eşimin amacı sizce ne ???????

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
kayınvaldemle bazı problemler yaşadık ve artık görüşmüyorum eşim bunu problem yapıyomuşkafasında öle dio ... eşimi seviyosam evliliğimin devamını istiyorsam ailesiyle ii gecinmek zorundaymışım yoksa bu böle gitmezmiş hıı bu arada bu zamana kadar ikimiz sadece ailesi yüzünden tartıştık nese bende sen bilirsin o zaman dedim oda tekrar sonumuzu göremiyorum dedi ve ben tekrar sen bilirsin dedim sizce boşanmak mı istiyo veya ilk adımı benden atmamımı bekliyo ama ben atamam ki daha 4 aylık bebeğim var ama annesiylede ii olamam ki soğudum bi kere yalandan seviyomuş gibi davranamam doğama aykırı başta... siz olsanız bu durumda ne yapardınız

bu tarz tehditvari yaklaşımlardan hiç hoşlanmam.
problemlerinizin ne olduğunu bilmiyorum ama eşiniz daha mantıklı yaklaşsaydı hatırı için selam verin geçin derdim ama dediğim gibi bu şekilde tehdit eder gibi konuşulursa iş inada biner bence.

bu tarz tehditvari yaklaşımlardan hiç hoşlanmam.
problemlerinizin ne olduğunu bilmiyorum ama eşiniz daha mantıklı yaklaşsaydı hatırı için selam verin geçin derdim ama dediğim gibi bu şekilde tehdit eder gibi konuşulursa iş inada biner bence.

zaten slm vermem demedim ki sen olduğun müddetce giderim ama tek başıma asla gitmem artık annene eski yakınlığımı asla bekleme göstermem artık dedim ....
hayır efendim ben onları sevmek zorundaymışım

sence seni birakirmi bu durum yuzunden?
yoksa tehtit edip gozunumu korkutmaya calisiyor yalandan
bunlari iyi anla ona gore davran
boyle devam ederse biter aramiz demeye getiriyor lafi
ne kadar samimi orasini bilemeyiz sen daha iyi bilirsin

yaa yapmayın lütfen bebeğiniz var eşinizi seviyosunuz aslında,e bi kaynananızı da kabulleniverin canım sonuçta annesi insan ne olursa olsun annesini atmaz bunu unutmayın,yazık değil mi çocuğunuz baba sevgisinden yoksun büyüsün bu kadar kolay mı evliliğinden vazgeçmek...eşiniz sizi aldatıyo mu?hayır,evine bakmıyo mu?hayır,sorumsuz mu?hayır.bunları yaşadığı halde evliliğini kurtarmak için çırpınan kadınlar var bu forumda bile onlarcası var...
çok sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz ama bir bayramda seyranda elini öpmekle ne kaybedersiniz?eminim eşiniz sizden fazlasını beklemiyodur...
bir erkeği annesiyle eşi arasında seçim yapmak zorunda bırakırsanız iddia ediyorum %90'ı annesini seçer(özellikle evliliğin ilk yıllarında)
yazık günah bu kadar fevri davranılır mı,söz konusu evliliğiniz ve ortada bir çocuk var:olmaz::olmaz:

zaten slm vermem demedim ki sen olduğun müddetce giderim ama tek başıma asla gitmem artık annene eski yakınlığımı asla bekleme göstermem artık dedim ....
hayır efendim ben onları sevmek zorundaymışım

zorla nasıl sevdirecekmiş onun da tarifini verseydi kocanız bari.
tek başınıza gitmenize gerek yok zaten, anlamadım valla eşinizin derdini.
he deyin çok seviyorum diyin; ama birlikte gidince aşkım kabarıyor onun için yalnız gitmeyeyim diyin kaydirigubbakcemile3

"saygida mecburiyet, sevgide ozgurluk vardir" zorla sevemezsin ama esinin ailesi diye saygi gosterirsin o kadar

hımm canımm anladıgım kadarıyla eşin ailesine cok acayip düşkün ki geneli öle benim eşimde öle tabiki.......
annasiyle aranın iyi olmasını istiyo belli ki....canım sanki duymuyomuyuz ailesi için eşini evden kovanları bak bide bebişin varmış nolur sevme ama napıcan eşin için iyi gecinmeye bak o halde sende tatlışım.....
canım biz olsak sileriz ama erkekler cok cekiniyo ailelerinden sende çok haklısın sevmiyosan o öle gider artık ...
rabbim yar ve yardımcın olsun canımcım ne diyeyim.....

