hepinize cok tesekkür ederim,
dün gece tekrar konustuk, ben tavrimi koydum ve herseyi göze alarak onunla bu sekilde beraber yasamak istemedigimi söyledim. Herzaman annemin veya kardesimin arkasindan konismasini kaldiramadigimi söyledim. Bu yaptiginin cok ayip bir sey oldugunu söyledim. Ben böyle yasayamam dedim. Anneme nezaman istersem ozaman giderim sana sormam gerekmez dedim, nezaman istersem annemle disarida cikarim dedim. Ama sen bunu kabullenemedigine göre ben gitmek istiyorum dedim, beni mutsuz ettigini söyledim. Yaklasik 1 saat hic bir sey demedi. Sonra ciddimisin dedi, baya bi telasliydi, arka arkaya sigara iciyordu. Bende evet gitmek istiyorum dedim, cok kez sana böyle yasayamayacagimi söyledim ama sen ciddiye almadin beni dedim. Neyse sonra ben yatiyorum dedim, sen salonda yatiyorsun dedim. Hayir daha yatma konusalim felan demeye basladi tamam dedim.
Ben bazen is yerinde sinirlenince galiba sinirimi senden aliyorum dedi, bu yaptigim cok yanlis aslinda sen haklisin dedi. Lütfen gitme ben degisecegim söz veriyorum annenede gidelim beraber oturmaya yada kendinde git ben hic karismayacagim artik dedi. Ben cok sasirdim adam resmen ayaklarima kapandi. Agladi lütfen ben seni paylasamiyorum seni cok seviyorum ama ben hataliyim deyip durdu. Bende ona 1 ay deneme süresi verdim, bakalim insan kendi huyunu bir ay boyunca degistiremezki, belki bir iki hafta icin.
Ciddi olup olmadigini bekleyip görecegim artik...