Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet titizdir annesi...tüm ailesi öyle aslında...
canım benim bak demek ki aynı şeyleri yaşıyoruzeşlerde çok da anormal bir yapı yok demek ki ...
benim eşimde de o mükemmeliyetçi tavır var.bir de inanılmaz yönetici bir ruha sahip.biraz da işinin evimize olan bir tezahürü sanırım bu durum.eşim uzun süredir bir şirkette genel müdür çünkü.emretmeye alışmış ve bunu evde bana da uyguluyor. sürekli emir kipinde kullanılan cümleler vs.
bir de aramızda 10 yaş var.ben 10 yaş küçüğüm acaba ondan da mı böyle yönetme hissine kaplıyor,anlamıyorum :)) halbuki o sinirli hallerini kendi bir görse 2 yaşındaki bir çocuktan farksız oluyor ama ne yaparsın![]()
aynı babam.suçlu hep annem olurdu.
halbuki,ortada suç yok.
evlilik zor zanaat arkadasim
sanirim 2 cocugun var, vede evliligin 3 seneyi bitirmek uzere dedin, bebislerin ya ikizler yada arka arkaya diye tahmin ediyorum ..
evlilik zaten zor is bide ustune cocuk oldumu bide ikinci hemen geldimi cik cikabilirsen isin icinden
yine biz bayanlar kaldirabilsekde erkekler boyle bi yuku cok zor tasiyor
burdaki bir cok bayanin hayati aynidir eminim
biz(gorunurde esitiz diye savunsakda) erkek egemen bi toplumda kiz olarak dogduk malesef
bizimde bebisimiz 8 sene sonra oldu
8 sene cifte kumrular gibiydik
bebis yoktu ee herseyi cekip ceviren bi hatun beyefendinin pesinde hali hazirdaydi .. ikimizinde calismasina ragmen faturalar olsun, ivir zivir banka isleri olsun, alisveris olsun beyefendi hic biseyle ilgilenmezdi bi isine gidip gelirdi..ev isindede genelde yardima ihtiyacim olmazdi .. pasa pasa tvsini izler gulluk gulistanlik yasayip giderdi .. ama suc onun degil annesi hic sorumluluk yuklememis
ee bende yapim geregi titizim herseyi vaktinde yapmayi severim .. 25 yasina kadar ana kuzusu gibi yasamis bi adama neyi ogreticem deyip butun yuku yuklendim .. taki bebis gelesiye
bebis bi geldi dunyamiz sasti
ilk zamanlar kolikti hic susmadan agliyordu
ben sezeryanliydim
bide goguslerimde sut birikmis enfeksiyon kapmistim tam 2 ay yattim nerdeyse
sonrada bebek gormesi, gelen giden, yetismeyen temizlik, bebegin bakimi, ev isleri, alisveris mecbur is bolumu yaptik
ama bu o kadar agir geldiki koca kisisine zaman zaman cok yasadik sinir patlamalarini ..
simdi banka isiymis faturaymis asla elimi surmuyorum gerci yetisemiyorum normal islerimi bile yetistiremiyorum bazen
allah razi olsun yinede hakkini yemem cok cok yardimi oldu ve halada olmakta .. oyle boyle gecti
suan 18 aylik oglusum yavas yavas donduk eski hallerimize