• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anneme olan nefreti...

Ve lütfen artik sonuna kadar okunmadan yorum yapildigi icin konunun KAPANMASINI istiyorum...

valla bencede taviz verme o senin ailene ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver. bal nasıl kıymetli oluyosun. erkekler böyle başka türlü hatasının farkına varamıyolar. nasılki sen kendi yaptıklarının aynısını ona yapıyosun o zaman anlıyolar yaptıkları hatayı.

Ve lütfen artik sonuna kadar okunmadan yorum yapildigi icin konunun KAPANMASINI istiyorum...

Hayatim ben okudum bastan sona, konuya vakifim. Bir sorum olacak sana ve ayni problemi olan diger kizlara, esinin kizkardesi veya ablasi var mi? Benim fikrime gore kizi olmayan kayinvalideler ogullarini sapikca bir bag ile yetistiriyor. Dolayisi ile empati kuramiyorlar gelinleri ile, ister istemez ogullarini doldurusa getiriyorlar. Senin esinde durum boyle mi cok merak ettim?

valla bencede taviz verme o senin ailene ne kadar değer veriyorsa sende o kadar değer ver. bal nasıl kıymetli oluyosun. erkekler böyle başka türlü hatasının farkına varamıyolar. nasılki sen kendi yaptıklarının aynısını ona yapıyosun o zaman anlıyolar yaptıkları hatayı.

Ayol bu kizcagiz taviz vermemis, okuyun basini konustu esiyle resti cekti.

Back
X