esimin akli eski sevgilisindemi...

yarenHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
205
0
26
Almanya
isimlerle yapilan bi fal oyunu var. hani kizin ismini ve erkegin ismini yazarsin sonra rakamlar falan en son askiniz yüzde kac cikiyor diye hesaplanir. iste o ask falini yapmis esim. kagidi buldum cok kötü oldum. hemde hamileydim o sira.

sizce esim hala eski sevgilisinimi düsünüyor. bana düsünmedigini söylüyor. cani sIkIldIgI bi anda yapmis öyle diyor. ama ben pek inanmak istemedim. sice durum nedir?

nasıl yani?
yeni mi bakmış o fala?
o kızın adı mı yazıyordu kağıtta?
kaç yaşında eşiniz:26:

yani bir erkegin heleki evlenmis barklanmıs bir adamın eski sevgilisinin ismini yazarak yuzde kac seviyor diye fal bakması pek normal degil amac ne diye dusunur insan durduk yere kimin aklına gelirki bu

Adam seninle evli, sen hamilesin ve o % falı mı bakıyor eski sevgilisinin adıyla?
Can sıkıntısını giderecek başka bişey bulamamış mı?

nasıl yani?
yeni mi bakmış o fala?
o kızın adı mı yazıyordu kağıtta?
kaç yaşında eşiniz:26:

eskiden sürekli yaparlarmis okulda falan. oyun gibi bisey olmus bunlar icin.
evet o kizin adi yaziyordu. ama cok karisikti ben anlamadim onun adi yazdigini. ilk önce kendi adim yaziyor sandim. sordum. heycanlandi kagidi elimden almaya calisti. vermedim. tehdit ettim zorla söylettim kimin ismi yaziyor diye. o kizin adini söyledi. yemin ettirdim baskalarininda adi yaziyormuydu diye. bi kac defa yapmis ayni fali. benim ismimlede yapmis.
esim 28 yasinda

Adam seninle evli, sen hamilesin ve o % falı mı bakıyor eski sevgilisinin adıyla?
Can sıkıntısını giderecek başka bişey bulamamış mı?

laptopu evde birakmisti o gün. is yerinde yapacak bi is olmamis. otur ozur cani sIkIlmIs o yüzden yapmis. öyle diyor...

sizde esinizin bunu can skntisindan yaptigina mi inanmak istiyorsunuz?
askin gözü gercekten kör heralde......

sizde esinizin bunu can skntisindan yaptigina mi inanmak istiyorsunuz?
askin gözü gercekten kör heralde......

o an herhalde ona inanmak istemisim. cok agladi yemin etti ona karsi bisey hissetmedigine. yumusayverdim. affettim. ama su anda isin asli ne acaba diye fikir istiyorum. sizce ne olabilir. yani beni sevmedigini düsünmüyorum. seviyor ama onuda aklindan cikaramadimi acaba. oda evlendi cocugu var.

bence evli olmasina bile gerek yok, bir iliskide eski sevgilinin adi gecmesi hayri alamet degil. sizi kuskulandirmak degil amacim, cok üzgün oldugunuzu sezebiliyorum...ama siz olaya disardan biri gibi bakarsaniz ,,öylesine yazdim'' lafi ne kadar inandirici gelir?

hic inandirici gelmez.

kizlar yani durum tam olarak nasil görünüyor disardan. bana bi anlatin ben körmü oldum acaba gercekten. sizce ona karsi biseyler hissediyormu. beni sevmese niye ayrilmasinki. baska sorunlar yüzünden ben ayrilacaktim zaten. ayaklarima kapandi seviyorum seni birakma beni diye. hatta dedim o zaman merak etme ben, falda adi gecen eski sevgilinin bosanmasina saglarim evlenirsiniz yardim ederim, rahat birak beni dedim...
yani sizce durum nedir?

o oyunu biliyorum.o oyunda rakamlarla oynamak benim içinde bi zamanlar elimi oyalayan, lafamı rahatlatan güzel bişeydi.
eşiniz eski sevgilisini düşünmüyordur emin olun.
düşünmek değildir o.
o insan sana gelene kadar bisürü şey yaşamıştır.
olmuştur.
aklına gelmiştir.yapmıştır.
bunda kesinlikle abartıcak bişi yok.ki bu durumun abartısı o kişiyi eşinizin aklına düşürür.gerek yok.
o yapılan şey o anda öylesine yapılmış.bir anda aklına gelinmiş.belli bir amaca hizmet etmeyen.açıklaması zor ve saçma bişidir.
can sıkıntısı demesinin nedenide saçmalığındandır.
gönlünü ferah tutmalısın.
o senin eşin.
ve senin yanında.
sadece bunu düşünmeli aklını böyle şeylerle oyalamamalısın.
eşine inandığını ona göstermek yapılacak en akıllıca şeydir.

tam senin dedigin gibi anlatisor oda. eski okul defterlerinde buna benzer birsürü fal oyunu var. el aliskanligi oldugunu bende anladim aslinda. ondan affetmek istedim belkide.

tam senin dedigin gibi anlatisor oda. eski okul defterlerinde buna benzer birsürü fal oyunu var. el aliskanligi oldugunu bende anladim aslinda. ondan affetmek istedim belkide.

bunun affedilmicek tarafı neresi ki.yani bunun için affetmemek biraz komik değil mi sencede.
insanlar bisürü şey yaşarlar evlenip aile kurana kadar.bazıları yarım kalır bazıları gerçekten biter.
ama birsürü insan gelir geçer insanın hayatından..
emin ol sadece eski sevgilisi değil daha eskisiyle de yapmıştır o oyunu.
çıkan sonuç onu mutlu etti yada mutsuz etti mi sanıyorsun.
emin ol dikkat bile etmemiştir.
o an gerçekten canı sıkılmıştır.
eskiden kalma bi alışkanlığa gitmiştir eli.
aklınada o kız gelmiştir yapmıştır.
bunlar olur.
kesinlikle kafaya takılıcak bişi değil o.hayatı zindan etme adama.

yok konusu bile acilmiyor artik ama iste aklimi kurcaliyor. senin gibi anlatanda olmadi. anlatim fikir istedigim kisiler ya sustu beni kirmak istemedi. yada konuyu gecistirdi.

yok konusu bile acilmiyor artik ama iste aklimi kurcaliyor. senin gibi anlatanda olmadi. anlatim fikir istedigim kisiler ya sustu beni kirmak istemedi. yada konuyu gecistirdi.

aynı şeyleri bende yaptım zamanında.
muhasebeciyim.
iş aralarında kafamı boşaltmak için yapardım.
bisürü insanla..eski sevgililerimle..arkadaşlarımla..
kocamı mı sevmiyordum?
yada bi başkasını mı seviyordum?
kocama deli gibi aşığım ben.gözünün içine bakıyorum.
önemli bi ayrıntı değil bu takma kafana.
ne kendini üz ne kocanı.

iyiki sana rastladim :) yoksa yillarda gecse acaba diye aklimi kurcalayacakti hep. herseyde bi hayir varmis. iyiki bu sitede aradim sorular. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…