Eşimin anlam veremediğim istekleri

Kendi çalıştığım belediye de 5 yıl nakil yasağı var diyor. Kaldık öyle.

Eş arasında mesafeden dolayı cinsel hayat gerçekleşmediği için bu yola başvurması normal geldi bana. Ancak internete güvenmemekte haklısınız da şuan iş oraya girerse olaylar çok karışık tuvalette giyinirken ederken telefonlar hep elimizde artık

Tüm telefonların siz isterseniz kamerayı açmayın eski flaşlı fotoğraf makinası ile bakın aralıklı düzenli olarak görüntünüz kayıt ediliyor. iPhone üzerinde yüz kere denendi. Kamera ön ve arkasını insnalar bantlıyor ve özel koruyucular var.

Tüm çektiğiniz resimler internette depolanıyor.

Yapay zeka için kullanıldığı söyleniyor ama sonuçta uygulamaları bedava kullandığınız için bunlara onay vermiş oluyorsunuz.

Asla ama asla böyle işlere girmeyin.
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de

İnsan değişmez ki. Nişanlıyken neyse şimdi o . O zamandan tersleyip istemediğinizi söyleyecektiniz

O gelse yanına?

Bu dediğini tam anlayamadım. Açabilir misin biraz?

Telefonların kameralarından en azından iphone öyle belirli aralıklarla otomatik görüntü alınıyor. Hatta deneyin videosu da vardı. Parmakla kapatıldığında çekilemiyor parmağı çektiğiniz amda hemen tekrar görüntü alıyor. Bunu test etmek için digital fotoğraf makinasının kamerasından bakıp video çekilmişti.

Bir çok ülkede bundan dolayı kameraları kapatan kılıflar var.

Bizim evde diz ustu bilgisayarlarin dahi kameralari da siyah bantlidir hep.

Android'te de oluyor mu acaba? Benim kılıfta da arka kamerayı kapatıp açabiliyorum istediğim zaman

Android'te de oluyor mu acaba? Benim kılıfta da arka kamerayı kapatıp açabiliyorum istediğim zaman

Ön kamerayı da kapatın zaten Facebook, tik tok ve Faceapp’ler herkesin resimlerini toplayıp bu sanal zeka gelişimi için kullanıyorlarmış. Kapatın yani.

Yıllar önce Facebook sizin göz hareketlerinizi takip ediyordu.

Son düzenleme:
Eşinize güven konu değil aslında. İnnternet ortamında ben de böyle şeyleri pek uygun görmüyorum. Bir de günün günü var, nikahlı kocam bile olsa belli başlı görüntülerim onda olmasın isterim. (Sözüm meclisten dışarı, ben biraz şüpheci biriyimdir de)
İçinize sinmeyen bir şey varsa yapmayın ama eşinizin de saygı duyması lazım

Gönderdiklerinizi movie maker'den uç uca eklesin.
Bir süre sonra kendi filmini yapar zaten.
Sonrasında isterse ; "aç,gonderdiklerimi izle" dersiniz
Yenilerini isterse ; "sezon finali yaptım artık beklemek zorundasin" diyerek devam edersiniz.
Sonuç olarak bir sanat icra ediyorsunuz,kamera karşında soyunmak,çekici ve cazibe düzeyi yüksek videolar göndermek kolay değil.
İstemiyorum,sıkıldım,havama değilim de diyebilirsiniz. Her sanatçı gibi kapris yapmak sizin de hakkınız

Son düzenleme:
Eşim 7 ay gurbette çalıştı. Böyle devam ettik bizde. Karşılıklı tabi. Yni o rahatladıysa bende rahatladım. Ayrıca video yada foto gibi değil. Görüntülü konuşarak. Ama son 1 aya yakın bende rahatsız olmuştum bu durumdan. Sonra eve geldi zaten

Bence gayet normal zaten yeni evlisiniz benim de sevgilim farklı bir ülkeye taşındı o sormadan ben atıyorum çoğu zaman ama evet güven konusunda haklısınız yüzünüzü asla göstermeyin çekerken. kaybolan mesajlar vs var. ama bence bu iş konusu sıkıntı tayin yoksa neden evlendiniz bunu halletmeden? birinizin istifa etmesi gerek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…