• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anneme olan nefreti...

sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda....
hem esinin annesi hemde en önemlisi büyügü...
bi sebep yokken nedden böyle davrandigi anlamadim ama madem öyle sende öyle davran...
bakalim sen onun annesine öyle davraninca hosuna gidecekmi.....
göze göz dise dis bi yerde.......

canım eşini ailesi dolduruyor olabilir mi genelde erkek aileleri o mantıkta oluyor da

ben anlamıyorum eğer ailesiyle görüşemeyeceksen boşanacaksın gidecek nedensiz yere aileyle görüşmemek olmaz ki her iki taraf için de geçerli bu arada şiddet hakaret olmadığı müddetçe erkek de kadın da eşinin ailesiyle görüşmeli başka türlü olmaz ki bu iş

alttan alma derim ben o zaman siz de onun annesine gidin haftada bir saat el gibi oturun gelin samimi olmayın olur mu hiç öyle şey

Allah akıl fikir versin eşine

Eşini al karşına ciddi bir şekilde konuş.
benim annemle ne derdin var, ne alıp veremediğin var diye açık açık sor.
ayrıca yüzüne başka arkasından başka davranmasının sebebini de sor. bunun ikiyüzlülük olduğunu da hatırlat. sana yine anneni savunuyorsun derse, tabiki savunurum o benim annem, herkesin annesi kendine kıymetli de.

ayrıca o senin ailene gitmiyorsa sen de onunkilere gitmezsin olur biter. sana bu konuda baskı yapamaz. ne zaman düzelir, senin ailene, annene karşı saygılı olmayı öğrenir ve evlerine ziyarete gider o zaman sen de onunkilere gidersin.

yani eşinin annen konusundaki bu konuşmaları ve yaptığı baskı hiç normal değil bence. bunun altında bişey var arkadaşım, bence ne olduğunu öğrenmeye çalış ve durumu düzelt yoksa sizin evliliğinizi de çıkmaza sokar bu durum.

Bence eşinize tavrınızı koymalısınız, ne demek annenizi aşağılatmak? Herkes haddini bilecek, siz onun annesini sayarken iyi. Bir an önce eşinizle adam akıllı konuşmalısınız.

işi gücümü yok annene takmış...şu kadın işlerine burnunu sokan adamlara gıcık oluyorummmmmmmm..

hepinize cok tesekkür ederim,
dün gece tekrar konustuk, ben tavrimi koydum ve herseyi göze alarak onunla bu sekilde beraber yasamak istemedigimi söyledim. Herzaman annemin veya kardesimin arkasindan konismasini kaldiramadigimi söyledim. Bu yaptiginin cok ayip bir sey oldugunu söyledim. Ben böyle yasayamam dedim. Anneme nezaman istersem ozaman giderim sana sormam gerekmez dedim, nezaman istersem annemle disarida cikarim dedim. Ama sen bunu kabullenemedigine göre ben gitmek istiyorum dedim, beni mutsuz ettigini söyledim. Yaklasik 1 saat hic bir sey demedi. Sonra ciddimisin dedi, baya bi telasliydi, arka arkaya sigara iciyordu. Bende evet gitmek istiyorum dedim, cok kez sana böyle yasayamayacagimi söyledim ama sen ciddiye almadin beni dedim. Neyse sonra ben yatiyorum dedim, sen salonda yatiyorsun dedim. Hayir daha yatma konusalim felan demeye basladi tamam dedim.
Ben bazen is yerinde sinirlenince galiba sinirimi senden aliyorum dedi, bu yaptigim cok yanlis aslinda sen haklisin dedi. Lütfen gitme ben degisecegim söz veriyorum annenede gidelim beraber oturmaya yada kendinde git ben hic karismayacagim artik dedi. Ben cok sasirdim adam resmen ayaklarima kapandi. Agladi lütfen ben seni paylasamiyorum seni cok seviyorum ama ben hataliyim deyip durdu. Bende ona 1 ay deneme süresi verdim, bakalim insan kendi huyunu bir ay boyunca degistiremezki, belki bir iki hafta icin.
Ciddi olup olmadigini bekleyip görecegim artik...

hepinize cok tesekkür ederim,
dün gece tekrar konustuk, ben tavrimi koydum ve herseyi göze alarak onunla bu sekilde beraber yasamak istemedigimi söyledim. Herzaman annemin veya kardesimin arkasindan konismasini kaldiramadigimi söyledim. Bu yaptiginin cok ayip bir sey oldugunu söyledim. Ben böyle yasayamam dedim. Anneme nezaman istersem ozaman giderim sana sormam gerekmez dedim, nezaman istersem annemle disarida cikarim dedim. Ama sen bunu kabullenemedigine göre ben gitmek istiyorum dedim, beni mutsuz ettigini söyledim. Yaklasik 1 saat hic bir sey demedi. Sonra ciddimisin dedi, baya bi telasliydi, arka arkaya sigara iciyordu. Bende evet gitmek istiyorum dedim, cok kez sana böyle yasayamayacagimi söyledim ama sen ciddiye almadin beni dedim. Neyse sonra ben yatiyorum dedim, sen salonda yatiyorsun dedim. Hayir daha yatma konusalim felan demeye basladi tamam dedim.
Ben bazen is yerinde sinirlenince galiba sinirimi senden aliyorum dedi, bu yaptigim cok yanlis aslinda sen haklisin dedi. Lütfen gitme ben degisecegim söz veriyorum annenede gidelim beraber oturmaya yada kendinde git ben hic karismayacagim artik dedi. Ben cok sasirdim adam resmen ayaklarima kapandi. Agladi lütfen ben seni paylasamiyorum seni cok seviyorum ama ben hataliyim deyip durdu. Bende ona 1 ay deneme süresi verdim, bakalim insan kendi huyunu bir ay boyunca degistiremezki, belki bir iki hafta icin.
Ciddi olup olmadigini bekleyip görecegim artik...

