Eşimin ailesiyle tatile gitmelimiyim

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Hanımlar görümcem tatile cıkıcak eşi gitmiyor beni çağırdı sende gel ben bilmiyorum yanımda bulun diye kv de param yok masrafı ceker sen gelirim dedi şimdi bizim durumumuzda sıkışık biraz görümcem kesin gel ben götürüyorum sizi siz gelmezseniz tek gidemem yol bilmem iz bilmem diyor. Ben daha öncesinden cok gittiğim için heryeri biliyorum. Şimdi ona ödettirmek istemiyorum hepsini ödeyemesemde yine katkıda bulunurum. Sizce napıyım gitsemmi ilerde bir sorun cıkar mı

Görümcenizle aranız iyiyse neden olmasın ama tamamını ödetmeyin tabi. ileride yüzünüze vurma ihtimali yüksek.

Ben olsam görümceme tatil paramı ödemenı kabul edemem ama benim butcem su kadar gune yetiyor bu sartlarda gelebilirim diye acık acık konusurdum.

Yani aranız iyiyse sorun yoksa neden olmasın ki.
Masrafı karşılayın ama biraz her ne kadar ben yaparım dediysede.
Yani siz tanırsınız eğer ilerde bunu sorun yapacak kişiliktelerse problem yaşayacaksanız gitmeyin. Eğer gayet güzel anlaşıyorsanız gidin.

Hanımlar görümcem tatile cıkıcak eşi gitmiyor beni çağırdı sende gel ben bilmiyorum yanımda bulun diye kv de param yok masrafı ceker sen gelirim dedi şimdi bizim durumumuzda sıkışık biraz görümcem kesin gel ben götürüyorum sizi siz gelmezseniz tek gidemem yol bilmem iz bilmem diyor. Ben daha öncesinden cok gittiğim için heryeri biliyorum. Şimdi ona ödettirmek istemiyorum hepsini ödeyemesemde yine katkıda bulunurum. Sizce napıyım gitsemmi ilerde bir sorun cıkar mı
Sorun yasarmiyim diye soruyorsaniz icinize sinmeyen biseyler var demektir ister Görümce ister Kv le alakasi .. olasi sorunla basa cikabilecekseniz cikin tatile :olamaz:

Param varsa ve çok iyi anlaşıyorsak giderdim.

Param yoksa hiçbir yere gitmem. Kimseye de güvenmem yapım gereği

Görümcenizle aranız iyiyse neden olmasın ama tamamını ödetmeyin tabi. ileride yüzünüze vurma ihtimali yüksek.

Ben olsam görümceme tatil paramı ödemenı kabul edemem ama benim butcem su kadar gune yetiyor bu sartlarda gelebilirim diye acık acık konusurdum.
Dedim zaten gelsem bile kaldığım günün ücretini öderim dedim ama sadece yol ücretimi çekebilir

Hiç kimsenin bana tatil ısmarlamasını istemem.
Görümceli tatili de en çok haftasonu dışına çıkmamak şartıyla kabul edebilirim.

Eşi niye gitmiyormuş ?

Back
X