sence seni birakirmi bu durum yuzunden?
yoksa tehtit edip gozunumu korkutmaya calisiyor yalandan
bunlari iyi anla ona gore davran
boyle devam ederse biter aramiz demeye getiriyor lafi
ne kadar samimi orasini bilemeyiz sen daha iyi bilirsin

valla arkıadasım konu annesii olunca hiç kestiremiyorum ne yapacagını ama gercekten bırakmayı düşünüyorsada beni bebeğini annesi yüzünden bırakan adamdan ne son bekleyebilirdim ki derim hiç üzülmem çeker giderim

yaa yapmayın lütfen bebeğiniz var eşinizi seviyosunuz aslında,e bi kaynananızı da kabulleniverin canım sonuçta annesi insan ne olursa olsun annesini atmaz bunu unutmayın,yazık değil mi çocuğunuz baba sevgisinden yoksun büyüsün bu kadar kolay mı evliliğinden vazgeçmek...eşiniz sizi aldatıyo mu?hayır,evine bakmıyo mu?hayır,sorumsuz mu?hayır.bunları yaşadığı halde evliliğini kurtarmak için çırpınan kadınlar var bu forumda bile onlarcası var...
çok sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz ama bir bayramda seyranda elini öpmekle ne kaybedersiniz?eminim eşiniz sizden fazlasını beklemiyodur...
bir erkeği annesiyle eşi arasında seçim yapmak zorunda bırakırsanız iddia ediyorum %90'ı annesini seçer(özellikle evliliğin ilk yıllarında)
yazık günah bu kadar fevri davranılır mı,söz konusu evliliğiniz ve ortada bir çocuk var:olmaz::olmaz:

ben onu aldatıyormuyum yemeğinimi yapmıyorum güzel davranmıyormuyum hayır.... bizim zaten ikimiz hakkında bi problemimiz yok zorlada insan sevilmezki ben ilk zamanlar o kadını annem yerine koydum ne oldu peki sonuç ? afedersinz köpek yerine konmadık cıvık cıvık muhabbet asla sevemem seviyorum diyemem hıı eşimin hatırına konuşurum ama sadece o kadar

yahu sevmek zorunda degılsınız kı
aranızda bır saygı olsun, cok fazla yuz goz olmayın bıttı gıttı.
polıtık olmakda fayda var.

kararli ve cesaretli olman guzel...
ama esinin aklinda zoru var herhalde beraber gitmeyi kabul ediyorsun sonucta
ama zorla sevdirmek sevgi gosterilerinde bulunmani istemesi tuhaf
peki kaynanandan nefretmi ediyorsun sence bir seyler duzelemezmi
arti dort aylik bebisinle sirf bu nedenle bosanmayi goze alan bir adama ne kadar guvenilirki

sinirle emri vaki konusmus olabilir. belki yatısınca mecburiyetının olmadıgını anlar..

ben onu aldatıyormuyum yemeğinimi yapmıyorum güzel davranmıyormuyum hayır.... bizim zaten ikimiz hakkında bi problemimiz yok zorlada insan sevilmezki ben ilk zamanlar o kadını annem yerine koydum ne oldu peki sonuç ? afedersinz köpek yerine konmadık cıvık cıvık muhabbet asla sevemem seviyorum diyemem hıı eşimin hatırına konuşurum ama sadece o kadar

e bak kendin diyosun eşimle sorunum yok diye,bizim dediğimiz de bu işte azıcık politik ol yahu sarmaş dolaş olmak zorunda değilsin azıcık sever gibi görün olsun bitsin,çocuğunu baba sevgisinden yoksun büyütmek daha mı iyi,hem bakarsın ilerde kaynananla aran düzelir,hatasını anlar senin değerini anlar...
evliliğine şans ver kaynanan bir dış etken onun yüzünden evliliğinin bitmesine izin verme...

kararli ve cesaretli olman guzel...
ama esinin aklinda zoru var herhalde beraber gitmeyi kabul ediyorsun sonucta
ama zorla sevdirmek sevgi gosterilerinde bulunmani istemesi tuhaf
peki kaynanandan nefretmi ediyorsun sence bir seyler duzelemezmi
arti dort aylik bebisinle sirf bu nedenle bosanmayi goze alan bir adama ne kadar guvenilirki

dort aylik bebisinle sirf bu nedenle bosanmayi goze alan bir adama ne kadar guvenilirki [/COLOR][/B][/QUOTE]
işte benimde korktuğum şey bu...
evet kaynanamdan artık nefret ötesi nefret ediyorum hele kocamın bu tavırları dahada alevlendiriyor beni

senin yasadigin ayni durumu en yakin arkadasim yasadi esi ayni sebeple arkadasimi bosadi arkadasimin evliligi bozulmasin diye onca cabasina ragmen!eger esini seviyorsan ve yuvanin dagilmasini istemiyorsan politik davran ve kayinvalidenle arani duzeltmeye calis...

kayınvaldemle bazı problemler yaşadık ve artık görüşmüyorum eşim bunu problem yapıyomuşkafasında öle dio ... eşimi seviyosam evliliğimin devamını istiyorsam ailesiyle ii gecinmek zorundaymışım yoksa bu böle gitmezmiş hıı bu arada bu zamana kadar ikimiz sadece ailesi yüzünden tartıştık nese bende sen bilirsin o zaman dedim oda tekrar sonumuzu göremiyorum dedi ve ben tekrar sen bilirsin dedim sizce boşanmak mı istiyo veya ilk adımı benden atmamımı bekliyo ama ben atamam ki daha 4 aylık bebeğim var ama annesiylede ii olamam ki soğudum bi kere yalandan seviyomuş gibi davranamam doğama aykırı başta... siz olsanız bu durumda ne yapardınız

Back
X