- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
Bana pek normal gelmedi. Çıkıp hafta sonunda gelsin görsün eşini, ne o öyle her duş öncesi içtimaya dizilmek?
Ben de yapıyorum ama yapmadığım zaman ısrar ediyor. Bu da sinirimi bozuyorKocanızın istekleri bana normal geldi. Ama güvenmemek için belki bir nedeniniz vardır bilemem benim kocam istese ben yapardım
6 saat var aramızda. Ben 8-5 çalışıyorum. Eşim nöbet usulü çalıştığı için 3 haftada bir dinlenme günü cumartesi pazara denk geliyor. Öyle olunca her hafta sonu görüşemiyoruzHaklısın bende biraz pimpirikliyimdir bu konularda,bende güvenemiyorum o yüzden. Bir de fotoğraf falan neysede görüntülü konuşurken böyle şeyler yapmak pek bana göre değil. Belliki sana göre de değil. Eşin buna saygı duymalı. Çok mu uzak yerlerdesiniz,gelip gitme imkanınız da mı yok?
Peki hafta sonu tatillerinde çıkıp gelmiyor mu?Her duş değil aslında. Cinsel isteği olduğu zaman böyle yapıyor.
Tek gösterimlik fotoğrafın ve görüntülü konuşmalarımızın kayıt olmadığını söylüyor.İnternet ortamına güvenmediginizi söyleyince ne diyor peki?
Valla biz eşimle yeri geldi 3 ay ayrı kaldık yerdi geldi 5 ay.
Hic böyle isteklerde bulunmadı.
Sanirim ben de yapamazdım:/
Tayin aldırıp birinizin diğerinin yanına gitme şansı yok mu?6 saat var aramızda. Ben 8-5 çalışıyorum. Eşim nöbet usulü çalıştığı için 3 haftada bir dinlenme günü cumartesi pazara denk geliyor. Öyle olunca her hafta sonu görüşemiyoruz
6 saat var aramızda. Ben 8-5 çalışıyorum. Eşim nöbet usulü çalıştığı için 3 haftada bir dinlenme günü cumartesi pazara denk geliyor. Öyle olunca her hafta sonu görüşemiyoruz.Peki hafta sonu tatillerinde çıkıp gelmiyor mu?
İnsan ne kadar uzakta olursa olsun gelir yani,cinsellikse o zaman da olur. Ama sanal ortam pek hoş gelmiyor bana şahsen. Kamera karşısında çıplak,kendini salak gibi hisseder insan. Bir de cinsellik sanalda da olsa karşılıklı olmalı. Siz soyundunuz,adam sizi izledi,kendi ihtiyacını karşıladı,peki siz ne yaptınız? Sizin ihtiyacınıza nooldu? Boş iş,karşılıklı zevk olmadıktan sonra işe yaramaz görüyorum ben şahsen. Bu konuda ısrar etmesi bile tuhaf.
Ay ne bileyim öyle bile olsa ben bu konularda paranoyağım birazTek gösterimlik fotoğrafın ve görüntülü konuşmalarımızın kayıt olmadığını söylüyor.
Belediyede çalışıyoruz biz. Belediyede bu işler o kadar zor ki. Torpil vs istiyor. Bizim de torpilimiz yok. Hatta bir kere bu tayin mevzusu canımı sıktığı için burada konu açtım da tanıdık bulmaya çalışıyorum deyince ne laflar yedimTayin aldırıp birinizin diğerinin yanına gitme şansı yok mu?
Hee bu belediyede çalışanların kadrosu,tayini falan kpss ile atanan normal memurlardan farklı oluyordu dimi? Hatta açıktan atama,merkezi atama mı ne öyle bi şeyler vardı sanırım?Belediyede çalışıyoruz biz. Belediyede bu işler o kadar zor ki. Torpil vs istiyor. Bizim de torpilimiz yok. Hatta bir kere bu tayin mevzusu canımı sıktığı için burada konu açtım da tanıdık bulmaya çalışıyorum deyince ne laflar yedim
Açıktan merkezi atama vs durumlarını töa bilmiyorum. Biz kpss+mülakat ile girdik. Ama tayin dediğiniz gibi farklı. Gitmek istediğimiz kurumda yer buluyoruz, sonra kendi kurumumuz izin (muvafakat) veriyor ancak öyle gidebiliyoruz. Yani belediye başkanlarının insiyatifinde. Eşimin bulunduğu ve aynı zamanda benim memleketim olan belediye beni almıyor. Belediye başkanı eşler aynı kurumda çalışamaz diyormuş! Ayy yine deştim yaramıHee bu belediyede çalışanların kadrosu,tayini falan kpss ile atanan normal memurlardan farklı oluyordu dimi? Hatta açıktan atama,merkezi atama mı ne öyle bi şeyler vardı sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?