- Konu Sahibi kardelenaleyna
Merhaba arkadaslar sizin fikirlerinize ihtiyacim var. 2 senelik evliyim ve ailemi birakip onun icin yurtdisina geldim.2 sene boyunca aramizda hic guvensizlik olmadi. Ben zaten herzaman disari cikan bir insan degilim. Evde zaman gecirmeyi daha cok seviOrum. Burda bir arkadasim var. Esiminde ailece tanistiklari ve aralarinda buyuyen biri. Herneyse bugun beni arayip bulusalim mi diye sordu ben de tamam deyip esimden izin aldim. Kahve icip birde kuafore gidip sacimi boyatmak istedigimi soyledim. Arkadasla bulustuktan sonra solaryuma gidelim dedik. Orasi cok uzakmis ben burlari henuz bilmiyorum buyuk bir sehir.daha sonra noel icin hediye aradik esime... cok zaman gecti bisey bulamadik. Arkadasim acikti biryerde oturup biseyler. yiyelim dedik. Esim aradi saat cok gec oldu. dedi bende iki saat sonra isim bitiyor. Sonra. gelirim dedim. Tamam dedi 5 dakika olmadan aradi cok gec oldu ne zaman. gircen de cikcan benim isim bitti eve. geciyorum tabi ses tonu kizgin. Peki gel al beni dedim. Arabayi gordum kuaforun onunde bana telefon aciyor acmadim telefonu 10 aylik bebegim var onu giyindirdim kendim giyindim ciktim. Araba yok geri geldi. Basladi bana kizmaya saat kac oldu hala sac boyatican hem sen bu kuaforde degildin. Ben geldim baktim yoktun cocuk buz gibi olmus. Sen nerdeydin... disardaydin belli.. guldum gectim. Eve geldik bu arada kisa sureligine esimin ailesiyle yasiyoruz. Onlar duymasin diE msj yazdim bu nedemek guvenmiyomusun bana oda kendini savundu derken gorumcem solaryuma gittimi soylemis. Kalkti yanima geldi itekledi sen yalancisinda sana artik guvenmiyorumda .. bittin sen artik gorucen anyayi konyayi gittim de ne oldu namusummu gitti. Senin serefin mi gitti dedim. Sen beni suclamasaydin zaten haberin olurdu dedim... ve tum bagirmalari ailede duydu tabi olayi anlamadi.... anlican. Cok kotu durumdayim esime nasil davranacagimi bilmiyorum ama istiyorum hatasini anlasin.... yorunlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler..