- 30 Ocak 2016
- 762
- 1.309
- 113
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
Kendi çalıştığım belediye de 5 yıl nakil yasağı var diyor. Kaldık öyle.Açıktan merkezi atama vs durumlarını töa bilmiyorum. Biz kpss+mülakat ile girdik. Ama tayin dediğiniz gibi farklı. Gitmek istediğimiz kurumda yer buluyoruz, sonra kendi kurumumuz izin (muvafakat) veriyor ancak öyle gidebiliyoruz. Yani belediye başkanlarının insiyatifinde. Eşimin bulunduğu ve aynı zamanda benim memleketim olan belediye beni almıyor. Belediye başkanı eşler aynı kurumda çalışamaz diyormuş! Ayy yine deştim yaramı
Eş arasında mesafeden dolayı cinsel hayat gerçekleşmediği için bu yola başvurması normal geldi bana. Ancak internete güvenmemekte haklısınız da şuan iş oraya girerse olaylar çok karışık tuvalette giyinirken ederken telefonlar hep elimizde artıkMerhaba kızlar. Konuyu cinselliğe mi yoksa buraya mı açsam bilemedim ama canımı sıktığı için bir derdim var sayfasına açmak istedim.
Biz eşimle 4 aylık evliyiz ve nakil (tayin) alamadığız için mecburen ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu da hayatımızı çok etkiliyor.
Eşim çoğu zaman görüntülü konuşmalarımızda bir yerlerimi göstermemi istiyor. Özledim seni, seni göremiyorum zaten, yanımda değilsin. Görmek istiyorum (özel bölgelerimi) diyor. Ne zaman duşa giriyorum veya duştan çıktım desem görüntülü arıyor veya fotoğraf istiyor. Fantazi istiyor. Ben sürekli bu isteklerini karşılayamam ve İnternet ortamına güvenmiyorum. Bazen isteklerini karşılıyorum, yapmıyor değilim ama artık iyice sinir oluyorum. Seni özlüyorum işte, internette bir sürü video görüntü var onlara bakmıyorum seni istiyorum işte ne var bunda diyor. Az önce de böyle bi konu geçti aramızda sinirlendim bağırdım kapattım telefonu.
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de. Sizce bu davranışları normal mi? Çok öfkeliyim şu an.
NOT: Eşime güveniyorum ama ısrar ve kamera karşısında soyunmak, bir yerlerimi göstermek pek hoşuma gitmiyor
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de
O gelse yanına?Açıktan merkezi atama vs durumlarını töa bilmiyorum. Biz kpss+mülakat ile girdik. Ama tayin dediğiniz gibi farklı. Gitmek istediğimiz kurumda yer buluyoruz, sonra kendi kurumumuz izin (muvafakat) veriyor ancak öyle gidebiliyoruz. Yani belediye başkanlarının insiyatifinde. Eşimin bulunduğu ve aynı zamanda benim memleketim olan belediye beni almıyor. Belediye başkanı eşler aynı kurumda çalışamaz diyormuş! Ayy yine deştim yaramı
Bu dediğini tam anlayamadım. Açabilir misin biraz?Tüm telefonların siz isterseniz kamerayı açmayın eski flaşlı fotoğraf makinası ile bakın aralıklı düzenli olarak görüntünüz kayıt ediliyor. iPhone üzerinde yüz kere denendi.
Bu dediğini tam anlayamadım. Açabilir misin biraz?
Eşin senin çalıştığın belediyeye gelsin.Kendi çalıştığım belediye de 5 yıl nakil yasağı var diyor. Kaldık öyle.
Telefonların kameralarından en azından iphone öyle belirli aralıklarla otomatik görüntü alınıyor. Hatta deneyin videosu da vardı. Parmakla kapatıldığında çekilemiyor parmağı çektiğiniz amda hemen tekrar görüntü alıyor. Bunu test etmek için digital fotoğraf makinasının kamerasından bakıp video çekilmişti.
Bir çok ülkede bundan dolayı kameraları kapatan kılıflar var.
Bizim evde diz ustu bilgisayarlarin dahi kameralari da siyah bantlidir hep.
Android'te de oluyor mu acaba? Benim kılıfta da arka kamerayı kapatıp açabiliyorum istediğim zamanTelefonların kameralarından en azından iphone öyle belirli aralıklarla otomatik görüntü alınıyor. Hatta deneyin videosu da vardı. Parmakla kapatıldığında çekilemiyor parmağı çektiğiniz amda hemen tekrar görüntü alıyor. Bunu test etmek için digital fotoğraf makinasının kamerasından bakıp video çekilmişti.
Bir çok ülkede bundan dolayı kameraları kapatan kılıflar var.
Android'te de oluyor mu acaba? Benim kılıfta da arka kamerayı kapatıp açabiliyorum istediğim zaman
Sözleşmeli Personeldi. Kadroyu alıyor şükür. Yanıma gelmesi için deneyeceğizO gelse yanına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?