• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin alyansı...

nişanlıyken benim eşimde aynı şekilde hastane vcsinde unutmuştu ama bizimkini başhekim bulmuş güvenliğe vermiş şansımız varmış

ne felaket senaryoları aman ne senaryolar.altı üstü yıkarken çıkarmış ve hastaneye gitmiş adam sonuçta bunalım bir yer ve unutmuş.çok olumsuzluklar okuduğumuzdan acabaların oluşması da doğal gerçi.
ben olayın eşiniizn anlattığı gibi olduğuna inanarak söylüyorum tabi ki vicdan yok hırsız bu. 20 tl de aynı rahmetli anneden kalan kolye de alyans da.umarım bulursunuz

insanlarda vicdan arama canım :50:kötü niyetli birinin eline geçtiyse alyansmış bu manevi değeri vardır gideyim sahibini bulayım demez ki bulduğuna sevinir
zamane kötü gerçekten şaşırmıyorum artık hiçbirşeye:19:

Geçmiş olsun ,geçen sene eşim alyansını kaybetmişti.En son lavaboda elini yıkadığını hatırlıyordu(elini yıkarken,hatta duş alırken bile çıkarmaz:1:o da temizlensin diye)
Arabasında buldu elini yıkadıktan sonra parmağından düşmüş.Bulunca çok sevinmiştik herşeyden önce manevi değeri var.

üzülmeyin bu kadar, geçmiş olsun, benim alyansım yıllardır olmuyor parmağıma, takmıyorum bile.
bu arada ellerinizi yüzükle nasıl yıkıyorsunuz ya, altına sabun girer ıslak kalır, rahatsız eder
ben de yüzükle el yıkamam çıkarırım sonra çok iyi kurulamadan takarsam ordaki deri hassaslaşır bembeyaz olur ve soyulur bende, bende mi bir sorun var acaba :26:

el yikamak için neden çiakrmi$ sormadinizmi
ba$ka bi$ey için çikarip size yanli$ aktarmi$ olabilirmi
unutulabilir insanlik halidir ama onemli olan unutmak deil parmakdan çikarmak bence ..
insanlar bi bilerzik için can aliyolar ba$i bo$ yuzuk almi$lar çok deil bence ..artik boyle bi dunyadayiz ve bunu kabul etmeli ona gore davranmali , ya$amaliyiz ..

aklımda eşimle ilgili kötü bir şey gelmedi gelmez de zaten. yüzüklerimiz işlemeli ve bozulmaya meyilli olduğundan hep çıkarırız. yorum için tşkler..

Geçmiş olsun ama üzülmeyin cana gelinceye kadar mala gelsin.

Bizde yüzüğü eşim takar :1: Ben takmam bana çok anlamsız gelen bir ritüeldir yüzük takmak

Son düzenleme:
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. bazı yorumlar gülümsetti sağolun... bunun dert olmadığını savunan arkadaşın cevabı da mesajın içinde vardı zaten. dert etmiyorum, üzüntümü paylaşmak istedim sadece...

Neler neler oluyor her gün yani bir tane bilezik için bile insanın canına kıyan insanlar var hatta bileziği de geçtim 5 lira için bile insan canına kıyanlar var toplum malesef ki.Yani bulmuşken alan birisi olmuş olabilir alyansı da.Yine de inşallah vicdanlı birisi almıştır da bir güvenilir bir yere teslim etmiştir diyelim biz.

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Back
X