bu erkekleri zeki sanıp muhattap alıyoruz bi de.. bunca zaman seni üzdüğü neymiş peki, geri gelir mi o günler :kızgın:

ayrıca, bugün böle sonuçlanan ikinci konu oldu bu.
"aman arkadaşım erkeğin üstüne gidilmez" "aman arkadaşım alttan al" "aman arkadaşım misilleme yapma" diyen bayanların sözünü dinlemiş olsa ecemin başı daha çok ağrırdı. neymiş, analarımızdan gördüğümüz herşey herkese uymuyormuş. :1closedeyes:

eşin sevmiyor olabilir ama saygı göstermek zorunda,sonuçta onun büyüğü annesi yaşında...
sende ona aynısını yap..

vallla canım senin kadar olmasada benimkinde de var cinslik:(( benim ailemde hiç sorun çıkarmadı herşeye evt dedi 5 yıllık evliyim inan annemle daha yeni sohbet ediyo bana geldiğinde surat yapıyodu off yine bunlarmı diye çocuğumu sevdirmiyodu anneme ilk evlendiğim zamanlar karşı komşuya geliyodu annem beni görmke için göndermiyodu şimdi biraz daha ii sen kaç yıllık evlisin?

ne demek ya anneye gondermemek bunlar mi geldi demek ne cirkin..o annelerin kizlarini nasil almislar hayret..parcalarim valla oyle adami..cok sinirlendim kusura bakmayin ama siz annenize nasil laf ettirirdiniz..? kocamsa kocam bugun var yarin yok..bu konuda kavga cikmasin diye asla ama asla taviz vermeyin annenize laf ettirmeyin elin adami icin..

çok kişiliksiz bir durum.nasıl oluda bir insan eşinin annesi hakkında böyle şeyler söyler.ne olursa olsun aralarında ne geçerse geçsin size bunları söylemeye hakkı yok o sizin anneniz.saygısız biri.

onun ailesi çok değerlidir mutlaka.sende ona öyle bir ders verki aklı başına gelsin bence .
o gitmiyasa senin ailene sen de onun ailesine gitme.senin ailene 2 ayda bir gidiyosa sende onunkine öyle git.sen nasıl ailene yalnız gidiyosan oda biraz yalnız gitsin bakalım nolcek.anasına babasına ne cevap verecek.hiç hoş bi durum değil aslında inatlaşmak aileye tavır yapmak ama huyunu düzeltmekte belki yardımcı olur.

benim anneme bu şekilde terbiyesizlik yapan kocanın bende annesine gitmem
bende kusur bulur küçük görürüm
hatta evime bile almam
olayın eşimin annesiyle ilgisi olmaz fakat eşim ne yaptığını anlasın diye ben daha beterini yaparım
hiçte korkmam

canım şimdilik sorunun çözüldüğüne sevindim muhtemelen birilerinin dolduruşuna geldi aynısını yapan bir arkadaşı bile olabilir seni zapturapt altına alacaktı ama baktı pabuç pahalı yelkenleri suya indirdi

umarım bundan sonra nasıl gerekiyorsa öyle davranır da mutlu olursunuz

bizimkide ailemden hep bi para yardimi beklentisi icinde hlbuki ailem kiz tarafi olarak yapacagini yapti fazlasiyla ...cnm nefret etmiyordur hani ne bileyim ykinsa kiskaniyo gibi geldi bana ne olursa olsun ailene laf soyletme ...konuyu degistir ..ama tavrini koy ...nasil kabullendirisen oyle devam eder

canim benim annem beni babasiz yetistirdi bu yasa kadar annemin simdi durumu iyi degil üvey babam cok iyi ama isler kapaniyo malum kriz isci babamda esim anneme acayip giciktir hissediyorum ben anneme giderken harclik vermez bana hani annem zor durumdaya ona para yardiminda bulunurum diye korkar cildiriyorum aramiz zaten iyice sogudu esimi taniyamiyorum ama kardesimde evli yardimi olur anneme sonucta annem daralmisken ben rahatca oturamam babasiz bu yasa getirdi esim bunu anlamiyo bana baski uygulamaya calisiyo delircem ya

Back
X