esimin akrabalari

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
23
38
35
Mrb kizlar ben yeni evliyim nerdeyse 1 sene olucak yeni gelin sayilirim heralde esimin akrablariyla ne zaman bi araya geldigimizde gozleriyle hep beni inceliyorlar sadece kadinlar ama ozellikle buyukler hemde halalar, yengeler vs. Boyle bi acik yakalamaya calisir gibi uzun uzun bakmalar bazilari ben bakinca gozlerini kaciriyor bazilarida hala bakiyo anlamiyorum. Ustunde bakis incelenme hissetiginde insan ister istemez kasiyor rahat olamiyorum onlar yuzunden sinir olmaya basladim bide cok dedikoducu ve acik yakalamaya calisan fesat ve kiskanc kisiler oldugunu demisti esim onlarin yaninda nasil rahat olabilirim sizce cok fazla ic ice degiliz ama yakin akraba olduklari icin denk gelebiliyoruz malesef bi arada olabiliyoruz bazen

Bişey yapmanıza gerek yok.
Kendiniz olun yeter.
Eşiniz de söylemiş zaten size ne olduklarını.
Açık vermeyeceğim diye uğraşırken daha çok hata yaparsınız..

Umursamamaya calisin. O tip insanlar her ailede oluyor. Ki zaten bi insan birini birşeyler kinarsa bunu yaşamadan olmezmis. Siz kendinize guvendikten sonra gerisini bosverin bence.

Aynen benim akrabalar hepsinden olabildigince uzak durmaya calisiyorum. bende senin gibi yanlarinda hic birsey yapmiyor cici kizlari oynuyorum bence sen yine dikkatli olmaya devam et. kendi gelinleri senden beter seyler yapar ama onlar sadece seni konusurlar. cok guvenmediklerine de icini acma. dedikoducularsa ertesi gun butun sulale ogrenmis olur. ACI ama gercek. dusun yani ben gelin bile degilim ailenin has kiziyim ama bana bile laf edecekler. Tabi laf edecek birsey bulabilirlerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…