Eşimin ailesiyle problemlerim var nasıl davranmalıyım.

Busbuse1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
1
0
1
30
Eşimin ailesi çok dedıkoducu sürekli naptıgımızı kontrol etmeye çalısıyorlar. WhatsApp grupları var ve bu gruba gelınlerı kesınlıkle eklemıyorlar ama gelınlerın naptıgınıda mutlaka merak edıyorlar. Ben çok özelini vs kötü durumları dışarı yansıtan bı ınsan degılım cok utanırım eksıgımın kotu durumumun duyulmasından aılemdende kımselerle konusamıyorum bırgun olurda karsıma cıkarırlar anlattıklarımı dıye.Kaynanam sürekli eşime karın bızı nıye aramaz etmez gıbı söylemlerle dolduruyor oysakı annemı de aramıyorum cok sık bi şekilde. Oysakı eşim tarafından kimle konussam etsem başka ınsanlardan konustuklarımı duyuyorum. Sırf boyle dedıkodularından bunaldıgım için eşimin telefonundan konustuklarını ortaya cıkardım benı mahkemeye falan verdıler henuz daha 4 aylık evlıyım.Ne yapacagım nasıl baş edecegım bılmıyorum.Henuz mahkeme olayından aılemın haberi yok . Haberı olsa babam benı 1 dk burda durdurmaz.Eşim defalarca ablalarını arıyor kızıyor kavga edıyor ama kımseyı sallamıyorlar konusurz nıye konusmayacagız gıbı soylemlerde bulunuyorlar.Yanı dusunun abısınden babasına kadar herkes laf edıyor bu duruma nasıl dayanacagım bılmıyorum. Şuan kendımı gerı cektım hıcbırıyle gorusmuyorum onlarıda engelledım.Eşimede yaptıgımız hiçbir şeyı soylememesını soyledım. Ama bu durumlar benı eşimden sogutuyor.

Eşimin ailesi çok dedıkoducu sürekli naptıgımızı kontrol etmeye çalısıyorlar. WhatsApp grupları var ve bu gruba gelınlerı kesınlıkle eklemıyorlar ama gelınlerın naptıgınıda mutlaka merak edıyorlar. Ben çok özelini vs kötü durumları dışarı yansıtan bı ınsan degılım cok utanırım eksıgımın kotu durumumun duyulmasından aılemdende kımselerle konusamıyorum bırgun olurda karsıma cıkarırlar anlattıklarımı dıye.Kaynanam sürekli eşime karın bızı nıye aramaz etmez gıbı söylemlerle dolduruyor oysakı annemı de aramıyorum cok sık bi şekilde. Oysakı eşim tarafından kimle konussam etsem başka ınsanlardan konustuklarımı duyuyorum. Sırf boyle dedıkodularından bunaldıgım için eşimin telefonundan konustuklarını ortaya cıkardım benı mahkemeye falan verdıler henuz daha 4 aylık evlıyım.Ne yapacagım nasıl baş edecegım bılmıyorum.Henuz mahkeme olayından aılemın haberi yok . Haberı olsa babam benı 1 dk burda durdurmaz.Eşim defalarca ablalarını arıyor kızıyor kavga edıyor ama kımseyı sallamıyorlar konusurz nıye konusmayacagız gıbı soylemlerde bulunuyorlar.Yanı dusunun abısınden babasına kadar herkes laf edıyor bu duruma nasıl dayanacagım bılmıyorum. Şuan kendımı gerı cektım hıcbırıyle gorusmuyorum onlarıda engelledım.Eşimede yaptıgımız hiçbir şeyı soylememesını soyledım. Ama bu durumlar benı eşimden sogutuyor.
Eşinden soğuma belli ki kıskanılıyorsun bu yüzden yapıyorlar merak etme sen sadece eşinle iyi olmana bak özellikle onların yanında etrafa gülücükler saç sen yine iyisin eşin senin yanında boş ver kimseyi takma 2 senelik evliyim daha bu ay öğrendim kimseyi takmadığımda mutlu olabileceğimi

Eşinden soğuman için bı sebep yok bence ailesinin yaptıklarını adama yükleme ablaları arayıp tepki vermesi zaten senin yanında olduğunu gösterir.bu tarz saçma sebeplerle ne kendini ne eşini yiprat daha çok yenisin bırak kim ne konuşursa konuşsun sen kendini esin seni bildikten sonra sıkıntı yok

Eğer eşin aranızda ki durumları evinizin içini yaşadıklarınızı paylaşmıyo ise aranızda kalıyor ise neden eşinizden soğudunuz yapmanız gereken eş ailesine mesafe koyup görüşmeyi kesmek bu kadr bu durumu da eşinize söylemeniz bırakın konuşsunlar dedikodunuzu yapsınlar.. eminim benmde oluyordur yani yapabilecek bir şey yok
Böyleler ve en iyisi uzak durmak . Ben bir şey olmadığı halde mesafeliyim . O grupta yazılanları nerden biliyorsunuz

Henüz 4 aylık olan bir evlilik için fazla entrika mahkeme falan, keşke umursamadan devam etseydiniz hayatınıza herkesi ağır ağır yavaştan tanımaya çalışsaydınız,eşinden neden soğuyosun ?

Konu mahkemeye birbirinden davalık olmaya kadar nasıl geldi?Asıl aydınlatılması gereken kısım bu ki ona göre yorum yapalım he mi?

O WhatsApp grubunda konuşulanlar bu kadar önemli miydi hayatında, ne gerek vardı yani? Görme duyma bilme. Ailen seni orda 1 dk bile durdurmayacak kadar arkanda ise neden eşinin ağzını kapatmak, kök ailesine çeki düzen vermesini istemek yerine milletin özel konuşmasına el uzattın?

Back
X