Eşimin ailesiyle tatile gitmelimiyim

Siz bilirsiniz tabii...
Ben bir geceden sonra yanımda kim olursa sadece görümce değil kendi ailemden de birisini istemem,sıkılırım,kocamla yalnız olmak isterim.
Şuanlık iyi anlasıyoruz ilerde sıkıntı yaşarmıyım bilemem tabi ama görümcem falan gelmemi istiyor ben de diyom bikac gün kafamı dagıtsam nasıl olur

Bilmiyom işi var demekki
Valla yanlis anlama da maddi durumuma guvenmiyorsam gitmem. Kayinvalidenin de param yok cekersen giderim demesi cok cirkin. Parasina guvenmeyen niye tatil plani yapar anlamiyorum.

Benim gorumcelerim de esleriyle plan yapmazlar her plani esimle yaparlardi evli ve arabalari oldugu halde, esim ellerini ceplerine attirmaz cunku. Ta ki biz evlenene kadar. Yine plan yaptilar ama ben esimle bas basa gitmek istedim. Esimle gittigimiz ilk gezimizdi ve bizi niye goturmedin deyip bi dunya laf soktular bize. Ailece illa ki biseyler yapilir ayarlanir bence esler de olmali boyle toplu planlarda, ama ben biraz cekimser duruyorum bu tarz planlara yanimda esim olmadan gorumcemle tatile gitmem.

Valla yanlis anlama da maddi durumuma guvenmiyorsam gitmem. Kayinvalidenin de param yok cekersen giderim demesi cok cirkin. Parasina guvenmeyen niye tatil plani yapar anlamiyorum.

Benim gorumcelerim de esleriyle plan yapmazlar her plani esimle yaparlardi evli ve arabalari oldugu halde, esim ellerini ceplerine attirmaz cunku. Ta ki biz evlenene kadar. Yine plan yaptilar ama ben esimle bas basa gitmek istedim. Esimle gittigimiz ilk gezimizdi ve bizi niye goturmedin deyip bi dunya laf soktular bize. Ailece illa ki biseyler yapilir ayarlanir bence esler de olmali boyle toplu planlarda, ama ben biraz cekimser duruyorum bu tarz planlara yanimda esim olmadan gorumcemle tatile gitmem.
Ben eşimle de cok gittim görümcenle ilk kez gidicez. Peki neden önyargılı davranıyorsun canm

Şuanlık iyi anlasıyoruz ilerde sıkıntı yaşarmıyım bilemem tabi ama görümcem falan gelmemi istiyor ben de diyom bikac gün kafamı dagıtsam nasıl olur
Ya ben de görümcemi severim,bir sıkıntımız yok da ben sıkılırım işte.
Size iyi tatiller o zaman.

Canım kocasının ailesiyle veya başka bir çiftle tatile giden gelinler hep sorun yaşamış olarak geri dönüyor burda okuyorum.
Ayy kızlar görümcem eltim ve gayganayla mikkemmel bir tatil yaptık diyen çıkmadı henüz :KK70:
Off korkutma beni ya. Görümcem kesin gel sen gelmezsen gidemem diyor napıcsm neydecemmm

Bence eşler bi müddet birbirinden ayrı kalmalı bu ayrılık bağları daha da kuvvetlendırır dıye bısey okumustum ama gorumcenızle anlasıyorsanız gıdın ama ısın ıcınde kaynanada var ve bırının cebıne guvenıpte tatıle gıtmek bana cok ters bı durum. Ha cebımde param olur ama yıne de ısrarla tatılı o ısmarlamak ıster orası baska

