- Konu Sahibi babykiller
-
Öncelikle bu nasıl bir nick babykiller, hiç anlam veremedim. Bir insan kendine neden bu ismi koyar ki açıklar mısınız?
Konuya gelirsek, eğer eşine de evlenmeden önce akrabalarınla ilgili bilgi verdiysen o yüzden gitmek istemeyebilir. Ben de olsam gitmek istemezdim sonuçta.
Ama sanırım sadece sizin ailenize karşı öyle değil kendi ailesine karşı da aynı, o zaman eşinizin karakteri böyle.
Ona akraba ilişkilerinin öneminden, ne olursa olsun insanların kalbini kırmamak gerektiğinden falan bahsedin.
Yani bizim akrabalarımızın içinde de var dedikoducu insanlar ama ne yapalım gitmeyelim mi, herkesi böyle çıkarırsak hayatımızdan, kimse kalmayacak çevremizde.
O yüzden insanları eğer size çok zarar vermiyorlarsa olduğu gibi kabul edin.
benimde sen yazınca dikkatimi çekti kürtaj falan muhabbetidir belki
Canım zaten demişsin gidip gelirler ama sonra arkalarından demediğini bırakmaz diye. E akrabanda olsa bu tarz insarlala ben olsam görüşmezdim zaten. Bence eşin iyi yapıyor. Ben olsam hiiiç gitmezdim bile. Dedikoducu insanlar yüzünden huzurunu bozma. Oh negüzel ne gelen var ne giden. Az görüşmek özellikler akrabalarla her zaman daha iyidir.
Gerçekten hiç anlam veremiyorum acaba anlamını bilmiyor mu? Sanmıyorum
Cidden öyle dalgındım ki siz bahsedince farkettim.
Bu nedir ya?Kürtaj bile olsa bunu bu şekilde afişe etmemeli.
İçimden gelmedi yorum yapmak.
Bence konu sahibi bi açıklama yapmalı.
canım senin ailene göndermemesini anladım ama kendi ailesine neden götürmüyorki?onu sordun mu canım peki ona ne cvp veriyor?bence görüşmesen bile yılda birkerede olsa enazından bayramda gitmen lazım sonuçta akrabaların iyi yada kötü canım sana bu konuda katılıyorum....peki annenler eşinin tavırlarından anlıyorlardır onlar ne diyor bu duruma?bide kayınvalidenler var onlar görüşmemenize ne diyorlar?
eşinin kişiliği ilginçmiş yani kendi akrabasıyla bile gitme gelme olayını sevmediğine göre demek ki yapısı bu.misafirlik olayını sevmeyen bir tip:44:
bu olabilir ama senede 1 de olsa akrabaların aranıp sorulması nişanlarında düğünlerinde bulunulması gerektiğini düşünüyorum ben
eşinle açıkça bunu konuş.neden böyle yaptığını sor.sık sık gidelim demiyorum ama bayram hastalık düğün gibi durumlarda bu insanlarla görüşmeliyiz de
umarım seni anlar canım
Akrabalarından uzak dur, onlardan her türlü zarar gelir,
ne diyeyim yanlış yapıyorsun gerçekten sana zarar veriyorlarsa görüşme ama sadece kocan istediği için görüşmüyorsan enteresan bir yapın var derim
ayrıca bir çözüm bulmak için çok çok geç
sen zaten taaaa nişanlıyken kabul etmişsin bu olayları şimdi evlenmişsin neredeyse 2 sene olacak yenimi anladın?
Akrabalarının yüze gülen, ama arkadan her türlü konuşan karakterde olduklarını kendin söylemişin.
Eşin akrabalarına gitmiyor diye, eşinden boşanmayı da düşünmüşsün. Peki değer mi?
Nişanlılık deneme sürecidir, nişanlıyken bu sorunu yaşayacağınız çok belliymiş,
henüz nişanlıyken bile bu konuda moralinizi bozmuş, neden o zaman önlem almadınız?
"Eşim kötü biri değildir.Birçok eşe göre gördüğüm kadarıyla daha değer verir ama bu konuda beni çok ağlattı ve bu yüzden o kadar üzüldüm ki boşanmak bile geldi aklıma"
demişsiniz ya hani;
bence, madem akrabalarınız çok da değer insanlar değilmiş, onlara eşimi götüreceğim diye
kendinizi de eşinizi de yıpratmayın. Eşinizle mutlu olmaya bakın.
Bu konuda herhangi bir çare bulacağınızı pek sanmıyorum çünkü;
annemle, babam da öyledir. Biri 54, biri 66 yaşında ve hala bu nedenle tartışırlar, yıllardır uzlaşamadılar.
Annem akrabalarına çok bağlıdır, gider-gelir, babam da tam tersine gitme-gelme durumlarını hiç sevmez.
Annem başlarda çok zorlamış babamı, baktı ki olmuyor, gideceği heryere tek başına gitti bugüne kadar.
Annemi seven, gerçekten dost olan akrabaları da babamı öyle kabullendiler,
annem onları arayıp, sorduğu için babamın hareketi nedeni ile anneme hiçbiri darılmadı.
Babam da eşiniz gibi ister annemin, ister kendi tarafı olsun kimseye gitmez, bayramlarda gider sadece,
o da canı istediği yerlere...
Siz de öyle yapabilirsiniz, istediğiniz akrabanıza kendiniz gidebilirsiniz, sizi gerçekten seven;
eşinizin değil, sizin tutumunuzu baz alır.
Eğer eşiniz kendi ailesine, akrabalarına yakın olsa, sadece sizinkilere karşı isteksiz olsa;
çok büyük hata yapardı, her iki tarafa da soğuk, uzaksa;
babamda da gördüm ki zorlamayla olmuyor bu işler.
Öncelikle bu nasıl bir nick babykiller, hiç anlam veremedim. Bir insan kendine neden bu ismi koyar ki açıklar mısınız?
Konuya gelirsek, eğer eşine de evlenmeden önce akrabalarınla ilgili bilgi verdiysen o yüzden gitmek istemeyebilir. Ben de olsam gitmek istemezdim sonuçta.
Ama sanırım sadece sizin ailenize karşı öyle değil kendi ailesine karşı da aynı, o zaman eşinizin karakteri böyle.
Ona akraba ilişkilerinin öneminden, ne olursa olsun insanların kalbini kırmamak gerektiğinden falan bahsedin.
Yani bizim akrabalarımızın içinde de var dedikoducu insanlar ama ne yapalım gitmeyelim mi, herkesi böyle çıkarırsak hayatımızdan, kimse kalmayacak çevremizde.
O yüzden insanları eğer size çok zarar vermiyorlarsa olduğu gibi kabul edin.
kendiniz söylemişsiniz işte ''kuzenim sağolsun gidip herkese yetiştirmiş bize surat yaptı diye'',
bu tür insanlardan uzak durmak gerekir akraba bile olsa....halalar teyzeler amcalar diyosunuz hala,aman yanlış anlamasınlar diyosanız siz arayın tlfnla hal hatır sorun,yada eşinizden ayrı görüşebilirsiniz
bence eşiniz mecbur etmeyin,insanlara istemediği şeyleri zorla yaptırmak olmuyo,onuda öyle kabul etmişsiniz zaten.
ailelerinizle görüşüyomuşsunuz sonuçta,
huzurunuzu bozduğunuza değmez,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?