . Haberı olsa babam benı 1 dk burda durdurmaz.Eşim defalarca ablalarını arıyor kızıyor kavga edıyor ama kımseyı sallamıyorlar konusurz nıye konusmayacagız gıbı soylemlerde bulunuyorlar.Yanı dusunun abısınden babasına kadar herkes laf edıyor bu duruma nasıl dayanacagım bılmıyorum. Şuan kendımı gerı cektım hıcbırıyle gorusmuyorum onlarıda engelledım.Eşimede yaptıgımız hiçbir şeyı soylememesını soyledım. Ama bu durumlar benı eşimden sogutuyor.
Henüz 4 aylık olan bir evlilik için fazla entrika mahkeme falan, keşke umursamadan devam etseydiniz hayatınıza herkesi ağır ağır yavaştan tanımaya çalışsaydınız,eşinden neden soğuyosun ?Eşimin ailesi çok dedıkoducu sürekli naptıgımızı kontrol etmeye çalısıyorlar. WhatsApp grupları var ve bu gruba gelınlerı kesınlıkle eklemıyorlar ama gelınlerın naptıgınıda mutlaka merak edıyorlar. Ben çok özelini vs kötü durumları dışarı yansıtan bı ınsan degılım cok utanırım eksıgımın kotu durumumun duyulmasından aılemdende kımselerle konusamıyorum bırgun olurda karsıma cıkarırlar anlattıklarımı dıye.Kaynanam sürekli eşime karın bızı nıye aramaz etmez gıbı söylemlerle dolduruyor oysakı annemı de aramıyorum cok sık bi şekilde. Oysakı eşim tarafından kimle konussam etsem başka ınsanlardan konustuklarımı duyuyorum. Sırf boyle dedıkodularından bunaldıgım için eşimin telefonundan konustuklarını ortaya cıkardım benı mahkemeye falan verdıler henuz daha 4 aylık evlıyım.Ne yapacagım nasıl baş edecegım bılmıyorum.Henuz mahkeme olayından aılemın haberi yok . Haberı olsa babam benı 1 dk burda durdurmaz.Eşim defalarca ablalarını arıyor kızıyor kavga edıyor ama kımseyı sallamıyorlar konusurz nıye konusmayacagız gıbı soylemlerde bulunuyorlar.Yanı dusunun abısınden babasına kadar herkes laf edıyor bu duruma nasıl dayanacagım bılmıyorum. Şuan kendımı gerı cektım hıcbırıyle gorusmuyorum onlarıda engelledım.Eşimede yaptıgımız hiçbir şeyı soylememesını soyledım. Ama bu durumlar benı eşimden sogutuyor.
Nasil ya??? Ne diye size dava actilarSırf boyle dedıkodularından bunaldıgım için eşimin telefonundan konustuklarını ortaya cıkardım benı mahkemeye falan verdıler henuz daha 4 aylık evlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?