Bence eşler bi müddet birbirinden ayrı kalmalı bu ayrılık bağları daha da kuvvetlendırır dıye bısey okumustum ama gorumcenızle anlasıyorsanız gıdın ama ısın ıcınde kaynanada var ve bırının cebıne guvenıpte tatıle gıtmek bana cok ters bı durum. Ha cebımde param olur ama yıne de ısrarla tatılı o ısmarlamak ıster orası baska
Ben götürüyorum ben ısmarlarım diyor ama yinede otel ücretimi falan ben öderim. Suanlık hepimizin planı gülüp eğlenmek ama kv biraz eski görüşlü bu tür ortamda bulunmamış ben gittiğim zaman biraz rahat takılmak isterim bunlar bana ilerde sıkıntı yaşatırmı bilemiyorum

Ben eşimle de cok gittim görümcenle ilk kez gidicez. Peki neden önyargılı davranıyorsun canm
Anlattim ya canim oyle alismislar ki esimin onlari her yere goturmelerine daha beni ilk defa bi yere goturdu diye bi suru laf soktular bizi niye goturmedin dediler, ustune biz geldikten sonra ayni yere bizi de goturceksin deyip durdular esime tabi ki ben kabul etmedim.
Ama esinle cok gittiysen gorumcenle ilk defa gideceksen iyi niyetli biriyse, iyi de anlasiyorsan gidilebilir aslinda sana da degisiklik olur.

Ben götürüyorum ben ısmarlarım diyor ama yinede otel ücretimi falan ben öderim. Suanlık hepimizin planı gülüp eğlenmek ama kv biraz eski görüşlü bu tür ortamda bulunmamış ben gittiğim zaman biraz rahat takılmak isterim bunlar bana ilerde sıkıntı yaşatırmı bilemiyorum
Oo bence yasatır gıbı duruyor. Olur olmadık bırının yanında anlatır cok rahat takıldı ay soyle boyle dıye ozaman al basına ıs. Bence en guzelı mesafelı olmak

Kötü niyet olsa gel demez ben olsam giderdim. He yarın yaptığını ettiğini hesap eder diye düşünüyorsanız hem teklif edip hem bunu yaparsa onun ayını olur. Gidin tatil yapın oh

Boşver ödesin kız ne olacak borcum olsun ben de sizi götürürüm de... ne güzel görümce maşalah

Anlattim ya canim oyle alismislar ki esimin onlari her yere goturmelerine daha beni ilk defa bi yere goturdu diye bi suru laf soktular bizi niye goturmedin dediler, ustune biz geldikten sonra ayni yere bizi de goturceksin deyip durdular esime tabi ki ben kabul etmedim.
Ama esinle cok gittiysen gorumcenle ilk defa gideceksen iyi niyetli biriyse, iyi de anlasiyorsan gidilebilir aslinda sana da degisiklik olur.
Yok canm bize öyle bişey yapamazlar görümcem busefer bizle gel daha sonra eşinlede gidersin dedi karışmazlar peşimizede takılmazlar. O tek gidemediği için kv ve beni yanında istiyor bende kafa dagıtmak için gidebilirim

Hanımlar görümcem tatile cıkıcak eşi gitmiyor beni çağırdı sende gel ben bilmiyorum yanımda bulun diye kv de param yok masrafı ceker sen gelirim dedi şimdi bizim durumumuzda sıkışık biraz görümcem kesin gel ben götürüyorum sizi siz gelmezseniz tek gidemem yol bilmem iz bilmem diyor. Ben daha öncesinden cok gittiğim için heryeri biliyorum. Şimdi ona ödettirmek istemiyorum hepsini ödeyemesemde yine katkıda bulunurum. Sizce napıyım gitsemmi ilerde bir sorun cıkar mı
Paran yoksa gitme
Kvdeyle tatile zaten gitme,heleki param yok masrafi çekersen diyenle,
o_O

Yılda bir ya da iki sefer olan bir şey tatil. Ona da görümceyle kaynana ile gitmek benlik değil. Kaldı ki insan kocasıyla bile gidince bir yerde yorgunluk, kararsızlık gibi basit konulardan ufak atışmalar oluyor. Ama karşıda kaynana, görümce olunca insan çok ses çıkarmayıp gıcık olarak dönüyor.

Back
X